76

Анонимен

преди 2 години

УДРИ ЗЕЛЕН ! ОГЪН, СЛУЖБА НЕ ОСТАНА!

75

Шотландски боец

преди 2 години

Русия се обатачи в един завод, но почти успя за 3 месеца да го превземе! Очакваме есента, бойците в завода да умрат от глад и да се обяви победа над Завод Азовстал! Великата Руска Армия, взе един 250к областен град и неговата област! Отвори работа на метало-обработващите заводи с много скраб! Товариши, другари, ура! Ако водката бъде с народ русии, може са се превземе още някое село или малък град!

74

БЛАГОРОДНИ СА

преди 2 години

До Адмирации ПРАВ СИ- РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ЖИВЕЯТ В ТАЯ ЛОША НАЦИСТКА ЕВРОПА И КРЕМЪЛ ЗАПОЧНА ДА ГИ СПАСЯВА КАТО ГИ ИЗБИВА БЛАГОРОДНО.

73

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации: "Русия не е губила война!" - сериозно? Кримската, руско-японската, първата световна, руско-полската 1920, афганистанската, студената, първата чеченска?

72

До 15 Анонимен

преди 2 години

Ти гернанците не ги мисли. Само за миналия век са се изправяли на крака след три тотални катастрофи и са ставали водещи в Европа. След двете световни войни, третото икономическо предизвикателство е, че поеха изостаналата Източна Германия за за близо 20 години я изравниха с останалата Германия. Докато Русия дори и с всичките си богатства трудно ще се изправи на крака. Няма дисциплина и съзнание. Основната ценност е водката, кражбата и налагането на господството. Каузи обречени на неуспех и провал

71

БЛАГОРОДНИ СА

преди 2 години

РУСИЯ БЛАГОРОДНО ИЗБИВА НАРЕД В УКРАЙНА- ДАЖЕ ХИТЛЕР СИ БЕШЕ ПРИБРАЛ ГЕРМАНЦИТЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА, А РУСИЯ СЕЕ БЛАГОРОДНА СМЪРТ И ТАКА СПАСЯВА, ДАЖЕ ЗАПОЧНА И ОЛИГАРСИТЕ СИ С ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА- БЛАГОРОДНИ....

70

Адмирации

преди 2 години

Русия може спокойно да стреля по всички Европейски страни, тъй като цяло Европа води война в Украйна, срещу Русия! Един ще загуби, а Русия не е губила война! Тоя континент, трябва да се почисти от Фашизма и да се анексира от РФ!

69

Чернобил

преди 2 години

Ми то май радиацията в Рассия се е повишила и даже е ударила Кремъл.

68

РАЗТРЕВОЖЕНИ СА

преди 2 години

СЛЕД КАТО ОСВОБОДИХА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА КАТО БЛАГОРОДНО ГИ ИЗБИХА СЕГА СЕ РАЗТРЕВОЖИХА ЗА МОТИВИТЕ НА УКРАЙНА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕС ЗНАЧИ РУСИЯ НЕ Е АГРЕСИВНА- ЕВРОПА Е АГРЕСИВНА...ТИЯ СА БОЛНИ

67

Анонимен

преди 2 години

Лавров, къде се буташ и ти в групата на голмайсторите бе? Я кажи след обиколката ти из Азия и Африка да просиш подкрепа що се прибра като препикано мушкато :)

66

Анонимен

преди 2 години

Типично по руски - обвини другите в твойте грехове.

65

Анонимен

преди 2 години

ДУБРУТРУ, много съм любознателен! Искам да научавам имената на още много руски карабли!

64

Анонимен

преди 2 години

"Лавров: ЕС се превръща в агресивен, войнствен играч"===Не знам, ама ЕС не е започвал война никъде, откакто ЕС го има. Ама щом Лавров казва...

63

Анонимен

преди 2 години

АМЕРИКА, страна на свобода и демокрация! Не е нападнала ни един от своите съседи и те чувстват сигурност! Русия, страна на отчаянието, демагогията, агресията, диктатурата! Нападала е повечето от своите по малки съседи и то в близките години и няма да се откаже, докато не бъде прасната здраво в носа! БOЙ ПО КАСКАТА ДОКАТО ОМЕКНЕ!

62

Анонимен

преди 2 години

ЕС не се превръща , той отдавна е войнствен играч ,но най-вече се е превърнал в кукла на конци на УСА !

61

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации Фашисткия съюз, скоро ще му се види тясно небето! След фашистка Украйна, идва и вашия ред, другари фашистки европейци! -------------- успокой се бе другарю, че ше се наaкaш от зор! Олижи портрета на жужето и ще ти мине!

60

До 40 Глупости "

преди 2 години

То всички видяхме възможностите на "самая могучая и непобедимая". Видяхме и възможностите на черноморския руски военен флот - да припомним "Москва". Руснаците са ненадминати само в наглост, войнственост и мания за величие. А, пардон, и в простотията си. Идеално е, че това лято ще бъдем без тяхното присъствие по курортите. Дано това продължи и следващите години. Нека почиват на Сочи

59

Анонимен

преди 2 години

Интересно нещо - като чете коментарите из сайтовете, човек ще рече, че поне 100 000 българи са готови да грабнат оръжието и да подкрепят братска Русия. А като им видиш протестите, я има 50-тина *** ***, я не.

58

Адмирации

преди 2 години

Така е! Фашисткия съюз, скоро ще му се види тясно небето! След фашистка Украйна, идва и вашия ред, другари фашистки европейци! Толкова обединени ЕС и Нато, че дори накараха неутрални страни като Швейцария и Швеция, да бъдат против Русия! Ще си платят всички, ще има Кинжали и за Берн и Люцерн, за Рейкявик и Стокхолм, за Копенхаген и Глазгоу, за Валета и Рим! Дразнете мечката още!

57

Анонимен

преди 2 години

Абе Лавров, нали ЕС са ***, меки китки и т.н.....що сега бил войнствен играч, да не ви се сви дупарата нещо.......хахахаха :)))