83

Трак

преди 2 години

Гърция е уникална страна за туризъм със своите безбройни красиви острови тюркоазни води луксозни локации прясна качествена храна и напитни НО за съжаление и там има мутри като тези на миконос

82

аз

преди 2 години

Е, щом не е дошна да яде една супа в Банско за 90 лева не се е минала много

81

Анонимен

преди 2 години

"..която твърди, че е платила 600 евро в ресторант на Миконос.." и "когато е отказала да плати 600 евро" И сега платила ли е или не е ? Или е платила след "заплахата" ,а за това защо не се е оплакала ?

80

Анонимен

преди 2 години

Сезона наближава и почнаха фалшивите новини.

79

tufy

преди 2 години

До АнонименПо-скъпите заведения имат меню без цени. Явно в такова е влязла.

78

Гост

преди 2 години

Моля ви, не се мъчете на европейската инфлация. Ходете в Сочи при Путин. Там ще живеете прекрасно.

77

Анонимен

преди 2 години

Невероятно е как не е прочела менюто преди да поръча.

76

E

преди 2 години

тая ако беше украинка каква реч щеше да му дръпне Зеленски

75

Будали

преди 2 години

Каква Гърция , кава Византия.Бера си доматки и краставички от градината, заклал съм две зайчета и десетина яребици , взимам шортите и си отивам на Мичурин.Там на плажа по цял ден си седя, рупам си домашна храна, вечер се прибирам в кварирата на баба Стоядина за 15 лв на вечер и съм пей сърце.А и ракия съм изпекъл 30 литра, 15 дялева и 15 крушева.

74

Qanon

преди 2 години

Щом е американка, малко й е! :D

73

За наивници

преди 2 години

Туй приказката е най-лесната работа. Стига да има кой да ти вЕрва.На мене пък в Созополисимус ми сервираха скара тип "а ла Монтевидео" за 0.99 лв.Дадох лев и стотинката остана за бакшиш. Сервитьорката остана толкова доволна, че ме покани на крайбрежна разходка.

72

Черно море

преди 2 години

Ха наздраве, айде пак всички юруш на "прекрасните" гръцки курорти....

71

Милен Цветков

преди 2 години

КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ОСТРОВА?

70

Баси

преди 2 години

Това да не е на ББ сметката за обед.? Па сте му ровиле в шкафчето

69

1

преди 2 години

Тая касова бележка на фотошоп ли е правена?

68

aa1830

преди 2 години

Който е уцелил промоцията - честито!

67

Док

преди 2 години

Понеже съм беден за българските топ курорти, си резервирах юли месец 5 нощувки със закуски и вечери в 5 звезден хотел в бедняшката Северна Гърция за 1150лв. А на обяд ще мажем филии с децата на частния плаж на хотела.

66

aa1830

преди 2 години

Гърците от това живеят - ходете на гръцкото море, пътувайте по 10 часа 5 от които чакане на границата, плащайте по 500 евро сметки и псувайте българското море.68435

65

Анонимен

преди 2 години

Че те цените в част от ресторантите на Миконос са си баш такива, там ходят милионери и световни звезди, за които това е обичайна сметка. Освен това, не схванах какво общо има туристическия агент на тая гъска със сметката и в някакъв ресторант, в който е седнала да яде и пие?... И тая ви работа същита с бели конци, като всички останали

64

Затова има...

преди 2 години

...меню, четеш и избираш. И внимавай с езиковата бариера. И бъди обучен, тая американка явно не разбира от пиене и морска храна. Между крачета и раци има балкан разлика. Като млад бях цар на раците, слагал съм капани къде ли не по реки и морето, голямо приключение, но остарях. Раците са деликатна храна, трудно се ловят, бавно растат, затова са скъпички. Сега се задоволявам със скаридки, имам един пакет от метро, довечера жена ми ще ги пръжни и студени бигири бон бигири.