385

Анонимен

преди 1 година

Фейка е пуснат първо от Кристофер Стил, английски разузнавач. Той е създател на компромата за Тръмп при Байдън, за намесата на Русия в изборите на САЩ, за елиминиране на другия кандидат срещу Байдън, не се сещам сега за името му. От Русия, където е работил като разузнавач за кратко, отива в Англия. На огромна почит от Байдън и фамилия.Украинците само го цитират и тук си приписват заслуги, въпреки фейка. Пародия! На тези, които им вярват- ще бъдете пак поизлъгани, но затова пък и по- бедни.

384

Почитател

преди 1 година

С уважение и признателност към руския народ и освободителите на Европа от фашизма. С благодарност, че години наред ни крепиха и помагаха да се съвземем като държава . С тяхното съдействие в България се развиваше икономиката ни, електрификацията, механизацията ...и се запазиха моралните устои на поколения българи. Да ви е честита ,,свободата" днес , русофоби. Ще играете още танци със саби пред някои ***, но ще видите подкрепа през крив макарон. Кланяйте се на бай дъна и ще забравите кои сте.!

383

Ленин

преди 1 година

Да идва направил съм му място до мен

382

Бай Генчо

преди 1 година

Заменям шише водка за тютюнев Москвич.Имам нужда от курник.

381

Руски алкохолик

преди 1 година

Дано да е вярно че от беднотия пак минах на одеколон

380

Група гробари

преди 1 година

Чакаме го с нетърпение болшевика от Масква

379

Баце

преди 1 година

Ако може да повлече крак и повече русофили да го последват.

378

Народа

преди 1 година

Дано да е скоростечен за да отърве света колкото се може по бързо

377

Владимир

преди 1 година

Кириле, а ти си болен от бяс. Най-малко 10 бяса са те обзели. Готви се твоето лечение. В най-скоро време ще бъдеш излекуван.

376

Анонимен

преди 1 година

А вие видяхте ли го на парада напобедата да имаше лош вид или немощ ???

375

Bjal

преди 1 година

Абе тя и оная кикимора от острова ша мре ама яподдьржат на батерии а кво да кажем за изкуфелия дето се рькува с вьздуа е това ви е елита на запада

374

Лясковския простак

преди 1 година

Слава на Владимир Путин спасителя на света!Победата ще бъде за нас!

373

Анонимен

преди 1 година

Да не са му сипали и на него Новичок в чая.Тия от КГБ-то не се хевабат изобщо.Жужка се изходи на вентилатора,и сега някой ще трябва да го чисти май.

372

Анонимен

преди 1 година

Къде мога да отбележа стаята за фалшиви новини?

371

Някой

преди 1 година

До Не фен на Путин.Това са пълни глупости и измишльотини,но трафик да има за повече реклами.

370

Мдааа... истината

преди 1 година

Адриен Боке: Видях ужасни военни престъпления, извършени от Азов. Буча е постановка (пълен текст)https://glasove/na-fokus/adrien-boke-vidyah-uzhasni-voenni-prestapleniya-izvarsheni-ot-azov-bucha-e-postanovka-palen-tekst

369

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин.- Важното за топ-разузнавачите е, че Байдън е здрав като камък, ум като бръснач и пъргав като сърничка. Иначе тази доходна война нямаше да се случи.

368

Не фен на Путин.

преди 1 година

Разузнавач 1 на Украйна?? И му публикувате глупостите? С какво е по-различен той от Байдъновия Разузнавач 1? Или другите топ разузнавачи на САЩ дето измисляха доказани вече лъжи за Тръмп? Или анонимните разузнавачи 1 на ВВС или Дойче Веле и лъжите им? С какво са те по-добри от пропагандата на Путин?

367

Срам!

преди 1 година

Украйна "печели" Евровизия. Пълен смях е тоя свят вече!

366

аZ-ът

преди 1 година

*** болен е бе , как не... То кат се сетя как по време на КОВИД всичкото световна либерастия се изреди да куткудяка, че Кимчи-ту бил умрял... Та анализатори, та водещи медии, та СиЕнЕн и останалите парцали... *** тва дето го виждаме двойник било, *** имал бил с една тръпчинка повече на бузата ... Абе либерали , сър. ***. Дребна, либерална радост за народонаселението. Локумче.