58

Анонимен

преди 2 години

На практика Путин приложи японската тактика Скорпион във войната с Украйна. Главния удар беше от юг с фалшива атака от север. Украинската армия се отбранява и наблюдавайки внимателно противниковите действия унищожи 30% от живата сила и 60% от техниката на руснаците. От фронт на 1500 км сега руските усилия са средоточени в едно градче от 15 000 души. Това е края на офанзивата, предстоят преговори.

57

Анонимен

преди 2 години

Единственото бойни действия се водят в Северодонецк, където ще е лобното място на 10 000 руски войничета

56

Анонимен

преди 2 години

"Окрйна ще бъда на парчета" _____________________________________________ Полският премиер Моравецкий заяви желанието си да изкорени идеологията на Руския Мир. Много як се чувства този Матеуш. Нашият го конкурира само с два газо-танкера.

55

Име

преди 2 години

Нещата показват че ВСУ не съществуват

54

Два дни до края

преди 2 години

Украинската контраофанзива около Харков също принуждава руското командване да прави труден избор. Британското министерство на отбраната съобщава, че руските войски, изтеглени от Харков, са били прехвърлени в Рубежне и Северодонецк

53

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали руските сили ще могат да обкръжат, камо ли да превземат Северодонецк и Лисичанск, дори ако руснаците съсредоточат усилията си върху тази много по-малка цел. По време на тази война руските настъпления спират, когато срещнат застроени райони. И тези области едва ли ще бъдат изключение. Новите доклади за деморализация и отказ да се бият руски войски доказват че войната е към своя край.

52

баба мара

преди 2 години

спасението е преговори и мир да се уточнят нещата с 2014 кои какви ги е вършилзападът да спре да продава оръжие на украина и да апелира за преговори нато дане се разширява на изток защото русия е застрашена

51

Анонимен

преди 2 години

Руски медии свидетелстват, че британски военни ръководят операциите на ВСУ на предния край.

50

Глупости

преди 2 години

Как си представяте тази война с в полята с узряло жито и 80 градуса в руски танк.

49

Анонимен

преди 2 години

Военните действия скоро няма да приключат. Но скоро ще приключи ентусиазмът на ръководителите на ЕС, все още има резерви. Но ЕС е в конфикт с 2/3 от света. Русия може да не търгува с ЕС, има и други пазари. В момента се довършва втора ж.п . линия на Байкало-Амурската магистрала. Минават по 600 влакови композиции на ден, пълни с товари. Ще се строи тръбопровод към Африка, повече от 3000 км. ...

48

Анонимен

преди 2 години

Окрйна ще бъда на парчета

47

Анонимен

преди 2 години

Фините ще нахлуят в СССР и ще си отмъстят за Зимната война.

46

Анонимен

преди 2 години

Грабителите това умеят - само да грабят.

45

Анонимен

преди 2 години

След 2 дни Финландия влиза в НАТО и войната приключва

44

Анонимен

преди 2 години

Войната е на финала. Русия хвърля последните си усилия в Северодонецк. Изтеглени са войските от Харков и Изюм. До три дни всичко ще е приключило. Путин взе най голямата АЕЦ в Европа и свърза Крим по суша.

43

абе

преди 2 години

тука някои пишат големи гл-упости! украйна щяла да победи русия - и как ще стане тая работа, болонка да бие руската мечка...без коментар!

42

Анонимен

преди 2 години

Неграмогната Ел. Ва. отново ни тормози с дебилен синтаксис - Така че от Украйна не би се примирила с това тези градове да бъдат откъснати от нея - what? Учете граматика! Learn grammar!

41

Анонимен

преди 2 години

На заседаное на Съвета за сигурност на ООН представителят на Русия Небезня показа украински учебник за седми клас, в който пишело, че гали идва от Галиция, т.е. французите (наследници на галите) са от Украйна (защото област Галиция е в Украйна). Нашите политици, които се бият в гърдите какви са европейци, солидаризирайки се с диктата на Зеленски, да си помислят не им ли напомня за нещо. Само да ис помислят.

40

Зъл език

преди 2 години

Дълга, дълга... Колко пък дълго да продължи войната?! Докато на Владимир Владимирович не му писне и не пусне немирния атом.

39

Анонимен

преди 2 години

Кремълския пcихопат сам си ритна столчето на бесилката с това нападение срещу Украйна...Реши да се прави на велик завоевател и сега ще понесе последствията от глупостта си.