7

Анонимен

преди 1 година

Преди 5-6 години щях да кажа "не, опасно е. Минем ли в евро зоната ще има инфлация" Сега обаче съм много за Еврозоната. Като се прибирам в България (още от година преди пандемията) и цените във магазините вече си бяха в Евро! Само че х2 (защото нали 1 Евро = 2 Лева) Така че инфлация няма да се получи. Виж заплатите може да се вдигнат с малко.

6

Анонимен

преди 1 година

Направо не мога да разбера какъв е тоя стремеж да се въвежда еврото след като държавата изобщо не е готова? Явно някой вече се е приготвил да остава в историята, ама не си дава сметка каква голяма глупост ще е това. Това че цените станаха европейски - добре. Но кога ще станат такива и доходите? и трябва ли да изядем и малкото пари на хората само за да си начешем крастата? Това бързане е не толкова по икономически колкото по политически причини. И това е трагичното.

5

ПРЕДАТЕЛИ

преди 1 година

Боят настана! Тупкат сърца ни! Ето ги близо наще душмани! СВОБОДА или СМЪРТ!

4

Галя

преди 1 година

Сабодете се хораааа европеиците искат да ни заробят и да ни доят като крави и да ни стрижат като офце сабодете се в името на Балгариа истината е при нашите братя руснаците начело с Владимир Путин нямате ли капка мозак останал в главите?

3

Анонимен

преди 1 година

Правилната стъпка е да си защитим левът Левски за това умря за България не за еврото

2

Анонимен

преди 1 година

Еврото ще ни добие тотално! Тоя зор не е случаен.

1

Анонимен

преди 1 година

Левът е стабилен, трябва да остане. Не е добре да се губи нац.валута. Ще съжалявате много горчиво, но само времето ще ви покаже защо.