82

Анонимен

преди 1 година

До87. Е добре но къде е грешката на Асен Василев. Ми не е учил за енергетик, не е професор. Но така направи, че в енергетиката сме независими от Русия . АЕЦ Козлодуй работи с наше гориво не с руско.

81

6

преди 1 година

До до 85 Има най голямото висшо да не плаща осигуровки и данъци иначе.

80

Тоз пък,

преди 1 година

Пак не разбрал!". Култова реплика на игуменката пред Фипип Тотю.

79

Анонимен

преди 1 година

Слави скоро ще се върнеш към истинската ти професия,а тя е да продаваш мартеници на улицата.Този човек е тотално нещастен.Болен,няма семейство,издигнал се както продажник.

78

-)

преди 1 година

Давай Славчо, мачкай хАрвардското Меринджейче, поне и от тебе да има някаква полза в този "Тюрлю Гювеч"! -)))

77

Гиб Мелсън

преди 1 година

Предсрочните избори са неизбежни. Следващото правителство ще бъде коалиция от Възраждане, БСП и партията на Янев. Евро атлантизма се изчерпа напълно. Хората видяха какво означава евро атлантизъм в пълен формат.

76

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е същия проект на ГЕРБ,какъвто е и ИТН.Създават се партии за да Ви заблуждават.Мафиотите си имат партии в България и така си играят с вас.След два дни на протести излизат ГЕРБ и ДПС,както протеста е наречен - Протест на Превозвачи.След това ще има още протести с други имена на същата мафия.България е под управление на Мафията от ГЕРБ и ДПС в коалиция с Путинистите БСП и Радев.Не знам как се внедриха тези от ПП,които май са читави.

75

Анонимен

преди 1 година

И Ахмет Доган не е , ама се изучи човека стана професор. Купи си ТЕЦ. И Христо Стоичков учи за специалист по електоинсталации , но по късно стана професор. И ти Слави , имаш време учи за енергетик.

74

6

преди 1 година

И какво и е на Лена Бориславова бе чалгаджия. Ти и твоите тапири да не сте нещо по.

73

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов ,вече и на децата им е ясно за вас.В детската градина знаят,че Вие от ИТН сте проект на ГЕРБ.Ясна им е вашата цел.А тя е да се провали правителството за да се върне ГЕРБ.Смешна история.Слави е най-големия продажник,така се издигна и така ще си отиде.Ще продава мартеници.

72

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли, че няма печеливш ход? Ако има ново правитлство, още по-лошо. Загубено време. Война е до нас. Само изоглавен иска да мърда в тунела, когато минава влаът.

71

Анонимен

преди 1 година

Слави пимияри доста вони на догански сарай.

70

Анонимен

преди 1 година

ИТН е мъртва партия.Има ли избори сега,категорично няма да влезе в НС.Даже и до редовни да стигнат пак няма да влезнат.Тоя продавач на мартеници тръгна от подлеза на ЦУМ и се качи с партия във властта не заради това,че е добър политик,а хитър селяндуурин!Даже и шоу не знаеше как да прави в началото,докато се научи минага 10 години!На финала ще се върне беден в Учиндол и ще си отиде беден!!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Ами напускайте коалицията, сатанист

68

Анонимен

преди 1 година

Слави изпей един гръцки кючек и поведи народа към нови избори

67

Анонимен

преди 1 година

Охо ,5 месеца къде беше ,сега си вкарахте и най големия автогол с украинските фашисти

66

Ъц

преди 1 година

Ха.., Дългото май ще излезе най-свястно в този "политически Г.ювеч" наречен коалиционно правителство! Нинче, ***, ти и твойте Троцкисти имате ли мнение по повдигнатите от Ку-Ку Бенда теми или единствената ви цел е Власта с който и да е?

65

Нане

преди 1 година

ИТН имат само един полезен ход... Напускане на коалицията на краварският продажник...

64

Анонимен

преди 1 година

Как така кокорчо да не разбира от газ, че сега усвоява по 100 милона на месец , ти Слави нещо не разбираш къде си попаднал

63

70

преди 1 година

Сега е такова време, че е хубаво да имаш добра и сигурна заплата. Така че, донякъде ви разбирам.