38

?

преди 2 години

По подобие на Южна и Северна Кореа ще се развият нещата.След неуспеха на Севера да превземе Юга се окопават, правят линия и само най-смелите севернокорейски мигранти успяват да преминат на юг. Така и тук, Русия Анексира Донбас и Луганск, прави линия, капсулира се и за да не избягат всичите обитатели налага севернкорейските мерки. Това е бъдещето на Русия, диктатора ще е добре, народа не.

37

Анонимен

преди 2 години

За какви военнопленници говорите? Та нали това не е война! Щом не е война, а са те хванали на чужда територия с оръжие, то ти си терорист. Терористите се избиват на място... Така каза самият бог путларран нали? :)

36

До първи

преди 2 години

Освен Евровизия Украйна ще спечели и войната.Краян на седмицата ще триумфира в Торино с наградата на Евровизия, а в края на месеца ще тържествува с подписването на договора за капитулация на Русия. Всъщност Русия има опит в капитулациите - нека си припомним само 03 март 1918 година.

35

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

Уж щеше да продължи не повече от три дни,а каква стана тази работа. ,,Непобедимая,, и феновете и са с разбити сърца. Живи да ги оплачеш.

34

Анонимен

преди 2 години

Мда има платен натцист тук и прави пропаганда.8 години Украйна избиваше свои рускоговорящи и финансираше Азов да гори живи хора на кръст като им заковаваха ръцете с пирони.Това са сатанисти.После защо статуята в центъра на София,която уж била украинска майка прилича на демон...не е случайно.Това е демон.От време на време този платения почва да рекламира Хитлер,книги за Хитлер,сватики и Бандера.Тежко ни...

33

Анонимен

преди 2 години

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

32

Анонимен

преди 2 години

"Шокиран съм, че Европа въоръжава неонацисти", казва писателят Адриен Боке след триседмичния си престой в Украйна.

31

Охо

преди 2 години

Имаме си платен укротрол! Вижте как усилено слага минуси още от сутринта! :D

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да има милост за всички руски мародери и фашистки убийци на Путин в Украйна.

29

До Истината ще изле

преди 2 години

Така е, ама психарите с промитите мозъци дори няма да го отворят този линк за жалост. Имаме много бавноразвиващи се съотечественици. Нищо де, надявам се всички зверства на АЗОВ да излезнат наяве. Най-важно е, че руснаците ги знаят. Другите и да знаят, и да не, все тая вече

28

Анонимен

преди 2 години

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си и да си правят купони и веселби, а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Русия.

27

Анонимен

преди 2 години

Гледах журналиста! Има и видео, в края на статията! Обясни как украинците стрелят в колената на руските военопленници. Надявам се наистина га-д-ните фашисти от АЗОВ, АЙДАР и производните им да си платят сурово!

26

Анонимен

преди 2 години

Според мен Украйна и НАТО допуснаха грешка, че не отстъпиха. Хем не се бяха въоръжили, хем си загубиха войските, хаха. Можеха да отстъпят и да контра-атакуват след някой друг месец, ама и Русия не си поплюва, добре им нахвърляха ракети по цялата теротория чак до Одеса и Лвов. Хахаха.

25

ЬЬЬ

преди 2 години

До Анонимен Във феодална русия мракобесието е на власт и нормално мислещите и образовани руснаци нямат бъдеще в тази примитивна,но въоръжена страна,която е способна да направи всевъзможни престъпления само и само за да бъде забелязвана от развитите държави. Днешната русия е русия от 19 и 20 век и не се е променила с нищо и само СТРАХЪТ и алкохола поставят обикновения руснак на колене пред диктатора-фашист путин. Тази русия няма бъдеще.

24

Анонимен

преди 2 години

Тук Пламенчо се беше концентрирал да си държи пръстчетата на ръцете по определен и задължителен начин за всички поканени по телевизиите в качеството на експерти и затова не можа да каже нищо свястно.

23

dakotabg

преди 2 години

До Запомнете:Купи си глобус!Света не е само западна Европа,Америка и Канада,а да,Австралия и Япония!Това е около 20% от населението на планетата,та купи си глобус!

22

Анонимен

преди 2 години

Претопляне на стара манджа - това е цялото изказване, нищо, нищо ново като аргумент. Един удобен екземпляр се изхранва от празни приказки. смее ли да каже нещо друго, е въпросът. Чак е досадно. И дълбоко обидно за нивото на българските медии.

21

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

ЕксперДе, ако времето не работи в полза на Русия, то времето, в никакъв случай не работи в полза на Укропия, на България, на Еесовската Зона, на Пиндостан. За кого работи времето? Има ли печеливши от развихрилата се икономическа и санкционна война? Изглежда печеливши са само корпорациите от военно-промишления комплекс, които продават оръжие за милиарди и брокерите-спекуланти, които греят ръце на порасналите в пъти цени на енергоресурсите.

20

ЬЬЬ

преди 2 години

Русофилите в един глас с президента+някакви си там яневци и костадиновци всяват страх сред българите от русия.Те забравят,че сме в НАТО и че колективната отбрана,съгласно чл.5,ще пази и защитава България,защото с тази малобройна армия и допотопно съвеЦко въоръжение ние сме за никъде,а да си обявен за неприятелска държава и да се снишаваш е меко казано недостойно и позорно пред съюзниците ни.

19

Анонимен

преди 2 години

4 милиона руснаци са напуснали Русия от 24 февруари до днес... Интересно защо...?