234

Сатир

преди 2 години

Някакви чиновничета от ЕС ни казват какво и как да правим!?!?!? Да им припомним някой солени български изрази . Крайно време е да разберем Унгарците.

233

Истинският Някой

преди 2 години

"Той подчерта, че ако не се намери решение на българското вето, това ще бъде подарък за Русия и ще й даде повод да протяга ръце още повече." Стана това, за което писах преди почти 1 месец. Сега ще се надигне медийна вълна срещу всеки, който е "ЗА" отстояването на нашето достойнство, интереси и история. Всеки, който посмее да се изкаже ЗА запазването на нашите интереси, ще бъде обявен за "рашист", "комунист", и бог знае още какъв, и то В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА!!!

232

ира

преди 2 години

Настояваме за европейски пенсии и заплати. Защо не говорим за това?

231

Слава Урсуле

преди 2 години

Няма ли да има нови предложения за разширяване на ЕС? Тези вече дотегнаха. Очаквам например Израел, Сирия и Либия да са кандидати. Първите са отличници по всичко. А другите две, също много страдаха от западната добрина. Ако ги има още. Отвратителна епоха!

230

Жозеп и Урсула

преди 2 години

Този, и Урсула, кой ги е избирал пряко, апропо? тя доста свободно се разполежда със съдбите на много хора, той свободно се меси и дава препоръки.

229

ПроСоТо

преди 2 години

Барел-Варел да си завре една шашка в отверстието и да драсне клечката!..Верно нема да има смелост за това,но..нима нема да са намери кой да му помогне?...М/у другото,"евроеврапейци" от РБ,некой от вас наясно ли е как,по какви заигравки и най-вече от кого тая креатура беше избутана на това видно място в "Съюза" ?..ВИЕ ли го избрахте ?

228

Анонимен

преди 2 години

Оххххх тоя и Урсулата да си гледат собствените корупционни политики и да спрат да нареждат. А ако Кирето реши да се подиграе с българите,ще го изметем. А то ние и по-рано ще го изметем заради другите глупости,които вършат Киряка,ококорения и тяхната аверка Ленчето Мустакова Харвардска

227

Дкъм к.286

преди 2 години

Мария Неделчева, омъжена за френски висш чиновник, завършила френска филология в ПУ, отговаряше за цифровизация на европазара.Не свърши нещо забележимо в тая област, сега отговаря за иновациите,които нямат общо с филология. Преди 3 години за евроагенцията по безопасност на храните отговаряше сърдечен хирург, литовец, който нареди всички болни от чума преживни животни да бъдат убити и в БГ един ветеринарен лекар на 73 г.,пенсионер, и бившият министър на МВР умъртвиха сума ти здрави животни.

226

Анонимен

преди 2 години

С маниера си да нарежда, а не да влиза в дълбочина на проблема, този испански инДЖИнер и пишман дипломат ще налее още бензин в огъня. Учудващо как в ръководст вото на ЕК назначават хора, които нямат понятие от работата,която трябва да вършат: шеф на ЕК - гинеколог, не е на ти с административната работа, която това най-отговорно оперативно звено ще изпълнява и не знае в подробности тази на отделните звена, оглавявани от еврокомисари, Борел - няма понятие от дипломация, а се води зам на Урсула.

225

Борелчо

преди 2 години

За какво ви още една руска колона в ЕС? Я се оправи с унгареца най-напред и тогава се меси на балканите. Тука всичко е толково изстрадано и чувствително, че едва ли ще го разбереш.

224

Е

преди 2 години

То и ние настояваме за някои неща, ама няма кой да ни чуе !

223

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да обясни на този тип Борел, че това не е Евровизия?

222

рибока

преди 2 години

шефе дигай заплатите шефе!

221

Не е вярно !

преди 2 години

РСМ не е изпълнила никое от нашите искания ! Нека просто ги изпълнят дотогава, за да махнем заслужено ветото ! Този политически натиск е унизителен за България и срамен за ония, които го прилагат, така че трябва да има своите последствия ! Не може да се допуска изнудване по какъвто и да е начин на никоя страна от ЕС !

220

svetlina

преди 2 години

ЕС са гладни , за тов бързат да приемат нови държави , та да ги ограбят както ограбиха България....

219

Анонимен

преди 2 години

Писна ни от тези европейци, това не са нормални хора вече, антихристи

218

Глупост е това

преди 2 години

че Киро ТРЯБВА да ПОДПИШЕ каквото му наредят от ЕК

217

най-тъпата

преди 2 години

френското председателство e най-тъпата

216

Анонимен

преди 2 години

и той е от една определена нация и подържа Щраусианците /лео строс/щраус/

215

Анонимен

преди 2 години

Гейропа мрази България , националния български етнос пречи на интернационала, затова макетата не ги докосват, а нас ни притискат да си унищожиме историята и бъдещето