78

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане с руския елит който се храни с износ на газ и петрол

77

селянин

преди 2 години

до 104 не леж на тая кълка надай се на по реално не ке да е утре

76

селянин

преди 2 години

до 101 ами същото що питаш веке има готов план за окупация и по надоле до Париж некъде

75

Анонимен

преди 2 години

Путин скоро ще умре, на 70 години е все пак. Какво ще стане с Русия тогава?

74

Анонимен

преди 2 години

Украйна спечели подкрепа от целия свят----По-голямата част от света дори не знае, че има Украйна, камо ли че се води война там. Колко знаят за войната в Йемен и че са загинали над 230хил души до сега?

73

Гост

преди 2 години

А кога руската армия е имала успехи? Втората световна на всеки немски войник умираха по 10 руски войници. А немците водеха война на 3 фронта без нефт в механизирана война. Преди това Финландия.Първата световна руснаците ги разбиха и подписаха Брест-Литовския мирен договор. Преди товя Япония. Руснаците са гола вода, но в БГ има 45 години пропаганда и хора като Радев са жертви.

72

Анонимен

преди 2 години

Как започна всичко? Украйна пожела да влезе в НАТО и Путин реши да я разруши и унищожи като държава, утре обаче Финландия влиза в НАТО - каво ще направи Путин?

71

какво ще стане ли?

преди 2 години

русия ще завземе всички морски пристанища, украйна става анклав, без излаз на море да се спре оръжието от нато! това е!

70

анонимен

преди 2 години

без нашето оръжие укрите са с двата крака в батака! дайте веднага магарешки каручки с картечници, проблем - докато отидат тя войната ще свърши, пък и половината магарета могат да умрат по пътя

69

Анонимен

преди 2 години

Украйна спечели подкрепа от целия свят, срещу една територия превзета от Путин през 2014г.

68

однако

преди 2 години

Често ви информират за думите на един или друг руски политик за ядреното оръжие, но никой не ви казва за разглежданите от колективния запад възможности за разполагане на отановско ядрено оръжие на украинска територия. Руският сенатор Пушков нарича тези западни желания и възможности "път към апокалипсиса".

67

Анонимен

преди 2 години

Какво загуби Путин до тук? 60% от бойния си потенциал, пазари за 700 милиарда и санкции

66

Анонимен

преди 2 години

Европейския съюз и държавите от НАТО са 1,5 милиаарда души, ако всеки даде по 100 долара Украйна ще получи 150 милиарда долара. Аз дадох мойте 500 долара

65

А

преди 2 години

Какво спечели Путин до тук? Едно НИЩО

64

Мен

преди 2 години

Господи, дай сила на украинският народ да спре руската чума! Амин!

63

Анонимен

преди 2 години

Смятай, като пристигне западното оръжие, какво се случва с руския голтак. На Русия друго, освен да плаши с ракети, не й остана. Античните й танкове са неефективни. Бъдещето са дронове на ята и лазерни оръжия. Античните хиперзвукови ракети са смях.

62

???

преди 2 години

Като БВП голямата Русия е колкото Холандия плюс Белгия. Има събрано оръжие през годините, но дори и 10% от БВП да отдели за отбрана, една Германия вдигайки военния си бюджет преди месец на над 2% просто добави 100 милярда за оръжие. Европа е 10 пъти по богата от Русия, а за Америка да не говорим. Русия няма шанс... Резервите и от техника и хора намаляват а Европа сега се събужда и почва да харчи а Русия я е страх и говори за Ядрено оръжие от страх..

61

Руски глупита

преди 2 години

Фронт на 1500 км от 100 000 души от които половината шофьори и готвачи

60

Анонимен

преди 2 години

Докато има санкции ще има война! Колкото повече санкции, толкова по жестока ще бъде войната. В мътна вода се лови най много риба.Печатат се пари,обезценяват се огромните държавни дългове на САЩ и запада.Печелят спекулантите,печели военната индустрия - губи народа!

59

Тъпаннари

преди 2 години

Атака по руски без да се мисли за последиците.