47

Ха!!!!!

преди 1 година

"Експерт: Цените няма да се върнат, но ръстът ще е по-бавен"--- Абе да върнат Тръмп, пък да видим дали няма да се върнат цените. И войните ще спрат и САЩ пак ще стане най-големия производител и износител на горива, и цените на горивата ще паднат, и на еко-шаманите ще им бие шута, и фермерите ще живнат, и средния бизнес ще се върне. Откъде ги изравяте такива "експерти" като тоя.

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя "спец" не мисли какво казва. Хем правителството няма какво да направи срещу инфлацията хем е неспособно. Ами то за какво е нужно това правителство тогава. Сатистика си имаме за да отчита инфлацията и кабинета само ще гледа и цъка,а хората ще обедняват, Има мерки като смяна на лева и забрана за внос на инфлация като се забранят $ и евро.

45

до44

преди 1 година

я се събуди , няма вече такъв ес , тинтири минтири глупости , всичко е да сме по зависими и да ни крадат като в африканска държава

44

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ какви са тези имекяри дето са избрани да ставе още по зависима България ОСТАВКА мошеници

43

profetey

преди 1 година

До Струва ми се че: Въпроса не какво искат така наречените от теб "Русофили". Въпроса е да има референдум по този важен въпрос. Мойто мнение е че България не трябва да приема еврото. Но ако след референдум повечето хора гласуват "за", то ще приема решението. Така трябваше да се направи и за НАТО и за ЕС, но това вече е минало. Гледам напред като констатирвам грешките, които не трябва да се повтарят.

42

Струва ми се че,

преди 1 година

Русофилите ми се струва не искат еврото, както не искат България в ЕС и в НАТО. Ако оставим на тях да вземат решения още утре биха ни изключили от всякакви западни съюзи и биха ни превърнали в колония на Путин

41

Анонимен

преди 1 година

При добро управление обикновенните хора ще усетят позитивна промяна 2-3 години след въвеждането на еврото. По-добра ликвидност на правителството би означавало повече харчове, повече обществени поръчки, повече заетост и пари в икономиката, а от там и повишаване на заплати и жизнен стандарт. Това при добро управление.

40

анонимен

преди 1 година

Всички ли експерти, политици и тям подобни ....ици, не разбраха ли, че българите не искаме еврото!!!!!!!!! Така преди години Надка грозната скача, че сме влезли в Европа, и какво получихме, от трите най-дългото! Унищожението на държавата е в пълен ход! остана ни само лева и сега искат и от него да се откажеме! Я, марш на всички, който иска евро пътя е свободен, да заминава при ***!

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен не са само тези 18 мирд. Лихвените проценти също са много по-добри и изгодни в Евро. Програмите на ЕС също е по-добре да се финансират директно в Евро. Много са плюсовете за правителството и за държавата и банковия сектор. За обикновенните хора предполагам нио кой-знае какво няма да се промени, освен че вече няма да се налага да обменяме пари като пътуваме.

38

Анонимен

преди 1 година

Aве шматки глуповати, сега като сме с левове да не би живота да не поскъпва, да няма инфлация и спекула? Я вижте цените, вижте борсите, вижте цените в Европа какво става. Валутният борд не може да продължава вечно, освен това ще се освободят 18 млрд евро, които са запорирани като застраховка в случай, че ювалутният борд се прецака. Е може да ги поокрадът ама все пак са кинти за държавата...

37

Защо ни натискат

преди 1 година

Нека да го решим с референдум или поне да го приемем след скандинавските страни.

36

Щирлиц

преди 1 година

Блумбърг.....Айде у лево.

35

Анонимен

преди 1 година

Държава в ерво-зоната е по-привлекателна за инвеститори от държава извън евро зоната.

34

Единствената цел,

преди 1 година

за този неистов напън за тази измислена валута без покритие, е да се открадне легално паричния ресурс с който се гарантира настоящия валутен борд....Абсолютно никой от управляващата клика не го интересува състоятието на населението....Планът е кражба, ликвидация на България и тотално ПРЕДАТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ....ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА...

33

Анонимен

преди 1 година

Еврото ми се вижда по-добре от валутен борд. В момента цените са в Евро дори някой са и повече от евро. Заплатите са в 50центови евро банктони.

32

Анонимен

преди 1 година

Еврото в момента ще убие 95% от българите. Далеч по богати страни които приеха еврото едвам изкретаха. Единственно богатите ще са доволни. Не сме готови за евро, имаме си валутен борд.

31

ъцз

преди 1 година

как ще е правилно да приемем еврото бе 2пан...

30

Анонимен

преди 1 година

Евро зоната би увеличила ликвидността на българското правителство. Риск от инфлация дефакто няма, защото цените на основните продукти вече са изравнени. Това което е по-евтино в България са трудът и услугите. Реално когато си купувате телевизор, пържола или маратонки си им плащате равностойността в евро.

29

Анонимен

преди 1 година

Евро - валута, създадена да противодейства на долара, не беше ли така? А стабилността на еврото се определя от финансовите отчети за постиженията на страните членки. Айде сега всяка страна-членка като излъже по мноооого малко, толкова години подред, какво остава? Ала-балади за Марс! Работни места за вкъщи ... Топло, възможно по-малко... Не купувайте храна, да не я хвърляте ... Карайте коли, ама по-бавно, да не харчите руско гориво... Не гърмете фойерверки за ЧНГ, да не тревожите птиците ...

28

До SS

преди 1 година

Референдума беше миналата година, прорусктие партии взеха 14%. Всички други са за еврото. Ако не ти харесва обмени си парите в рубли, сега рублата поскъпна, макар че совен газ с тях друго не може да си купиш.