365

Мдааа

преди 1 година

Много скоро европа ще се промени а Украйна ще стане водеща регионална сила. Доколко България ще успее да се възползва от това много зависи от какво правим в момента и как се държим. Дали сме Путински клакьорки или нормални мислище хора.

364

Това е начина!!!

преди 1 година

Трябва да се организират преговори на Путин(истинският!!!) със Зеленски,и там да бъдат ликвидирани физически и двамата!!!Нали ,знаете ,че има начин?!!! Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!

363

Анонимен

преди 1 година

Щом е болен от рак той си казва ,моят час дойде, поне да взема и един милиард със себе си !

362

Ще свърши само ако

преди 1 година

Зеленски да се предаде и тогава свършва войната.

361

Бунтата

преди 1 година

Американските *** и ***,на какво ли не са съгласни само и само да им дадат по някое доларче и да им го заврат отзад без пари,ей така за добра служба!!!!Така като го гледате Путин,дали има вид на болен????Чакайте го да умре,ако си нямате друга работа!!!американски нещастници!!!

360

Анонимен

преди 1 година

До петела Ама за бебетатата в Белград има оправдание ,а ? За децата в Ирак ,Сирия ,Либия , Сомалия , Гренада ,Никарагуа ,Гватемала ,Панама, Виетнам ,Камбоджа ,Лаос ,Хирошима ,Нагасаки има ....демократично оправдание . Случайно ,без да искат .

359

Анонимен

преди 1 година

Прекрасна новина, дано да е вярно!

358

Ади

преди 1 година

До Твърдо съм убеденКой ти пречи да се кефиш - не само на макс, ако искаш и на мега. Кой ти дава право да обиждаш? Явно липсата на елементарно възпитание.

357

до 188

преди 1 година

Тебе лично ли те тероризира Путин ? Явно недостатъчно.

356

петела

преди 1 година

Не съди , за да не бъдеш съден. Да. Но е казано, че не по думите а по делата ще ги разпознаем. А какво прави Путин в Украйна?.Или не съзнава.? Или живее в паралелен свят? За нито едно убийство на този свят няма оправдание.

355

В.Узунов

преди 1 година

Ако е болен да натиска червеното копче за да видя ядрена зима. Не може аз да нямам пари за една ракия ,а други да си живеят живота. Да пуска ракетите и тва е.

354

Анонимен

преди 1 година

Дано по скоро да се спомине . Целия свят обърка гадината.Милиони човешки съдби реши.Много страдания причини.Трябва да умре в адски мъки за всичката гадост,която извърши.

353

до 101 анонимен

преди 1 година

" Путин е самодържец , ръцете му са изцапани с кръв ", защо е тази крайна оценка за човек , когото едва ли сте виждали на живо ,а да не говорим за разменени думи. Допускате голяма грешка , да не кажа грях , като съдите човек непознат , водени само от едната отровна омраза. " Не съди , за да не бъдеш съден , и с каквато съдба съдиш , с такава ще бъдеш осъден ". И това е духовен и неотменим закон и само покаяние и отричане от тия скверни думи може да ви спаси в съдния ден . Внимавайте в картинката

352

П.К.

преди 1 година

Много елементарни щуротии са вкарали в устата на този "разузнавач"??? Тия от ингилизкото, от щатското разузнаване да бяха се потрудили повече, за да хванат поне няколко простовати и гладни цаци...

351

100%

преди 1 година

Фейк.

350

до 401

преди 1 година

Русия и светът имат нужда от друг тип руски президент-такъв който води преговори, не воини,такъв който би задвижил руската икономика,създал работни места за руснаците(не в армията),а в заводите и такъв който да изнася продукти по цял свят,както Китай!На такъв президент биха се радвали всички руснаци и чужденци.

349

Инспектор Дюдю

преди 1 година

А разузнавач номер 2 какво ще каже по въпроса?

348

Ами да

преди 1 година

То и за Бойко много хора се молеха, да умре и го изчегъртваха! Ама сега ще го ядът сурав и курав! Затова, че по-кротко! Да не стане Бягай зло, че иде по-зло!

347

ГОЧО

преди 1 година

Тоя разузнавач да не е правил онкологичен преглед на ПУТИН??!! Да Продължава да разузнава, може още по-страшна болест да му открие, докато бог помага на Путин в изчистването на *** от човешката раса!

346

Чобан Електрик

преди 1 година

Господ нема го бави тоз изрууд путята!