96

Анонимен

преди 2 години

До От народа - Кримската война - загубена от Русия, Руско Японската война - загубена от Русия, Руско Турската война от 1710 - загубена от Русия, и особено - Войната в Добруджа 1916-1917 година когато и ние сме били румънците и руснаците накуп. Да продължа ли?

95

Анонимен

преди 2 години

Вечното дерби Левски-ЦСКА.Едните сини,другите червени,но разликата е как в тази война умират невинни.Не е футбулен мач това,нито онлайн игра.С тези ядрени заплахи е най-добре двете държави да бъдат притиснати да постигнат компромиси,а не да бъдат поощрявани с пращане на оръжия.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 - бъркаш украинците бранещи родината си, а в случая - и цяла Европа с колхозните си приятели които нахлуват в съседни държави, грабят като средновековни монголски орди, че на всичко отгоре се сърдят, че никой не се е разстлал да им целива миризливите ботуши. Е, не съвсем никой - българските русофили нали за това служат?

93

Анонимен

преди 2 години

До От народа - Русия е загубила не една война овньо. Ще загуби и тая.

92

Пейков

преди 2 години

Господин Лавров,срам нямаш - вие нахлухте по ней фашистки начин в Украйна,колите,раз стрелвата,бомбардирате и унищожавате де що ви падне там ,а на всеослушание твърдите, че видите ли нна ЕС се превръщал във войнствен играч ?!А когато 45 години половин Европа се огъваше под ботуша ви хубави бяхме,а ?!То бива, бива нахалство и арогантност,но вие преминахте всякакви нормални бариери ?! После защо не ви обичат ?! Ако продължавате така не само сега,ами и следващите 100 години никой няма да ви обича!

91

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е политически и икономически съюз между 27 европейски държави.Вече е военен с това даване на оръжия...Ако Украйна влезне в ЕС и реши,че някоя държава не й харесва дали няма да ни задължи всички от ЕС да се бием заради нея?Не е задължително да е Русия,а примерно реши как й трябва Молдова и вкара азовците в действие да правят постановки...Украйна сега като не е в ЕС се държи нагло,командва и ни задължава позиции да взимаме,а ако влезне какво ли ще е?

90

Анонимен

преди 2 години

До До благородници - а стига вече простотии бе! В Европа има най малко две ядрени държави - Франция и Англия. Те така ще стоят - колхозниците да ги "ръсят" с ракети. Куче което лае не хапе. Тея само се зъбят, защото в конвенционалните оръжия са още на нива ВСВ. Украинците ги лупат от сутрин до вечер, и то - почти без тежко оръжие. С тея ракетни полуции може само помежду си - по русофилски да се страхувате един друг.

89

Анонимен

преди 2 години

Разпарчетосани танкове с разхвърляни руски трупове около тях, а слънцето гали лицата им! Красота! Само Микеланджело може да я претвори!

88

До благородници

преди 2 години

Живеят олигарсите в западна Европа, защото целта на Велика Русия, е да превземе тоя джендариянски континент и да го анексира! Да му върне християнските ценности, вярата в доброто и мъжеството! Русия има карта с всички европейски държави, след като се анексират, някой са със сменени имена, други са нови. Ако Русия започне ракетен дъжд в Европа, тук ще е пустиня!

87

Анонимен

преди 2 години

Вкараха ги в дългова спирала и сега зомбинирани подчинени ще са пушечно месо, съдба. Чакат ни Велики дни, нито един масон няма да остане пощаден

86

Софиянец

преди 2 години

Никой не може да бъде по-агресивен и войнствен играч от Империята на злото = Руслямска държава

85

Анонимен

преди 2 години

Вместо ВСУ в Донбаският казан ще бъде сготвена цялата остатъчна путинска армия- Zzzборш по украински! Под Харков казана вече ври яко- вижте снимки от потонният мост при Северодонецк- около 70 броя ТАНКА/ БТР/ БМП /МТЛВ, КАМИОНИ ...всичко е леш и руски трупове!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Америка не напада съседите в новата история! Териториите са разпределени вече и който иска да ги промерня е агресор! По тая логика да нападнем всички наши съседи!

83

Анонимен

преди 2 години

Зимната офанзива на мечкарите 2022- 23 година ще бъде решаваща за " грандиозното" сражение при Азовстал, стига Полка да не контраатакува де! А под Харков мечкари вече няма- бегат през глава към Белгород ( рф) заралиите!

82

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Нахлуха Кремълските варвари в Украйна, сеят смърт наред, сриват цели градове със земята, но виждаш ли, ЕС бил "войнствен" играч, а те били миролюбивите! По наглост и цинизъм , тия надминаха и най-великият Гей на миналия век, чиято мумия мръзне в Мавзолея!

81

До народа

преди 2 години

Разбира се, украинците избиват българите, но българите си стоят в Украйна, че дори сега се бият за нея, еххх тея българи, що така правят?

80

УСА е пушиста

преди 2 години

Като изключим войните с Мексико, Никарагуа, Гватемала, Куба, Доминиканската република, Гвиана, че и с Канада във време оно.

79

Нео

преди 2 години

И кого нападна този "агресивен" съююз? Конска му работа!

78

От народа

преди 2 години

Русия е права. Украинците са фашисти. Те са нагли и агресивни хора. Не забравяйте бесарабските българи, сред които деца, избити от тази украинска орта. Малко им е това, че Русия ги избива, трябва още, и още,и още. Докато не се прочистят. Русия не е губила война, няма и тази да загуби. Да му мисли тъпият ЕС,бкойто слуша чичо сам, но и той ненавижда европейците. Просто политика. Няма защо да се сърдим.

77

до 77

преди 2 години

ЕС не започна войната в Либия. Там подкрепата на ЕС беше логистична, а не военна. Осведоми се малко, после буйствай.