54

Анонимен

преди 1 година

министерство на малките етнически общности - ковечевски, ти не разбра ли, че българите са ДЪРЖАВОТВОРНИЯ НАРОД на твоята държава, и не са малцинство!? както и да ги наричат господарите ви от белград.

53

Пепи

преди 1 година

Леле как лъже тоя ! Имало права за всички ! Пробвай в Македония да търсиш държавна работа като българин и после пак ще говорим

52

Анонимен

преди 1 година

А Българската история какво е?

51

Анонимен

преди 1 година

Македонците са Македноци и не са анти-Българи.Стига с тези Путински пропаганди.По-скоро Българите са анти-Македонци.Македонците не оспорват Българите и България.Преди ветото Македонците бяха най-големите фенове на България.Сега не е така.

50

Анонимен

преди 1 година

Югославския македонизъм няма място в ЕС. Колкото и да се опитват да ни го пробутат под разни опаковки,същноста му е антибългарска. България няма да допусне раковото образувание на македонизма да влезе в ЕС.Това сектантско учение не се основава на факти ,а на измислици и фалшификации,най-вече на българската история и култура.

49

САТАНАТА

преди 1 година

В рс.македония да имат прав,а според конституцията...

48

Анонимен

преди 1 година

Историята не е материално нещо , а е нещо като теза за дадена ситуация или период от време.Няма как да вярвам на нашата история,като виждам какво се пише всеки ден.Разбира се не вярвам и на Македонската.Всичко е манипулация ,а Вие вярвате в нея.Бъдете здрави.А Македония трябва да влезне незабавно в ЕС.Това за нас е най-важно да се случи възможно най-скоро.

47

Анонимен

преди 1 година

Да в Македония има много прости селяни,но в България май са повече и се стрелят по бензиностанции и се бият на пътищата и на детски площадки.

46

Анонимен

преди 1 година

Аз не вярвам че Македония ще се разпадне.По скоро ние да се разпаднем.Но и това не вярвам.И това ,че Петков е в добри отношения със САЩ,нищо не означава.В САЩ се знае за зависимоста на България от Путин.Македония ще.влезне скоростно в ЕС.Политиците ни се изложиха отново по темата Македония.Няма как да не се изложат.В какво не с се излагали до сега.

45

Анонимен

преди 1 година

Македония ще влезне в ЕС с или без България.Лошото е,че нашите политици показаха силна зависимост от Путин и Русия.Сега на ЕС и НАТО им е пределно ясно какво се случва и защо нашите политици блокират Македония. Даже на децата в детската градина им е ясно,че Ние и Унгария сме държави зависимимот Пуитин.Президенти,премиери бившин настоящи,партии ,фирми всичко е свързано с Путин.Пишете каквото искате,но даже Сръбия е по-малко зависима от Путин.Защо няма Ф-16 в България?

44

Специалист

преди 1 година

Македонците са прости и нахални селяни. Тяхната комична интелигенция цялата страда от комплекс за величие. Само Гърция успя да излекува тази болест с бой. Ние няма да успеем, защото наистина сме прости като тях.

43

Анонимен

преди 1 година

РСМ ше се распадне и без това. Искуствена държава както Югославия само че направена от САЩ. Не може държава която крадне или лъже да остане дълго време. Първо албанците ще поискат западна северна а после ще остане малка етническа група маке в Скопие и селата. Останалото ще бяга в бг.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Никой не е против маке. Нека си ги има но са извън ЕС. Ама искат Ес, но тогава и бг иска нали.

41

Специалист

преди 1 година

Лошото е, че тази псевдодържавица ще влезе в ЕС и винаги ще е против България. Тя затова е направена.

40

Анонимен

преди 1 година

Без значение какви са били и как ги наричате ,в момента има дръжава Р.С.Македония ,там има мнозинство Македонци,които говорят Македонски език и има 3500 Българи.Това е реалността.Който иска може да я приема,който не иска пак може да не я приема.Демокрация е.

39

Анонимен

преди 1 година

Докажете произхода на Българина и след това проявявайте претенции към другите.

38

Анонимен

преди 1 година

България има оръжие и е един от големите производители на оръжие.И не изпращаноръжие ,а продава.Президента на България каза, че Крим е Руски и до преди седмица наричаше войната в Украина като операция и е срещу военно подпомагане на Украина.Македонския президент е обратното на Българския.Та за какви зависимости говорите че е имало в Македония?Добре че я има войната за да се изясни на хората ,колко и какво влияние има Путин.

37

Нямам думи

преди 1 година

Докъде я докараме? "Малка етническа група". Така ви се пада български кретеннни! Некадърни политици

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Не е така Ако нямаше значение историята всички щяхме да сме маке ама не сме. Щом няма значение айде шишете се бг мпт 2023 г. пак а сте били маке до 2022 г.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Остави произхода на бг. Виж на северна маке която беше бивша юго а преди е била бг а преди е била турска и преди пак бг. Преди 3000 г. е имало маке но те са били гърци, а преди 4000 г . траки.