214

Малко европейче

преди 2 години

С родител 1 и родител 2 гледахме Евровизия.Беше много интересно.Имаше прадати певици по бельо.Обаче мама Манол се скара с тати Стамат кой следващата седмица ще е едно и кой две,и изгасиха телевизора.

213

Анонимен

преди 2 години

Да настоява в Скопие, ние имаме условия. Трябва да се настоява и да се обяснява като на ***.

212

Анонимен

преди 2 години

борел, ако не се съгласиш да се наричаш австралопитек, няма да си върховен представител на ес по външните въпроси

211

Анонимен

преди 2 години

тоя европейски съюз започва да прекалява с натиска си... и като не вдигнем ветото понеже не ни е изгодно какво, ще ни изгонят от ес?... ами да ни гонят, да си прибират северомакетата, та те да им обяснят къде е била люлката на европейската цивилизация

210

Анонимен

преди 2 години

ако изхвърлите България от ЕС, за да си вземете под крилото северомакедонската територия, това голяма победа ли ще е за европа, добър подарък за руската пасмина ли ще е , достатъчно ли ще е?... само питам... никакви отстъпки, гърците за едно вино не клякат!

209

Анонимен

преди 2 години

ЕС може би иска да ни накара да излезем от европа... щото натискът не е северомакетата да изпълнят точките от договора за добросъседство, под които са се подписали, а България да се съгласи с кражбата на история, с тормоза на хора с българско самосъзнание, с езика на омразата към България, с разрушаването на исторически паметници... това ли са ви европейските ценности, да подкрепяте откровените лъжи на новата държава, която иска да се легитимира с кражба

208

Анонимен

преди 2 години

Казваме:НЕ!!Тая вмирисана мумия може да върви по-дяволите!

207

Анонимен

преди 2 години

А това счита ли се за намеса в политиката на суверенна държава? Защото напоследък това е любим аргумент, но явно само за някоинеща..

206

Евроатлантик

преди 2 години

До До Евроатлантик...Работя 20г. в логистичния сектор и мога да кажа,че преди влизането ни в ЕС износа ни беше поне 3 пъти по-голям.Сега внасяме 2ро и 3то качество на традиционни български продукти.Затриването на селското ни стопанство и икономика си бяха съвсем целенасочени.

205

Анонимен

преди 2 години

До До истинаЧе Гърция не е ли в ЕС?

204

Ира

преди 2 години

Не!Вие трябва да уважавате българите и да се съобразявате с тях!Измислени наг...

203

Анонимен

преди 2 години

Да иска каквото си иска. Ако падне ветото, пада правителството и ветото се връща със злоба!

202

До Евроатлантик

преди 2 години

Свобода на движение на хора, стоки и услуги. Стоките поевтиняха спрямо покупателната способност. Стокооборота се увеличи. 3.2%-4.2% стабилен ръст на икономиката ежегодно преди КОВИД и Киро простото, построиха се магистрала Тракия и Струма, Терминал 2 на летище София, евтини полети в цяла Европа, които направиха Италия и Испания лесни и достъпни места за почивка итн. Културно ни затриват това е факт. Икономическа полза има, ако я нямаше корупцията ползата щеше да е 13 пъти по-голяма и осезаема!

201

Мдааа

преди 2 години

ДнесБГ получават здрави подкупи от Руското лоби ГЕРБ-СДС-ДПС-***, като целта на подобни статии е да се всява паника в българите за да станем Руски концлагер!

200

Евроатлантик

преди 2 години

Някой може ли да посочи поне една полза от членството ни в ЕС?Тотално ни обезличиха като нация,затриха ни икономиката,армията,медицината,образованието и още и още.

199

дддд

преди 2 години

Борелчо,ако бяхте се напънали да натискате МАКЕТАТА да изпълнят подписаното споразумение преди няколко години,нямаше да има такъв казус,като пускането за преговори на Македония за Евро съюза.

198

кой си ти

преди 2 години

Кой си ти ? Старче за което никой не е гласувал, че си пъхаш носа в живота н българите??

197

Семейството

преди 2 години

Този защо си вре носа навсякъде. По некомпетентен и продажен комисар не е имало.

196

Анонимен

преди 2 години

Киро, несмей да сваляш ветото а Борелчо да върви някъде по-наделече .......

195

Анонимен

преди 2 години

Никакво падане, докато не си спомнят, че са българи!