62

Не,

преди 1 година

Не те разбираме ама изобщо, ако ще правиш нещо - прави, а не само приказки....

61

Ясен Желязков

преди 1 година

"И какво да ги правим сега тея кавали, щот така или инак вече сме ги избрали" Откъс от песента на Слави Трифонов - "Нема такава държава". Пуснете си я, послушайте...

60

имфо

преди 1 година

Хайде сега, все едно Путин се допитва до някого.

59

Анонимен

преди 1 година

Хахахя хей, човече!!! Кой бе ти? Ох сетих се. Този дето два пъти избяга от отговорност да управлява. Мрън мрън всеки може.

58

Анонимен

преди 1 година

Щом плеши мрънка, значи ПП са на прав път. Аз лично подкрепям някои виждания на плеши, но като цяло при тях няна никаква прозрачност, за каквато той говореше преди да създадът проект.

57

Анонимен

преди 1 година

Само се чудя тези от Коалицията като виждат какво става и уж са против защо гласуват За заедно с ПП

56

Анонимен

преди 1 година

А защо не напуснете коалицията, вместо да пишете фейсбук постове като някой Пенчо от горно нанадолнище, който друга възможност да повлияе на хода на нещата няма?

55

Слави...

преди 1 година

... пак е забравил, че той Е в управлението! Старост-нерадост....

54

Анонимен

преди 1 година

Бааа, и тоя *** изпълзя изпод клавиатурата... А това че бяхте ПЪРВА а после и ВТОРА политическа сила и два пъти имахте мандат за съставяне на ваше правителство ... И кво" стана предложихте активисти на БСП ... на Мадридския дядо и черешката на тортата ви беше оня Консул от офшорната зона.Как някой хакер не ти изтрие листа с последователите във Фейса / основно ***/ ... Ще има да си пииииишеш години наред без някой да разбере . Дълго плешиво задклавиатурно устройство = Слявейко от Учиндол.

53

ЧалгаПитек

преди 1 година

А така шефе!!!! КЪДЕ, КЪДЕ??? В този ред на мисли и аз да те питам: 1.Къде е 1 лев субсидия? 2. Къде е мажоритарния вот? 3. Къде е АЕЦ Белене? 4. Къде са 120 депутата? 5. И най-важното, КЪДЕ Е МАКЕДОНСКИЯ КОСМОНАВТ? Ама здраве да е. Някой друг път. Сега стискай здраво кокала който ти подхвърли канадския измамник. И се пази, че *** е готов да ти извади зъбките

52

Социаглиcт

преди 1 година

Ха ха ха, чак сега ли се усети Славчо? От омраза към Бойко сключи сделка с дявола при положение че същите тия два пъти те изпързаляха за съставяне на правителство и още чакаш коректно отношение от тях, от кого бе Славчо, от Корнелия ли, от Кирчо и Кокорчо ли или от Спецов? За тях си употребена салфетка Славчо, която утре ще изхвърлят в канавката на историята. Кажи сбогом на властта както аз казвам сбогом на чалгата!

51

Анонимен

преди 1 година

Кой избра чалгаджия мутра да ни управлява - много ясно, че себеподобни. Такива нямат място в БГ.

50

Анонимен

преди 1 година

Значи тоя ми стана по-противен и от Бойко.Голем наглец!Не стига,че народът му даде властта,ами нито можа да направи,по-точно не пожела да на прави кабинет и си направи майтап,нито направи нещо и накрая пак го играе опозиция,въпреки,че е във властта с партията си!МНОГО НАГЪЛ!

49

Да бе

преди 1 година

Появиха се в последните години някви "Тука има-тука нема такъв народ", Популисти Предатели, Радко-Пиратко, ковчези и бесилки по площадите, и други странни неща, които докараха множество непонятни неща в управлението на страната !

48

До

преди 1 година

Беше толкова обичан от народа Що сам са пре.ба.Щеше да останеш в сърцата на възрастните хора,а ти пожела да го ду шал.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако за Слави, който е част от това управление, се случват непонятни неща, то какво остава за нас, които нямаме никаква представа какво става и какво правят Кирчо-Кокорчовата цирковата трупа.

46

Анонимен

преди 1 година

Като видя тази снимка или чуя това име се сещам само за едно позитивно нещо - той няма деца!

45

Анонимен

преди 1 година

Слава на царство Чалгария! Да живеят царина Софи-Марина и цар Радо Шишарката! Нашата класа поздравява вашта класа с песента Месечина, месечина, йойой!

44

Анонимен

преди 1 година

Пръскайте седянката тогаз.

43

Анонимен

преди 1 година

Тоя някакво биполярно разстройство ли вече има? Щото доколкото знам самият Славчо е част от това управление?