34

Анонимен

преди 2 години

Какви документи има и кой какво казва в без значение.Важно е народа в държавата как се възприема,а не ти и аз какво пишем и казваме.Има си държава има си конституция ,има преброяване и това е .В Македония се преброиха миналата година.Таммима 3500 Българи или така са се декларирали.Това е.Другото си е чиста манипулация и популизъм.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Нека си има северно маке, но няма да влезнат в ЕС. Не може да фалшифицираш бг история и ще искаш ЕС.

32

Анонимен

преди 2 години

Произхода на Българина е неясен и има три исторически теории за неговия произход.Генетичните анализи показват,че Българина основно има медитерански гени близки до тези на народите от Гръция,Турция,Македония,Румъния и Сърбия.Българин според конституцията на България е гражданин на Р.България.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Има докуенти на държавна сигурнос на Юхославия както и на Англия и САЩ които признават че маке са бг а не обратно. Сръпски политици СЕГА признават също, че маке са бг а не обратно. Правите нов договор и се признава езика и историята и църквата и фолклора и тогава ще се признае Македония.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма по-просто от руснак, обаче, каквото и да си говорим.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Македония не е пращала войници на Украйна. Македония има оръжие и праща но България няма оръжие и така няма да прати.

28

Анонимен

преди 2 години

Нека един смел юнак да каже какъв е произхода на Българина и какво е Българин според конституцията.

27

ГОЧО

преди 2 години

Македония никога не е била държава(в миналото) а само област населена с македонци, която е преминавала от една държава в друга, с времето. Сега е държава, признахме им го, щом искат, ама останалото си е българско, Все едно траките, славяните, родопчаните, българските македонци и другите обособени етнически области да твърдят че само те са българи! Ако киро им клекне на тия тъ *** ци, направо да си го взимат да им направи промяна! Тия са балканските украинци, п ро сти и н а гли!

26

Анонимен

преди 2 години

2022 година.Македомски език има и народ също така.Е Македония Македонците са мнозинство,а Българите 3500. Това е от преди месец.Какво е било и защо вече е минало.Дабе тези 3500 не са сигурни дали са Българи.Такива са защото имат интереси и връзки с Каракачанов.За какво говорим.А сега кажи какво е Българин и неговия произход.

25

Анонимен

преди 2 години

До 5-ко Не е проблема сега. Проблема е преди 1991 г. откъде е дошла македонската нация и че всъщност насила са записвани за македнци от краля Тито и Милошевич.

24

Анонимен

преди 2 години

На 01.03.2022 година Македония предостави оръжие на Украина? Как Македонците са зависими от службите на Русия? Президента на Македония винаги е казвал че Крим е на Украина и наричал войната в Украина като война и също президента на Мкадония призовава Европа да предостави оръжие на Украина и да се помогне на Украина.И винаги е говорил ,че Путин е допуснал фатална грешка.Нашия президент каза ,че Крим е Руски,че не трябва да се помага с оръжие на Украина и че там има операция ,а не война.Янев също.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 3500 са българи а останалите са били българи преди етническото прочистване. Преброяване в 1878 и в 1944 г. показва 90 % българи. България призна че са северни македонци сега но те не признават историята до 1991 г. до когато няма македонска или северна македонска нация и държава. Македонски език се появява в 1944 г. в друга държава Югославия, но не е имали северен македонски даже до 2019 г.

22

5-ко

преди 2 години

Можете да побарате анекс на тоа со влегуването на малцинство и сите 3.504 блгари од Македониа со име и презиме да влезат во Устав. Мислам дека ке нема проблем.

21

Анонимен

преди 2 години

Не Македонцитее , а България има зависимост от Путин.Македония беше правата държава в света,която предостави военна помощ на Украина.Защо лъжете?

20

Анонимен

преди 2 години

3500 са се декларирали за Българи.Мнозинство ли са?Да не говорим ,че ако не бяха взели пари нямаше и да се декларират.

19

Анонимен

преди 2 години

Македонски народ има от много години.Не се правете на Путин.

18

Анонимен

преди 2 години

Македонци и Македонски език има.Това е така от 1945 годинаА История няма как да се открадне.По глупава теза от това няма.Кой Ви създаде тази измама в главата?

17

Анонимен

преди 2 години

Георги защо лъжеш? Плащат ли ти?

16

Македонски език НЯМА

преди 2 години

така като ни крадат историята, така утре ще кажат че България говори македонски и че България всъщност е Македония ..... докато не се откажете от т.н. "Македонски език" ще гледате ЕС през крив макарон !!!

15

Да беее

преди 2 години

Само дето нас не ни броят дори за етническа група - ето в това е уловката !