222

Въпросчо

преди 1 година

Какво стана с благоденствието,бе, Кокорчо? Нали имаше едни 10 милиарда на година , които не били вкарвани в хазната? Нали щеше да ги вкараш и да ги раздадеш на най-бедните и бедните ???? Какво стана с тези 10 милиарда, Кокорчо ???? Обясни ни.

221

Към Оцъкленият

преди 1 година

Верваме ти !

220

Щирлиц

преди 1 година

Единствено цените се вдигат изпреварващо,другари американски парашутисти.Мислете бързо,защото зимата наближава.

219

ПП фен

преди 1 година

А така кажи им го Кириле! да си знаят! а да не мислят и да не спорят!ейй май се обърка ти май Асен беше, нищо де вие сте като близнаци!

218

Анонимен

преди 1 година

Колко милиарда изтеглихте без много шум? Половината раздадохте за помощи и компенсации, за което вдигнахте гюролтия до небесата, а другата половина потъна в незнайни / много добре знайни/ джобове. Много се услади на татковците ви обира на България от 90-те години и вие решихте че и с други схеми може да се обере една държава. И не си мислете, че колкото и да лъжете това ще остане безнаказано

217

Кокорчо

преди 1 година

Глупости на търкалета.

216

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който се надява на някакви успехи на двамата мошенници се заблуждава -- единственият правилен път е сваляне на предателското правителство и съд. Спирането на газа от Русия е резултат на провокациите на двамата мошенници, за подобно нещо трябва да има затвор, съзнателно увреждане на български национални интереси, двамцата действат по инструкции от сащ, чиято цел е ескалация и включване на други източноевропейски държави в конфликта. Всичко е прозрачно.

215

А цената?

преди 1 година

100 лв е цената на 1 мегават от топлофикация през зимата, която мина.При цена на газа 160 лв на мегават каква ще е цената от топлофикация - май двойна?Много демократична и политкоректна цена.4840А комисионните за кого?

214

era

преди 1 година

тоя хардвардси *** освен да емитира нов дълг друго не може. Физиономията и акъла са му, като на и*д*и*о*т. Човек изцяло зависим, без грам възможност да взема собствени решения и на-вече без грам воля. ЕС това. ЕК онова, САЩ така. Да ви*** м***** вие собствени решения не може да вземете в интерес на тази тази територия и този изстрадал народ.

213

Анонимен

преди 1 година

Лазернозаточен шефски нож за угоената ***, ...

212

Асен Василев.

преди 1 година

Нема да се плашите , утре тегля 5 милярда нов дълг и ше ви дам някой лев,само мир да има и след един месец пак така докато ни свърши мандата

211

Анонимен

преди 1 година

Тия ще теглят нови кредити за новите мерки. Е до месец хляба 3лв ще направят

210

Анонимен

преди 1 година

И ще ударят средната класа.

209

Анонимен

преди 1 година

Аиде пак ще храним бедните тъмни братяяя с пари на данъкоплатеца. Докога бре? Я антикризисните мерки да са само за работещите във фирми без субсидии и то да са купони за храна.

208

Анонимен

преди 1 година

от една година слушаме само ще,ще,ще,ще ,а когааааа щеееее

207

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо на прокурор.

206

Кокорчо

преди 1 година

Антикризисните мерки за облекчаване мъките на бедните са заложени в бюджета под кодовото име "Вазелин" .......

205

Дядо от село

преди 1 година

На мен вече няма какво да ми се омекотява..

204

probi

преди 1 година

Асен Василев: Новите мерки ще омекотят удара върху най-бедните А защо изобщо трябва да има бедни и най-бедни?

203

перко

преди 1 година

"София прайд" се провежда под патронажа на Кирчо и Кокорчо!!! !