163

Анонимен

преди 1 година

М/у 25 - 39 долара е сметката в Китайски бюфет в САЩ ,където ядеш алл инклузив и на корем крачета от раци, миди скариди колкото искаш.

162

Анонимен

преди 1 година

Един селянин от излъганата република бил излъган в Гръцко ужаст,.но когато селянина го лъжат ежедневно в талибанската му република приличаща на ориенталски реструм ,когато го лъжат в грамажа на хляба в газстанцията,в пакета с брашно в маслото в сиренето в автосервиза и лекаря дори го лъже когато ежедневно олита политици го лъжат той не надига главица.

161

Анонимен

преди 1 година

И за ковид новините ви бяха също толкова истински. Вземете си проверявайте информацията или някой ви плаща за да публикувате лъжи. Спирам изобщо да отварям този сайт!

160

Скъсахте ме от смях!

преди 1 година

Пичове, тази касова бележка се върти в социалните мрежи от около пет години хахааа. Не случайно са скрили дата и какво е поръчано. Фалшива е!

159

Анонимен

преди 1 година

за 600 еврака и с такъв касов бон, най-много някой компаньон да си е взела американката

158

IT

преди 1 година

гладни кокошки просо сънуват , аз на ден харча по 2000 евра за глупости, тази просякиня за 600 еврака плачи, ама га си прави кефа не плачи!

157

Хм?

преди 1 година

Не знам за Гърция, не съм ходил, но в България почти винаги гледат да ме изментят. Или надписват сметката, или менте разреден алкохол, или грамажа не е същия. В Турция също много лъжат. В Испания също - там ми слагаха в сметката поръчки от съседната маса, и ако забележиш - да имат оправдание, че уж са се объркали. В Англия, където съм, никога не са ме лъгали. Даже напротив, често ми се е случвало, ако поръчката се забави много, ми правят % отстъпка от сметката. Много са коректни и в Португалия.

156

Анонимен

преди 1 година

Кво се оплаква, така е в този край на света, аз във Варна платих сметка 86 лева в макдоналдс, до кръглата банка, купих бъргери и пилешки хапки за мен и синът ми, после като разправям в щатите не ми вярват. Ами като не вярват да плащат космически сметки, аз ли да им наливам акъл с фунията. Тъпaци.

155

На Крит ме уплашиха

преди 1 година

Всичко предлатено у нас за седмица в Luxury Collection срещу Спиналонга.Там all inclusive няма. Хапваме си ние първата вечер в един от ресторантите,други глезотии, гледам салдото с 450 евро отгоре. Звъня на рецепция, "а господине,станала е грешка". Вторият ден обяд, вечеря, всичко а ла карт, салдото пак с 450 евро отгоре. Искам да говоря с управителя. И ми обясни човекът, че спестили от софтуер и платено не платено, нощувката излиза в салдото.Но да ни измамят в Гърция - нямаме такъв случай!

154

БГ Хотелиер

преди 1 година

Много ми е мъчно и на мен, че гърците имат по-добър персонал, разбиратзанаята повече от нас, държавата им стои твърдо зад тях. и т.н. Не можеш да гониш бързия влак с колелото.И българите ги предпочиме естествено. Ние също почиваме на море в Турция или Гърция.Ама с тия селски лъжли в статията само си правим мечешка услуга. Няма селище, нямаресторант, няма снимка на меню, няма читав касов бон, няма туроператор,няма, няма, няма...Измислена история.

153

Само питам...

преди 1 година

Някой да вижда в сметката - Порция крачета от раци + два коктейла - 600 евро ???? НЯМА. ИМА КРАЙНА ЦЕНА И БАКШИШ. Защо не дадат ЦЯЛАТА СМЕТКА където пише цената на рачешките крачетра ? В сметката може да има и вечеря за 15 човека и два кашона с вино .... ЗАЩО ЛИ СА СКРИЛИ ПОРЪЧКАТА А СА ОСТАВИЛИ САМО КРАЙНАТА ЦЕНА ? Да не би да има нещо друго дето да е закръглило сумата на 600 ? Например неспоменати в "оплакването" поръчки за 560 евро ?

152

Анонимен

преди 1 година

До биг мак рак209Показа снимка жената, беха си некакви рачета, не биг мак :))) Ама те си знаят правата за разлика от сибирнячета като теб :)))

151

биг мак рак

преди 1 година

Да бе, порция. Изплюскала е един леген раци свинкятa, и после скъпо и било...

150

Анонимен

преди 1 година

Когато бех сервитьор като тийн, бъркал съм сметки, ама 600 еврака за некакви си рачета, орязали са е стабилно американката :))) Тя се оплакала, обаче е заплашили, типичен тъмен балкански манталитет, после ние сме били най-лошите :)))

149

Така е

преди 1 година

Такава "снимка" ще я скалъпя точно за 5 мин на фотошоп и после ще претендирам, че е истинска. хаха

148

Анонимен

преди 1 година

Като познавам манталитета ни , мога спокойно да допусна че това е ФЕЙК новина , само за да уплашат хората с надеждата че ще си останат тук !

147

Анонимен

преди 1 година

"Човек се учи докато е жив " - Какви са тези коктейли дето се пият с крачета от раци ?!

146

Джендю

преди 1 година

До 187Анонимен.И се събуждаш след това от сън, и в ду..Пето ти голям черен ***..??? А устата гори от мъжко млЕко... Бегай за бустер!

145

Анонимен

преди 1 година

Да си е зела дзазики и узо.Голям праз..Имала бол пари-платила

144

Уеф

преди 1 година

Лъжи за Гърция както винагиВ началото на лятото най най екзотични риби и раци в Гърция са 100 евро кг. Агнешко 25 е кгДа иде в германия изгоряла паржолйа. 25е