19

Анонимен

преди 2 години

"Първият български президент прие официално първото българско дете, родено от двойка жени". Голям, исторически успех някакъв, направо сме в космонавтиката с това постижение.

18

Анонимен

преди 2 години

Това ли е демокрация,това ли са ви ценностите, който не го кефят законите да си измисля каквито го кефят него.

17

Анонимен

преди 2 години

Това дете що не го запишете в Енциклопедията на будителите, или някое важно издание на БАН, за да си спомня цял живот после за гордия си произход? Дайте му и пожизнена пенсия.

16

Анонимен

преди 2 години

Тя едната майка сигурно има мъжко име, в такъв случай. Вероятно и ауспух с фи 50.

15

Анонимен

преди 2 години

Ето Ви промяната!

14

Анонимен

преди 2 години

Голяма борба, велико постижение. Да си го напишат на надгробния камък някой ден, за да получават цветя редовно от признателното поколение. Голям успех, невероятен пробив, вълни от успех! Браво.

13

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави, най-вече, и следващия гном да го раждат на сигурна територия. Мъжко ли е, между впрочем? Щото това ще е съвсем трагично вече.

12

Анонимен

преди 2 години

без да съм набожен, се замислих за содом и гомор. градове, в който са спрели да се размножават, а само правели секс еднополови, помежду си. накрая станало излишно и безполезно да съществуват, нямало и полза от тях никаква. и накрая бог или прородата просто унищожила тези безполезни същества и заличила мястото и спомена за тях.

11

Случаен минувач

преди 2 години

Аз съм категорично против това хомосексуални двойки да осиновяват деца. Детето не е кученце, не е котарак, не е домашен любимец. Детето е ЧОВЕК. Ти му нарушаваш човешките права, то може да не иска да има такива родители! Аз ако имах такива родители, щях да се откажа от тях! Мисля си обаче, че цялата тази статия е написана заради приближаващият гей парад през юни и негативните реакции на обществото към него.

10

радикална

преди 2 години

и това дете вече защо не е взето от социалните и не е дадено за осиновяване, преди да са го унищожили напълно тези психарки?

9

darkaveng

преди 2 години

Боже, какви "съдии", какво "нящо"!

8

Erik USB

преди 2 години

Как ще дадът акт на раждане на човек който не е роден в БГ и не е от Бг родител?????????? Ми ще заведа моето в сащ и ще искам да му дадът хамериканско гражданство тогава!!!

7

Лекар

преди 2 години

После как да не си фен на Путин

6

Кръстьо

преди 2 години

България не може да откаже да признае произхода на бебето Сара от двамата й родители на основание, че националното законодателство не предвижда институцията на еднополовите бракове ... Значи Испания може да откаже, Англия може да откаже, само ние не можем ... Е, значи и СО може да откаже да изпълни решението на съда въз основа че това противоречи на законите на Република България ...

5

Анонимен

преди 2 години

Така де....все от някъде трябва да се започне. Вече сме с Щатите и знае се Байдън чии права са му приоритет. Това не е случайност.

4

:-)

преди 2 години

Легализацията на гей браковете означава деца да бъдат отглеждани от двама души с психични и сексуални отклонения. В САЩ в момента борбата е за ЛГБТ пропаганда в училищата и за смяна на пола на малолетни независимо от желанието на техните родители.

3

Анонимен

преди 2 години

Интересно на какво основание съдът постановява вписване на две майки? Пълна простотия.

2

:-)

преди 2 години

Хайде сега да обяснят как едната жена е забременила другата жена, че детето да има две майки? Плюс това, че в България няма гей бракове. Поляците правилно решиха, че полската конституция и съд имат превес пред международните.

1

Анонимен

преди 2 години

Вече и в България?!