122

Ямболски ZърVул

преди 1 година

Та нали и ти управляваш????? Та как така сега разбираш за това?

121

Dinosaurus

преди 1 година

Славчо, дедовото, нали се кълнеше в "училите на Запад" млади перспективни и тра-ла-ла юпита, които ще изчегъртат простия ББ (барабар с цялата икономика) и ще въздигнат "тази държава" до космоса щот знаят чужди езици и имат чуждо образование. ИТН беше и на първо място по подкрепа, ама на теб "не ти беше достатъчна". Сега кво ривеш по фръцбука, да не си мислеше, че управляване на държава и ТВ шоу е едно и също? Пей си чалгата и трай докато не са почнали истинските протести

120

Щирлиц

преди 1 година

Славчо,ти какво очакваш от хора,чиито мозъци са пренастроени на американска вълна,т.е антибългарска?Това е положението..........................................За да има някакъв напредък,трябва да се забрани със закон България да бъде управлявана от лица,"учили"на запад.

119

Анонимен

преди 1 година

Чалгара под влиянието на незнайни субстанции явно не разбира, че участва в управлението на страната :) Най якото е, че плиткоумните му избиратели отдавна нямат пари да си платят сметките!

118

Анонимен

преди 1 година

ИТН,какво стана с мажоритарните избори тарикатчета?

117

Ти си прав

преди 1 година

Защо в правителството има министри на партия Герб, която не е спечелила изборите?? Най_любезно бих искал да се отговори на въпроса дали е истина това??

116

Ива

преди 1 година

Абе мутро долна,я кажи имената на министрите от ГЕРП в правителството на вашия Киро .Негодник,мръсен, *** чалгар,лицемер безсрамен

115

Дин Дзън

преди 1 година

Като имаше възможност не взе геврека да го върти той сега ще се примирява, че друг е шефа и да не мрънка плешивия маркуч. А дали той пише по фейсбук и дали е жив изобщо що не се покаже да мрънка по телевизията?

114

Джеси

преди 1 година

Ами хората не те бръсна за 5 стотинки.. Така си си послал...

113

Анонимен

преди 1 година

За да се хванат крадците,трябва прокуратура.Без нея и да арестуваш,следва пускане.Вече го видяхме.Нещата не са толкова прости.Навремето нещата са се решавали с преврати и терор,но сега не е време за това.

112

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не съм за никой. Нямам идеология. Гледам кой какво прави и до колко се справя. Фактите гледам. Обещания всеки дава колкото душа иска.

111

На следващите избори

преди 1 година

Сляви я улезе у парламенто, я не.

110

Аз промяната

преди 1 година

Гласувам за ГЕРБ а тези дето са занулени са пъпъ и патериците и

109

Голямото оправяне

преди 1 година

Господа гасоподаватели на ИТН. Ще задам въпрос. Че му повЕрвахте, повВервахте, сега още вЕрвате ли му? Кой повече ви харесва като ви оправя? Царя или Слави?

108

Анонимен

преди 1 година

То и твоето влизане в Парламента е непонятно, ама какво да се прави, след като главният диригент Радев ви избира!

107

Спасов

преди 1 година

Защо трябваше да подвежда хората да гласуват за него и два пъти нещо не направи? И с какво право търси сметка на тези, които вкараха измислената му партия в политиката? Да не говорим за онези смешни негови депутати, които дори не знаят как да се държат в парламента, а го превръщат в 3-то разрядно студио. Те и там имат минимална публика

106

Анонимен

преди 1 година

Борисов потрива ръце

105

Спасов

преди 1 година

Този чалгаджия ткога започна да разбира от политика, че и акъл да дава. От както "влезе" в политиката, нито веднъж не излезе пред хората. Толкова е спец че може да " управлява" от фейсбук - това е най *** да се обръщааш към хората, които са те избрали в соц.мрежи. За него всичко в политиката е непонятно. Защо

104

Анонимен

преди 1 година

Слави, казвам се Йонислав по известен като Тото. Аз гласувах за теб. Сега започвам наистина да съжалявам. Ако ти е останало още достойнство излез от тази смрад в която си се забъркал.

103

Вьзмутен

преди 1 година

Излизайте от клалицията преди да сте сьсипали окончателно бьлгарияОтнехте и последните стотинки на хората - война ли водите срещу бьлгарите