По цял свят, даже и в България си има менюта, отваряш и четеш. Тази американка влиза, поръчва и си мисли, че е в Макдоналда, всичко по долар :-) Явно е от долната класа и няма опит с ресторантите и всяко посещение в САЩ и е свързано с джънковете...
До Анонимен Къде ви намирам такива балами по морето не знам. В Несебър си хапвах супа , основно и бира на обяд за 10лв пък вас ви били драли ;д
"Новина" от преди 4 години. Ресторантът е известен, в тубата има безброй филми, скрита камера , журналистически разследвания и т.н. за този ресторант. Собственикът е приближен на кмета, затова му позволяват такива изцепки :) Никой не го контролира. Като ходите на Миконос, информирайте се предварително в кое заведение да НЕ влизате и готово. Голяма новина, голяма сензация, няма що.
Че това е нищо. На Канари Уорф в Лондон, почти всеки месец - понякога и няколко пъти - се появят подобни сметки из вестниците на стойност 50-60-70 и прочее с три нули отзад. А ако посетите ресторанта до големия шадраван, там може да пийнете отлежало 100-годишно уиски само за 5000 паунда (пет хиляди) - не бутилката, а само чашка. В "Шерътън" сега "Балкан", баш на ценъра на София малко уиски също е 39 лева, а чаша чай 15, но за нас, работещите в чужбина, подобни цени са майтап. Нищо ново.
Разбрахме посланието, бай Стамат от Чуйпетльово да си каже - Я по-добре да си ям свински крачета у НесебАр.
До Анонименкакви права??? има си меню, да е гледала , а и на всякъде в чужбина се плаща бакшиш, ама българските газбайтери и къмпингари откъде да знаят като замърсяват прироадата, спят на пътя и ядат от лидл и хвърлят което където намерят
искала е да се прави на вървежна в заведението където ходят всички инглиш ритнитопковци , но не и стигат парите за там. какво и е виновен туристическия агент, да не и е казал той да се гъзари там? халанд оня ден след тестовете за трансфера му в манчестър сити 150 000 паунда изхарчил там
Тая ще си търси правата до дупка.Не само ще и върнат парите,ако ги е платила,а ще и дадат още толкова за компенсация.За разлика от нас,които се примиряваме с всякакви условия.
Тая само е била в български или сръбски ресторант. Нема как да друго яче, като са видели, че е американска баракуда и айде "ако мине".Хахаха баси и туриста, да не погледне менюто.
На Миконос е така. Ако иска друго, да хваща безлюдните острови и сама да си лови риба и раци. А може и в Серес. Мога да й препоръчам страхотно място за гироси, 3.20 евро парчето. С 600 евро ше изкара цяло лято да яде :))
По спокойно, няма нужда от злоба. И аз обечам да се нахъсвам с някакви български постижения и да се хваля, ама ай да погледнем реално, колко Джон Атанасов е българин. Той е американец. Да с българска кръв но американец.
Невероятно: Сметка от 600 евро за порция раци на гръцки остров