67

Анонимен

преди 1 година

А-ха , значи повишаването на цените е подготовка за въвеждането на еврото ...

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, боже, боже, вземи си 80%овите обратно. Лева и сега е вързан напълно с еврото, всичко което си написал е вярно и е факт от години. А връзването с еврото беше след поредното успешно фалиране на държавата от БКП и специалисти като Р. Гечев, Виденов, Луканов и много др. нац. предатели.

65

Анонимен

преди 1 година

Никога не е и никога няма да бъде правилна стъпка да оставяш валутата си на накой друг! Ако днес бяхме с еврото при текущата инфлация и УТРЕ европейската централна банка реши да напечата 1 трилион евро за да може евро парламента да раздаде помощи на украйна, помощи на фермери и хиляда други причини това ще ускори инфлацията понеже увеличение във валутата в обръщение неминуемо намалява стойността на валутата. Трябва лева да остане иначе разчиташ някой да следи твоя интерес пред собствения си!

64

999

преди 1 година

АМИ ЧЕ НИЕ ЕВРОТО ОТДАВНА ВЕЧЕ СМЕ ГО ПРИЕЛИ, ЗАЩОТО ВАЛУТАТА НИ Е ВЪРЗАНА С ВАЛУТНИЯ БОРД!!! ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА В РАВНОСТОЙНОСТ НА ЕВРОТО.

63

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До 56 - кой е мнозинство бе? Всички мой познати и приятели искат най-накрая да махнем фиктивната си валута. Ако не сте забелязали вече сме на евро, още от времето преди да имаше евро. Себестойността на валутата ни е закована към еврото. At this point промяната е какво ще пише на банкнотите, буквално нищо друго.

61

Анонимен

преди 1 година

Някои си мислят,че ако се направи референдум,за каквото и да е и "народът ще се произнесе"?Не бъдете наивни - всеки референдум може да бъде фалшифициран!Технически средства и разработени технологии за това,бол.Както стана с "изборите" във ФАЩ!Така,че референдум няма да реши нищо в угода на народа,а само масово излизане на улицата и налагане мнението му на "политическата класа".Само така може да стане.Ние не сме държава,нито народ като унгарския,че да можем да излъчим политици от ранга на Орбан!

60

Анонимен

преди 1 година

Всички тези приказки от 1001 нощ по телевизора ни ги говорят хора, чийто стандарт на живот не зависи от вида на валутата. Вярвайте им, като Ви е толкова акъла. К

59

СМЕХ....

преди 1 година

САМО ЕВРО, БРАТЧЕ..... ВЕЧЕ ЦЯЛАТА СИ ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВАМ В ЕВРО.... И СЪМ БАРОВЕЦ.... ХАХАХААА....!ПЕЙЗАНИТЕ, НЕКА СЕ РАДВАТ НА ЛЕВОВЕ И РУБЛИ ЗА ТАПЕТИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ... ХАХАХААА....

58

Анонимен

преди 1 година

Приемаме еврото и си даваме доброволно валутния резерв в ръцете на Евр.банка и алчни банкери,в общия кюп.От там нататък те ще работят с нашите пари,както намерят за добре.Заем на тоз,заем на оня,помощи в Сомалия,Тамбукту,но не и за нас.Като пожелаем да излезем,ще ни кажат единствено : На добър път,но парите са си наши-Европейски.на вас не ви трябват,а и не ви се полагат.Това,е както каза доц.Сарийски: Сега са ни гипсирани ръцете,а тогава направо ще отрязани до рамената!

57

За 61

преди 1 година

Левове не се търсеха, защото Китай не произвеждаше маратонки.

56

Анонимен

преди 1 година

До За Европа, против ЕССтойността на руската рубла в момента е,като стойността на българския лев преди да се разтури СИВ.Официален курс на лева0,96 долара.Има обаче една подробност.Левове нещо не се търсеха,а долари се намираха трудно,дори и по 3 лв. за долар.!

55

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има смъртни наказания за грешки във финансовия сектор на държавно ниво?

54

За Европа, против ЕС

преди 1 година

Еврото е бита карта и постоянно се обезценява. Американците и британците са против еврото и воюват срещу него за налагане на собствените си валути. Еврото служи само на германците. Даже рублата е по-силна от еврото! В Русия инфлацията е под 1 процент, а в Европа вече е двуцифрена.

53

Анонимен

преди 1 година

Няма да е плавен преходът ли? С една дума няма да се лигавят с нас както в други страни, а направо "шок и ужас". Ами то и ние така мислим, че това ни готвите, уж "неизбежно и правилно". Кога ще ни приберете последните левчета, уж че ще ни давате евро?

52

ГОЧО

преди 1 година

Еврото като дойде в БГ то ще сме по-бедни от сомалийците поне 3-5 години! Питайте германците кво беше при тях, като го приеха. Три-четири години стискаха г ъ зо вете да не с е рат, та да преживеят, а са най-силната евроикономика! Представете си тая криза дето е сега, удвоена и с тия доходи! Това ще бъде еврото в БГ!

51

Анонимен

преди 1 година

Бързат да приемат еврото защото знаят че ние обикновените българи не го искаме и сме мнозинство при това!Не трябва да им позволяваме защото това, което ни чака е катастрофално!Единствено ще спечелят богаташите точно тия които искат да се въведе!Ставайте българи сега е момента да се вдигнем всички докато не са ни закопали напълно!После ще е късно!

50

Народеее!!!!

преди 1 година

КУКУВИЦА ВИ Е ИЗПИЛА УМА! ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ТОВА!ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ!

49

Анонимен

преди 1 година

Да, правилната стъпка е-от една страна тотално се обезличаваме като васал на ЕС, а от друга цените стават съвсем непосилни. И от трета страна до края на годината еврото ще е просто една хартийка с която не можеш, с извинение, да си избършеш дори г...а, защото не е достатъчно мека, лека и парфюмирана.

48

Да се надяваме

преди 1 година

че Еврото ще колабира преди тези про-западни предатели да успеят да ни нахлузят и еврото