345

мечтата на САЩ

преди 1 година

Запада се надява на нов Елцин, лигав и развеселен, илин ов Горбачов, спорния. Веднага Сибир и богатсвата му на концеися. Западни фирми управляват, а САЩ, диктува политиката на Москва. Така както правеха със Сомоса, например. Мечта!

344

анонимен

преди 1 година

Нормален,не болен индивид би ли направил подобно нещо като да започне война и разрушение на една суверенна държава?! Божият съд и божията кара никой не испява да избегне и на него няма да се размине,макар и да ходи на църква и се кръсти. Но греховете му са безбройни и безмерни!

343

g.venov

преди 1 година

Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.-е като са толкова добри,защо САЩ и МИ-6 им дават разветдани.то и Шойгу беше на умиралка човека,а пък той все взе,че на заседания ходи.то и Путин,не се показвал,а пъ всеки ден си ръководи кабинета,че на 9 май поведе и Безсмъртния полк.от тъпотийте на укрите и нашите медий,по-гол'*** е само на правителството наше,начело с главния "водещ" Просто Киро

342

Zа победу Za россию

преди 1 година

г-н путин е жив и здрав което ние в русия го обичаме както ви доиде на ум и тека на яве да ви се вънрне на с цялото поколение които го измисля и го написа

341

Я па я..!

преди 1 година

До До 210 392 По добре да си е жив , че след него ще дойде още по голям сатрап.Я вижте след лошия Бойко какъв добър премиер дойде.Колко по мърдаме , по ни влиза.

340

Ветеринар

преди 1 година

След това което направи , няма никакво съмнение че Путин е болен. Според мен от себелюбие и мания за величие.

339

Будаланов

преди 1 година

Б-уданов е Руска фамилия. англо саксите може да го ликвидират щото и те не знаят разликата:)

338

Анонимен

преди 1 година

Вовата ще смачка фашистите

337

До 210

преди 1 година

Питай руските астролози. Малко се наемат да правят хороскоп на Путин, защото не се знае дали му е точна датата на раждане и годината. А тази версия с двойника пак западната пропаганда я прокара. Слушайте и Лазарев и Светлана Драган никой не си позволява да обижда Путин. И ако си осъзнат човек няма да съдиш и обиждаш и знаеш, че всичко е Божия воля. Има прогнози, че ще се оттегли скоро и неговият приемник ще поведе Русия към новия свят. И Учителя-за Русия добро и от славяните ще е промяната.

336

Анонимен

преди 1 година

У я му е болен от много ибане на млади пусани. Преизморен е. Чета глупостите и си мисля. Еврогейците и краварите нямат ли по важни дела за вършене щото като гледам кви ги вършат света изчезва а овцете блеят и пасат ГМО зеленчук. Само овце ли останаха на тая земя човецис мозък нема ли.

335

Анонимен

преди 1 година

а дано пукне

334

До 385

преди 1 година

който ще има възможност да "ритне камбаната" в скоро време, мобилизиран на украинския фронт.Така че с Путин или без него /вече си има достоен заместник/от Украйна ще остане само град Киев със "зеленото човече" като "пълководец" без армия, който ще се включва директно по ционистко-американските медии из света, за да заклеймява агресора от Москва: ( https://disk.yandex.ru/i/lh5udMhtrqbJgw ) Една голяма част от народа му ще остане да живее под руска закрила, другата която има пари ще остане да живее на Запад, докато в столицата ще останат хранениците на Запада . . .останките от "Азов

333

Всичките

преди 1 година

големи мислители се извъдиха и съдници. Спрете с тази злоба и определяне кой бил лош и добър и т.н.! Разберете най-накрая, че има кой да съди отгоре и всеки си получава заслуженото според делата, мислите и думите. А най-лошото е да проклинаш някой, защото проклятието се връща на теб и поколението ти. Путин бил болен от рак и щяло да има преврат и едикакво си щяло да стане... Всички пишещи и коментиращи бяха медицински експерти по време на "пандемията", а сега са военни експерти и екстрасенси.

332

Ludoto Lenche

преди 1 година

....ha ha ha.....bolen bil ,umiral.shteli da si varnat Krim ,Donbas....abe vie mai ste bolni umstveno ?!!! Shte idete boi dokato se naserete ,posle shte visadiat i pandiza do jivot ,tezi deto izbegnat razstrela !!! Fashistki gnidi !!! Kolko jivoti pogubihte i kolko chovesshki sadbi razrushihte ,zaedno sas zapadnite vi "priateli "?!! Putikn shte vi pokaje ...koi kum ,koi svat i koi na bulkata brat !!!

331

Анонимен

преди 1 година

Путин е мъртъв отдавна. Сега показват двойници за фронтенд. Накрая няма да има виновни.

330

Анонимен

преди 1 година

Рак??? Ще погребът двойника му, а той ще се прибере в Китай .

329

Чета и си мисля

преди 1 година

До Анонимен - Кой сте Вий, мислителю... = При теб в бизнеса кое върви повече - рогата или копитата!? И без този сарказъм "читателю"! На света няма само руски книжки. Като гледам "матушката" не е мръднала особено оттогава (след революцията). P.s. Малко ми е досадно да седя постоянно пред компа! Все пак е почивен ден!

328

777

преди 1 година

Хахаха, до края на годината щели да си върнат Донбас и Крим. Дотогава Путин ще е приключил с вас, *** украински. А и Крим и Донбас изобщо не ви искат. Направиха референдум и казаха "не" на укрофашистите.

327

Pesho

преди 1 година

Хай дано пукне по-скоро, та да се спасят десетки хиляди момчета. А и да се спаси нещо от ска паната просия.

326

Анонимен

преди 1 година

Той и Шойгу 2-3 инфаркта получи.Нищо че си дава речи.