134

До Честито

преди 1 година

Ирландия не е в Нато!

133

Анонимен

преди 1 година

Така...Черно море е едно метаново езеро, което всеки момент ще избухне. Има доста такива случаи. Цели градове са се изпарили в небитието. Ама тук се знае за разлика от други места.

132

Анонимен

преди 1 година

161 ве пържи рибата преди да си я хванал!

131

Анонимен

преди 1 година

157 а тока идва от? АЕЦа ли? Че той работи с ядреното гориво на Русия бре слънце волтаично! А ядрените ни реактори са руски и горивото трябва да отговаря на точни критерии за да не стана бум-шака-ляка!

130

Честито

преди 1 година

Украйна не знам, но НАТО вече спечели Финландия, Швеция и Ирландия.

129

Историк

преди 1 година

Коя война е спечелила урка досега ,а пък коя война е загубила РУСИЯ досега , какви ги плещи този? Какво как да спечелят ще маршируват на Червения площад ли ? Глупости на търкалета, ами да излизат по бързо с вдигнати ръце от дупките си и да си отговарят за зверствата начело с оня дето ги навива. То тази война никак не е случайна и главните виновници са урки!

128

А дано ама надали

преди 1 година

Разбира се Украйна може и да спечели информационната война със САЩ зад гърба си но истинската война на бойното поле никакъв шанс. С всеки изминал ден дават стотици жертви за да защитят милионите на Зеленски. Все едно тука някой у нас да воюва за да пазят милионите на Кирчо Петков или Борисов .

127

Адмирации

преди 1 година

Тук има тактика, да не се убиват цивилни, да се запазва някаква инфраструктура, а не да се избива всичко което се види! С войната в Украйна, Русия има тактически план да отслаби фашистка Европа. Зимата която идва, ще бъде страшна за европейците, които ще са в невиждана инфлация, с огромен скок на стоките, без нефт, без газ, скъпо зърно! Но кулминацията е, бежанските орди от африка, които ще отприщи глада. Русия добре си прави сметката, как да удари запада.

126

Анонимен

преди 1 година

Е и, който и да спечели, запада е мъртъв! Вече хората видяха грозното му лице, двойните стандарти, задушаването и изнудването, когато не си съгласен с тях. Дори и онези, които ги хареснаха все по-често мълчат, когато ги питат дали подкрепят запада. Враговете на САЩ се обединиха и вече си имат говорител и герой в лицето на Русия. А ЕС се оказа заложник на шайка ***. Нима мислите, че има значение къде ще минава Руско-Украинската граница? Няма. Вече няма.

125

Анонимен

преди 1 година

Водород от слънчеви панели, това е

124

Анонимен

преди 1 година

От Русия никой не се нуждае. От метан Европа минава на водород, а бензина го заменяме с ток

123

Анонимен

преди 1 година

Аз също нападах рашките, но като видях снимката с боядисания "бит" украинец, направо ми идеше да ги запукам самите украинци :)))

122

Анонимен

преди 1 година

Трябва да разберете, че целта на всички съвременни войни след ВСВ е не да бъдат спечелени, а да продължат колкото се може по-дълго. А ролята на тоя на снимката и на медиите е да ви продават реалити шоу.

121

Анонимен

преди 1 година

Турция съобщи че в Черно море има газ за целия свят за 45 години.

120

Анонимен

преди 1 година

Реве ми се като гледам от какви изкуфели дъртаци се управлява Европа. А те Маргарет Тачър я плюха, мола ви са. Я се погледнете, ако можете. Направете си групово селфи да ви видим накуп, красавци такива.

119

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще спечели много от тази война, единствените губещи ще са бурятите и чеченците

118

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма да спечели нищо. Украйна загуби правото на държава в съществуващите граници с политиката на настоящия си наци елит, който обяви Бандера за национален герой. С всеки ден, денацификацията върви с регулярни темпове, и за жалост се дезинтегрират и симпатизанти и по обикновени граждани. Но това е известно на Мъдрия народ Български с поговорката: "покрай сухото гори и мокрото". Плановете на настоящия елит за милионна армия, ще дезинтегрира над 500 хил. човеци. И въпреки, няма да победят.

117

Анонимен

преди 1 година

До Рамщайн - Може, ако за следващата "успешна подготовка " подготвите тези Украинци дето са на Слънчака , защото скоро други няма да имате , а докато децата на тези пораснат ще трябва доста да почакате в Рамщайн , така че не став много ясно откъде черпите тази увереност ?!

116

Анонимен

преди 1 година

Таварищи, но криви товарищи, могат да очернят живота на всеки :)) А това да сравнявате България с Украйна е смешно, ние сме дали кирилицата и православието на Раша, те не са дали нищо :))) Ние немаме загубена битка на фронта след 1878 година, те тепърва ревът като телета :)

115

Анонимен

преди 1 година

Преди казваха "Украйна ще спечели", сега "Украйна може да спечели". Явно вече почти са стигнали до фазата на приемането.