122

либерал да ти го наб

преди 1 година

не съм либерал бе комунист изплискал. пий си хаповете. излизай пенсия, де6a твойто мамe дe6a

121

Деба слабите ГЕРБажи

преди 1 година

Дe6а слабите Гербажии. Толкова са немощни, че по цял ден истерясват, тролят и досаждат. АБЕ МАЙНЕТЕ СА БЕ, ОЛИГOФРЕНИ! ДЪРЖАВАТА НЕ Е ВАША, МАМА ВИ Де6a пpocта дe6a...

120

Анонимен

преди 1 година

До 138 коалицията ти е герб сйедйесйе с тях са дйепйесйе -членове на либералитета и твоят *** христо либерала. Вас маргиналите и калинките ви е страх от всички нормални.

119

хахахах

преди 1 година

Влади Беряну е изплискал ГЕРБ-аджия. (също както Беновска)

118

ВНИМАНИЕ ГРАЖДАНИ!!!

преди 1 година

Пазете се от комунистическата коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС-Възраждане. Когато видят че губят, тутакси ще се превърнат в терористични организации и трябва да ги трепем.

117

За Пощите ли?

преди 1 година

Ами питайте Томислав Дончев за неговото електронно правителство, което глътна .. колко милиарда бяха?

116

Анонимен

преди 1 година

Те пощите са такива още от преди тиквун. На туквуна не му дремеше ни за пощи, ни за язовири, ни за картофи. Оно плямпаше за асфалта, ама и него го няма, пък продължаваме да плащаме свинетки че и тол такси. Ония, умнокрадавците от 20 годинки плащат на били гея лиценза, а се оказа че комповете стари и докато купят нови и намерят умнокрасавци да се учат да инсталират вече излязла новабоза и били пак цака. И така сривове до откат и озшиза трайчо и рада дълбоката да умуват и да лъжат.

115

хахахах

преди 1 година

129 го избива на злоба и физическа саморазправа поради тоталната си липса на IQ, т.нар. отрицателно IQ

114

Анонимен

преди 1 година

тези няма да подадат оставка , трябва с бой , киро ментето ни вкара с посредниците в скъпите цени и кво прави тича в америка да обяснява че е мишена на кремъл , не киро си наша българска мишена си, ще яде бой с тенджери

113

Анонимен

преди 1 година

До Бико Пощи, НАП, регистри, ЦИК бяха хакнати. От 2009 до днес откраднти 2 милярд $ за електронно гласуване и кабинет и няма нищо. Пенсии нищо не е исчислено още а минаха 20 г. след 1999 г. А сега с нова инфлация пак ще има голяма разлика между нови и стари пенсии. НОИ е във фалит и намаляват и ДДС но откъде за пенсии.

112

Аз не разбирам

преди 1 година

Нима наистина очаквате да повярваме на ГЕРБ-ерските стонове, при условие, че току що се смени властта и няма как да поеме директно на скорост и всичко да тръгне по мед и масло? Подценявате ни другари. Или просто толкова си можете?

111

Този

преди 1 година

на снимката заслужава едни великолепни удари, без омекотител.....

110

Бико

преди 1 година

Къде са тези IT специалисти с хилките? Доброто негерберско правителство от можещи и знаещи продължители на промяната защо допуснаха хакването на пощите. Ах тези кадърни млади червено-радеви тиквета дружно работещи по грабенето на България с олигарсите на БСП, Костовите криминални приватизаторчета в "ДБ" и друга свлочь ,застанала да брани паметника на червения окупатор и душманин на милата ни Родина.

109

Биволъ

преди 1 година

Някои от тук списващите се завайкали как внуците на баце ще създават фирми след 20 години и техните внуци ще садят домати и ще ги изхранват. Но защо такава далечна перспектива. Не е ли сега реалност,че внуците на другарите получават по 20 Хил.,работиме им като ратаи във фирмите им на тези червени олигарси,а те си строят къщи с незаконни огради на морето и яхат джипове и лимузини по лошите бацеви магистрали.

108

Кукуряк

преди 1 година

Oставка, Кокорчо!

107

Беден ИТ 6000лв кеш

преди 1 година

Ужас. След 10 години ИТ-тата ще взимат по 20 000 лв заплата, а гербаджиите ще работят като ратаи да им садят доматиту и да им поливат магнолиите.

106

Ужас

преди 1 година

Тепърва трябва да береме гайлето и на внуците на Баце след 20 години.

105

Анонимен

преди 1 година

Я па и тоя ще защитава бедните и ромите с държавни пари.

104

Бензин 60 лева литър

преди 1 година

След 10 години, когато бензина стане 60 лв за литър, внуците на Баце ще идат и ще кажат: "Дядо, решихме да основем своя IT компания, сега това е модерно", той ще погледне към Богородичка на стената и ке помисли, бял и грохнал, ще прозре дълбоко в мъдростта си пък ке каже: "Какви IT-та бе?! Вие не можете да си преинсталирате уиндоуса бе. Ходете ставайте овчaри, знаете ли как се търси агнешко месо?!" и те така!

103

до 119

преди 1 година

мноу си проc баце. ама мноу