87

Бай Гроздан

преди 2 години

Това писмо е свидетелство за неадекватност,което е логично при подобно положение. Дори е възможно вече да не осъзнават,че могат да се предадат.Като се замисля не мога да си спомня в историята подобно положение.В океана сред акули моряци от потопен кораб,немците при Сталинград измръзнали и гладни,но имат ориентация на открито,а тук мрак и взривове над теб.Затова моряците махат на врага да идат в плен,немците също,но тези са без ориентация.

86

Лея13

преди 2 години

Бре! Много руски *** се вихри тук.Откъде изпълзяхте бе,мишоци ***!?

85

По

преди 2 години

Това което ви го пиша, съм го чул от украинци пък вие си цъкайте минуси. Човек ви снася инфо от извора и пак недоволни.

84

Бай Иван 2

преди 2 години

Те тия големи помиари бе! Стрелят бият се уж и изведнъж спасете ни.Нали сте войни , бъдете доктай ,умрете с чест или ви излъгаха че сте ви спасят и сега ви це досвидя жалкият ви животец? Имахте възможност дасе предадете,сега умрете!

83

Киро от Канада

преди 2 години

Липсвам ли ви?

82

Сметалото

преди 2 години

Кой и кога създаде митът, че Мъск е най-богатия човек в света? Ще ви изненадам, но Мъск живее на кредит. Не получава заплата. А тръгне ли да разпродава акции от компанията си /монетаризиране му се вика/ , ще е ОК ако хване и 10%.

81

Бай Гроздан

преди 2 години

Като гледам отношението на руснаците към Мъск по-скоро Путин ще го прати в Сибир да му събира при минус 50 стръв да риболова му на Байкал.

80

Анонимен

преди 2 години

Да пробват и при Арменският поп и ако не стане да се предават,че то започна да изглежда на Турски сериал ...

79

R.A.T.M

преди 2 години

Късно е либе за китка, мандалото хлопна. Сега и от вселената на Марвел и DC няма кой да ви помогне.

78

Ук

преди 2 години

В украинската армия в момента са платени войници, около 5к. евро им е заплатата, останалите , които са годни за военна служба не могат да напускат държавата и това е.

77

кубанская столица

преди 2 години

до АРусските се отказаха да рассмотрат Азовцм като военнопленни. Ще бъдет съд по уголовно право. Може искате да привлечете още Красный Крет? За тях само сибирски лагер поцели живот. И те там ще бъдат имати во всеки възможни места на тяло

76

Анонимен

преди 2 години

Как протича военния живот на един азовец: 8 години стреляхме по цивилни и се дуехме колко сме яки, цивилните не отвръщат на артилерийския огън. Дойде войната, скрихме се за половин година в бункерите и ревахме за помощ. Помощ не дойде, предадохме се, щото не можехме да избягаме. Двайсет години реже дърва в Сибир. Герой! Слава! Хахахах.

75

Влади-Мир

преди 2 години

Искат да ги евакуират в трета страна и тогава да сложат оръжие, по възможност Турция или Швейцария?!?...Нито Папата нито Арменския може да помогне, ...само Св Петър!!!

74

кубанская столица

преди 2 години

До Анонимен 78Аз вече писах: Слава Украине, героям слава = сало уронили, героям сала. Твърде похоже по произношение

73

Анонимен

преди 2 години

В подземията се крият 1000 трупа , не дочакали евроинтеграцията.Азов , помолете Путин да ви спаси , че Мъск освен да купи азовстал за рубли , друго не може.

72

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече са под земята, толкова по-бързо ще им свърши храната и ше опънат петълките. Готино, а? Колкото повече азовци, толкова по-бързо ще гътнат. Ххахаха.

71

Нема лабаво

преди 2 години

Ама нема лабаво... колкото и да мърдате и да се криете все тоя дебелия на д-р Путин ви чака!!!Ша стани туй, но първом от дупката требва да излезнат едни плъхочовечета, които трябва малко да поприказват с едни чичковци, да разкажат едни тайни работи, после да ги покажат по телевизора и да разбере целият свят какви са ги врършили и кои са им началниците... пък после... при Туск, при Мъск, че и при св. Петър даже..., а после ясно, мир и вечна дружба!!!!

70

Анонимен

преди 2 години

хаха цирка продължава, може да го канонизират даже елоня

69

Анонимен

преди 2 години

Азов Слава! Героям Слава!

68

Анонимен

преди 2 години

Каква слава на Азов, какви герои?!? Трепаха цивилни, а като дойде армията и се скриха като мишки, като видяха че армията не си тръгва и почнаха да реват на умрело да бъдат спасявани?!? Вазов им го е казал - идат като тигри, бягат като овци! Ама при тях е: идват кат герои, крият се кат мишки! Смешници, като президента си - Азовци!