36

Анонимен

преди 2 години

Имаше един *** българин от ихтиман беше си регистрирал незаконна фирма за сеч на вековни дървета на гърба на гражданите и народа,да изкарва пари а ния да му дишаме мръсният въздух,толкова нагли и алчни и безочливи селяни че няма дума,тези хора подлежът на наказателна отговорност,толкова нещастни хора има в българия безгръбначни и безмозъчни люде че не е за вярване.

35

Анонимен

преди 2 години

Европейския съюз е най голямата дискриминация лъжат ни както си знаят нито можем да, се, сравним примерно с германците по права и заплати а когато отиде българина да работи в Германия получава в пъти по малко от германеца и се радва че не е в мизерията в България а не вижда, че се подиграват с него

34

Това тук е БЪЛГРАСКИ

преди 2 години

До Анонимен.........Форум и се пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Който не се усеща за Българин и не желае да пише на Български няма място тук!

33

Глупости "агрес

преди 2 години

... ЕС може да се окачестви като "заек стръвница" - разбирай, големи мераци, малки възможности.

32

Анонимен

преди 2 години

Аааа значи сега и в ЕС не могат да ходят, тцтцт. Ако ЕС е агресивен играч, то вие трябва да бъдете изтрити от лицето на земята бе, тoварищ Лавров.

31

Калкан

преди 2 години

Този или е мозъчно обременен, или прекалява с наркотиците и водката. Ден не минава без да ръси тъпотии пред камерите.

30

Анонимен

преди 2 години

Да си орежеме горите щот тъпите и неграмотни българи си режат незаконно горите и имат незаконни фирми,толкова *** са станали че на вързано куче хляб не могат да дадът да си решеш собствените гори собственото богатство,добре че от дърва вече никои не зависи и се използват други материали и в бъдеще ще още ще намалява използването на дърва като материал има достатъчно други много по донри материали,говориме за недобросъвестните граждани които режат незаконно дърва.

29

Анонимен

преди 2 години

ЕС похарчи трилиони за измислена Зелена сделка която се оказа гигантски провал и доведе до най-голямата енергийна криза в историята. В момента ЕС харчи трилиони за замяна на руската газ с нещо друго или с газ от некъде другаде.

28

Анонимен

преди 2 години

Той и Путин от 2014, та и преди това, говореше, ама никой не щеше да го чуе, докато не гръмна. Та и с Лавров сега същото. Ще се похилим, похилим, докато ни озъбят.

27

Анонимен

преди 2 години

След енергийната криза ЕС го чака продоволствена криза.

26

Пръъц

преди 2 години

Опаа Лавров, пак се изпусна бе! Май си за пенсия вече, взе да пускаш гълъбчето на обществени места...!

25

Анонимен

преди 2 години

Жириновски чака Шаломов у казана!

24

Гошо

преди 2 години

Кочът излезе от *** и каза "Ние сме велики, имаме ядрено оръжие, грух, грух.

23

До 20

преди 2 години

Вече няма да е така долара вече няма да, е доминираща валута които държави отхвърлиха долара ги унищожиха Ирак и Либия но Китай и Русия не могат защото имат едно нещо наречено ядрена бомба и ако ги нападнат ни долар нищо вече няма да и е нужно на САЩ

22

Тошо

преди 2 години

Анализатор от класа, ......виждаш далеееееееееееч .........зад хоризонта !Любим министър на цяла .........Русия, на останалите 222 страни......... не !Само остава да стъпи на земята здраво и да свърши поне нещо полезно, а след това да дрънка ....ала бала !

21

Анонимен

преди 2 години

ЕС търси слаби държави, за да изсмуква икономиките им. В ЕС. само няколко държави забогатяват все повече и повече, останалите като нас, прогресивно обедняват. Същата съдба ще последва и Украйна и Македония и Албания. Ще се облагодетелстват 1000 човека от тия страни, останалите ще станат още по-бедни, а работата, която ще вършат, ще е два пъти повече.

20

Пиклонская

преди 2 години

Време беше!

19

Анонимен

преди 2 години

Печалният кон може да казва различни работи, в зависимост от количеството и качеството на поетия бял прах. Например: "никога няма да нападаме Украйна", после "не сме нападали Украйна", после "нямахме избор, Украйна е цивилизационна заплаха за нас", после - евреите си направили сами Холокост, после ... Въобще, игнорирайте напълно.

18

Анонимен

преди 2 години

Важно е тъпият българин да вярва в своята надежда идеология и правнота,за нас газа нефта мръсният въздух отпадъците от нефта,за тях хубавата храна за руснаците и парите,само остана да ни орежат и горите ако вече не са го направили,а тетам си дишат чист въздух от сибир и вода имат реки колкото щеш и природни ресурси за нас патлака,олигарсите си живеят и си щракат с пръсти а вия българи умирате и намалявате.

17

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО се бяха забатачили в собствените си проблеми, докато фашистка русия не реши да нарави война в Европа. Е, сега има обединени ЕС и традиционно неутрални от много години държави, които утре ще се присъединят към НАТО. А русия я чака изолация, която тепърва ще се задълбочава.