39

Диана

преди 1 година

Ето то го беззаконието на БСП! Цъфна и върза! Законът казва НЕ, съдът казва ДА..После прокуратурата им виновна! Сме.ш.ни.ци! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

38

Анонимен

преди 1 година

Ми да са го родили в Англия и нямаше да има ходене по мъките.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе, я ходете си "оправете" вашите майки и оставете хората да си живеят живота! Кои сте вие, да определяте кое е нормално и кое не!?

36

Анонимен

преди 1 година

Напълно разбираемо е решението на СО, район Панчарево за недопустимост на вписването в акта за раждане на двама родители от женски пол като майки на детето, тъй като еднополовите бракове в Б-я към настоящия момент са недопустими и подобно вписване би противоречало на обществения ред. Слабо звено ли е решението на административния съд София-град? Или той стъпва на препоръка на базирания в Люксембург Съд на Еесовската Зона и това, че сме приели еесовското законодателство за приоритетно пред бълга

35

Анонимен

преди 1 година

32 Принципно си пров, но на документи може и трима родителите да има. Само гледай какво ще стане след години, това е само началото на "нормалността". Децата не са повластни на родителите си, а на онова което гледат. Дори и в детските образи това се прокарва в детските филмчета. А в нета е пълно с обърсваща информация, затова богатите държат далеч децата си от телефони и интирнет. Виж училищата им, ако си чел.

34

Анонимен

преди 1 година

Да има акт Испански за раждане но трябва да е било 10г без прекъсване в Испания и след това да му се оформят документи и подадат и да си изчака едни около пет години е нашия случай за да стане Испанче . А в случая му трябва паспорт за да може да пътува веднага.

33

Анонимен

преди 1 година

Във Франция вече се внедриха в университетите.Държавния университет ни прати 3 мейла с флага и гротескни картинки за 3 организирани срещи в залите на университета.Плащат на факултетите да им прокарват пропагандата.Не можех да повярвам три писма от университета с флага на дъгата онзи ден ги получихме.

32

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости.Щом е родено в Испания има испански акт за раждане то става испански гражданин на опредена възраст.За гражданството на едно лице важи принципа лекс бандера лекс сангриа-тоест под флага под който е роден или по кръв.Което означава,че майката е българката.

31

фенера

преди 1 година

Сега да ви обясня другари много заблудени от "светлата демокрация". Онези ОТГОРЕ не се чукат за да правят деца. На тях им завират ембриони отгледани в епруветка, затова се казват ***. Спомнете си договора на Дуайт Айзенхауер с онези "технологии срещу ГЕНЕТИЧНИ експерименти" ....... Да живее светлата демокрация другари прости.

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро един бисексуален при Карбовски изказа много интересна теза, че ге* се става, а не се ражда и че деца отглеждани в такива двойки, няма как да не са с увредена ценностна система. Много интересни думи, на човек от същото общество. Много мило се представя по ТВ, обаче зад това стоят куп проблематики на личонстта.

29

Анонимен

преди 1 година

Въпрос: детето с днк на двете жени ли е? Отговор: не. Родител на детето може да е тази, която го е родила плюс мъжът, който я е забременил. Ако той не иска да припознае детето, това е отделен въпрос. Няма вариант две майки като родители. Не виждам какво неясно има и що за съд признава из вра ще ния та.

28

Антилогика

преди 1 година

До Логика ......... Няма нищо общо с националността на родителите, а с невъзможността по закон да се впишат две майки. На лезбитата им е предлагано да впишат само българката като майка, а баща - неизвестен. Отказали са.

27

Анонимен

преди 1 година

нито майките са майки, нито детето тяхно. ТОВА ЛИ Е НОВОТО СЕМЕЙСТВО ЗАПАДНИ ЦИРКАДЖИИ??

26

aZ-ът

преди 1 година

Лезбоците съчетават най-лошите качества на агресивната женска и прocтaкa мъж. Изключително неприятни същества. Неслучайно Жана Дарк директно на кладата я качиха.

25

любопитен

преди 1 година

Бихте ли публикували името на този, изпреварил времето, си съдия от Административния съд?

24

Логика

преди 1 година

Принципно едно дете за да има акт за раждане родителите не трябва да са женени. Така че, едниполовите бракове не виждам какво общо имат с казуса. Тъпо са се защили от общината

23

До Смешника

преди 1 година

В Швеция детето НЕ става автоматично шведски гражданин ако поне един родител не има шведско гражданство.

22

защо

преди 1 година

Не съм компетентен, но според нормалната логика Административен съд принуждава Софийска община да издаде документ с невярно съдържание?!?

21

Анонимен

преди 1 година

Дано успее да постигне нещо още по-велико в тоя клет живот, горкото! За да не го запомнят точно с това.

20

Анонимен

преди 1 година

Социалните да отнемат детето на тези душевноболни, докато не са го увредили милото. Много, много да не се възгордяват,че все някой ще им намести чакрите.