62

Анонимен

преди 1 година

Да кажем, че контролът над банките ще поеме ЕЦБ, трудно ще бъде да заминават млрд. за Москва. Ние, и сега сме вързани с Еврото, така че глупостите на този, не ми се четат

61

Трололо

преди 1 година

Как пък не. Ще питаме хора, които не могат да пишат и да четат за това ? Забравете за референдум. Масите не са 5% от врякащите.

60

Анонимен

преди 1 година

Еврото е изгодно само за банкерите, не и за народа.

59

Стив Ханке

преди 1 година

Също смята еврото за вредно.

58

Анонимен

преди 1 година

Право е момчето , ама няма кой да го чуе ! ГаMeHume om HC MC едва ли ще са съобразят с такива мнения .

57

Анонимен

преди 1 година

Референдум!

56

Анонимен

преди 1 година

НЕ НА ЕВРОТО

55

Финансист

преди 1 година

ВЪВЕЖДАЙ ЕВРОТО, НЕ ГО МИСЛИ! Само крaтуняците дето нищо не раабират най-много вият срещу еврото! ;)

54

Анонимен

преди 1 година

Дания е страната с най-висок стандарт на населението в Европа! Стоят в чакалнята на еврозоната вече повече от 20 години и не искат да влизат. Ама и те датчаните нищо не разбират, не са дорасли.

53

123

преди 1 година

За чий се натискат за еврото? Всички цени ще са 1:1, но в евро, а заплатите наполовина. Честити пенсии от 150 евро, заплати 500 евро, кило месо - 20 евро. Ето това ще стане!

52

??

преди 1 година

Нали англичаните направиха - вижте резултата - по-бедни са с 20% от преди това.Демокрацията не е за глупави хора. За съжаление в България масата хора са глупави и необразовани - не могат да формулират собствено мнение на база на факти и аргументи. За това и се подлъгват по мнението на най-приказливите и най-лъжещите политици. За съжаление докато имаме политици, които обслужват чужди интереси - като копейкин, референдумите са опасни :(

51

Анонимен

преди 1 година

Българите не били дорасли за референдум?! Хахахаха! Ами хайде господинчовците, които мислят така да ни освободят от присъствието си да съжителстваме заедно в една държава . Свят широк и пълен с еврозона! Нека ние си останем с гайдите, така ни е добре.

50

Анонимен

преди 1 година

Какво евро бе, та той евросъюза няма да изкара годината. Това е потъващ кораб и ние трябва да се спасяваме.

49

Ха-ха-ха

преди 1 година

Референдум за еврото ??? Да паднеш от смях! Референдумът за ядрената енергия беше зададен в ромските махали като..."Искате ли евтин ток"? Представям си и какви саботажи ще бъдат във Факултето и Столипиново..."Ще искате ли цените да се покачат двойно"??? Българите не са дорасли за Референдуми!

48

Анонимен

преди 1 година

Това е като и членството ни в ЕС и НАТО ( без да сме готови и без да знаем за какво сме там ) - Нито станахме по- силна икономика , нито по-силни военно ! НИКОЙ НЯМА да ни НАТРИСА нещо без за има ИЗГОДА , само за да ни е на нас по-добре , а пък най-малкото което бих допуснал е , че някой от нашите "политици" иска да станем по-богати ?! Политиците искат беден и лесен за манипулации народ !

47

Анонимен

преди 1 година

Не на еврото! Не и на евроатлантическите им простотии!

46

До Спасов

преди 1 година

След това ще ви приключим вас.

45

Спасов

преди 1 година

Те го гласят за 2024, но тези синковци си отиват след няколко месеца, така че няма страшно. След това новите правят референдум и приключваме с тази тема.

44

Изнервен

преди 1 година

Руските сатрапи не щат да ни пуснат бе, маменцето им мръсно. И е пълно с глу паци, които им пригласят. Няма идеално място за живот, но от Русията идват само мизерии. Да отворят профаните една книжка историческа, щото не всичко е компютри, езици, и математика. "Като не искаш мира, на ти секира!". Натам вървят нещата...

43

Qanon

преди 1 година

То и за нато и за ес трябваше референдум, ама нас кой ни пита?! БГ дийп стейта решава!