42

Анонимен

преди 2 години

То ако беше добре нямаше Василев да прави всичко на тъмно. 90% от българите не искат, той иска! Не става така! Те без това са вече нелегитимни.

41

до 38

преди 2 години

То ще има кютек, ама на такива ретарди като вас.

40

Анонимен

преди 2 години

До Сайпръсмен - Когато си се продал за банани и са те захапали за гърлото НЯМА ислизане отникъде !

39

Анонимен

преди 2 години

Когато нещо става, да става С нас и ЧРЕЗ нас, а не ПРОТИВ нас. Докога ще се дърпаме като муле на мост. Движението е ясно: единна валута поне в Европа. В миналото всеки е разменял стоки както му падне. Полека-полека хората са приели валутите. Вървим и към повсеместно електронно банкиране. Всяко конвертиране от една вълута в друга води до загуби. Хайде сетете се сега, кой има интерес да се запази лева и да не се приема еврото. Е, има и заблудени папагали, които просто повтарят каквото им е казано.

38

Анонимен

преди 2 години

До е2 - Ние от ВИНАГИ сме в " изгодна " и удобна позиция - Само тези които са отзад се сменят !

37

Сайпръсмен

преди 2 години

Този път без референдум няма да стане. Това не е шега работа, защото от ЕС има излизане, но от еврозоната няма.

36

Оп

преди 2 години

До До 30 /Самата технология на Еврото е просто от друго поколение, има брутална система за следене на всяка една банкнота и няма начин да изчезне или да се изпере (благодарение на българските банди в Европа. Между другото някои фалшификатори и бивши мафиоти българи работят в европейската банка и отговарят за сигурността, като най-добри в бранша... В наши води сме си в еврото споко

35

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо този път не е познал! "Забравиха" да ни питат за ЕС и НАТО, но този път няма да стане. Ще има кютек и то здрав!

34

Анонимен

преди 2 години

Лева е мъртва валута. Избирайте - или евро, или рубли.

33

Анонимен

преди 2 години

До е2 - Има едно малко НЕУДОБСТВО - Ние НЕ сме нито една от тези изброените от теб държави - Нито като мислене и най-малко пък като манталитет !!

32

Анонимен

преди 2 години

В Австрия също е по-зле!

31

До До 18

преди 2 години

Ти шегуваш ли се. Искам да съм зле като немците, италианците, испанците, та дори и гърците. Но в тези държави не е влизала съветска окупационна армия и не е имало комунизъм. А от посочените от теб 4 държави в трите има сиеста от 13 до 17 часа. Само немците бачкат. Ако не беше еврозоната гърците с тяхната следобедна сиеста щяха да са банкрутирали, понеже горките са работни като нас. Но иначе излизаха на протест и не искаха заплати и пенсии като в България. Повече доводи искаш ли

30

До 28

преди 2 години

Това не е вярно. България не беше по-богата преди 15-16 години.

29

Факти

преди 2 години

1. Няма бедна държава с евро.2. Няма богата държава под валутен борд. 3. Пръв дава идеята за валутен борд "Бай Тошо". Заради "великата" социкономика. Съберете 1+2+3 и си направете правилните изводи.

28

Анонимен

преди 2 години

Еврото ще е "гранде финито" за редовите българи. Полза ще имат 1000 човека, предимно бизнесмени, банкери и политици, а другите 6 милиона ще обеднеят драстично. Когато испанците приеха еврото, аз бях там и видях какво стана. Испанските бачкатори още леят сълзи за песото.

27

е2

преди 2 години

До До кире ... Що? Да не би Германия, Франция, Испания, Гърция, Австрия, Италия, Португалия, Холандия, Финландия и тн да са по-зле като са с еврото? Ние сме в много изгодна позиция да го приемем на Балканите и ще бъдем първата страна в света с Евро на кирилица!

26

До 27

преди 2 години

Аз в Португалия съм бил през 1999-2002 г и бяха сто пъти по добре и по богати преди да им натресат еврото . Сега казват на всички други да не приемат еврото , да поговорим и за Малта примерно . Да кажем и що Швеция Дания или Полша не искат евро а . Тъ-пак

25

До истината

преди 2 години

ЕС като е зоната на богатите що България за 16 г в ЕС стана ДЕСЕТ ПЪТИ ПО БЕДНА И ПО ЗЛЕ БЕ *** ? Я обясни

24

до 18

преди 2 години

Абе тебе кой те е гръмнал в главата? Понеже точно в Португалия съм ходил многократно, знаеш ли там какво беше преди 20 години/ Примерите, които си дал, са точно за обратното. Аман от издънени мозъци.

23

До 21

преди 2 години

А кой ще решава за еврото ? Ти ли бе МИ-ШКА ? Кой беше ти ? Месията ли