14

Българска майка

преди 2 години

Каква малка етническа група са българите в македонско, бре, сръбско измекярско чедо - премиерче??? Стига лъга, стига маза! И сто години да лъжете, няма да стигнат да поместят истината - това са български отколешни земи и народ!

13

Анонимен

преди 2 години

Много интересно как тоя "македонски народ" и неговата "история" ги има само в учебниците в Македония! Това че са си присвоили историята на всички техни съседи не ги прави народ. То не беше Александър, не беше Самуил и какво ли още не си изсмукаха от пръстите. Не присъстват в трудовете на нито един историк извън тяхната територия!

12

Анонимен

преди 2 години

Петков и Генчоска трябва да бъдат уволнени министри защото не знаят бг история. Ще трябва да се явят на поправителни испити и други хора на тяхно място. Македония не е испълнила критерия за добър комшия и не може да членува. Колкото повече протакат с реформите, толкова повече еврофондове губят като глоба, Трябва да направят шокови реформи.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Както се е сменила от бг на маке сега ще се смени пак от маке на бг.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9. Щом има вето, значи има македонска нация. Това е твоята болка. Има и македонски народ и македонски език. Но тези като теб, забити с главата си в пясъка, не са интелектуално способни да разберат това.

9

Анонимен

преди 2 години

След 50 г. като се формира бг нация ще падне ветото. Трябват видими резултати.

8

Анонимен

преди 2 години

До Маке Езика и историята са бг. Няма македонска нация. И тогава няма вето.

7

Маке

преди 2 години

Прав е Ковачевски. Блгарите в Македониа са заштитени като бели мечки. Всичките 3506 души. Дигнете ветото и да си пиеме заедно ракиата.

6

Анонимен

преди 2 години

Който седне да го слуша тоя ум няма. Само го вижте типично по сръбски говори отвисоко сякаш хванал господ за шлифера. Ужасен е. Не знам откъде го изкопаха, с такъв никакъв договор не можеш да сключиш Просто никакви отстъпки и толкова. Ясна и категорична позиция. И с не по - малко самочувствие, още повече че ние има за какво да го имаме докато той и държавката му не знам на какво отгоре.

5

Morski

преди 2 години

"Ние сме единствената държава в Европа, която има министерство на малките етнически общности."... Ми то българите в Македония не са от "малките етнически общности", а всъщност най-голямата!

4

Гоце Делчев

преди 2 години

Този пак се кодоши с българите! А трябва да знае, че те не са" малка етническа група", а основен държавотворен народ в РСМ!

3

Анонимен

преди 2 години

България не търси споразумение, ням да си плюем на историята.

2

Анонимен

преди 2 години

тези са голям трън в з***ика! Направили министерство на малките етнически групи. Да направят сега и на големите и да дойдат пак! Все пак там българите са към 70%

1

Анонимен

преди 2 години

1 към 1 с Укр...Зеленски и той така го разказваше!