147

Анонимен

преди 1 година

Да опита да моли господ може да го чуе

146

Прости я Киро

преди 1 година

Моля колумбиицте да разредят "белото" щото укрите беха на тебишир.....

145

ПроСоТо

преди 1 година

До Доктор Ху*=..ха ха ,наистина свежо:-"Тоя отзад е на половин ху" разстояние "..Ся:-Идиотиятана оня,дето евентуално са обърнал към Маск за помощ,няма да коментирам..Но снимката е интересна:..-Много,много съмнителна е !..Забележи:-Светлината идва от ляво на Мъск,но лицето ,шията и яката на ризата му са перфектно осветени..НЯМА СЯНКА !..В същото време ОТ РЕВЕРА на сакото му плъзва черна сянка с ръбове и контури,все едно е сянка на Луната..А ако това зад него е човек,то би трябвало да е забил ли

144

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Много съм разочарован. След повече от 10 превземания на Мариупол и още толкова пъти превземане и унищожаване на укрофашагите в металургичния комбинат от съветските нацисти, е от ясно по-ясно, че цялата руска медия е една огромна уйдурма.

143

Анонимен

преди 1 година

страна посредник

142

Анонимен

преди 1 година

не казаха ли, че имат болница долу и докторите свършили сили и материали

141

пак питам

преди 1 година

КАК при такава "блокада" имат връзка с нета,с тоя ,с оня?Откъде вода ,ток и храна?ЗАЩО лъжете,че са изолирани?НЯМА такива запаси даже в противоатомните бункери!АМАН ОТ ФЕЙК новини!!!!Ако целта на рашите,беше да ги ликвидират,има ХИЛЯДИ начини!Включително и сезимична бомба,която ЩЕ СРИНЕ всички тунели,постройки,че и дупка ще остане.

140

Илона Мъск

преди 1 година

Вие сте мъже на честта ! Ще устоите ! Азовстал е на Хънтър БАЙДЪН ! Запомнете БАЙДЪН ! Ще устоявате до последен дъх ! Нямаме излишни разходи пък и ни трябват косвени жертви нали да обвиним пак Русия ! Така че .....*** братя азовци за отечеството на Байдън ! Подвигави ще е забравен ...аааа няма да бъде забравен !

139

Мухаха

преди 1 година

Ако Мъск не отговорел на сърцераздирателните им молби, храбрите войници на "Азов" били решили да се обърнат към СпайдерМен, Железния човек и Хълк за помощ. Тони Старк нямало начин да ни им достави оръжие а Хълк им бил нужен да разпръсне пияните руски мужици дето блокирали изходите на Азовстал ..... не губете надежда смели защитници на Украйна . Скоро ще имате шанс да изпълзите от мушата дуппка дето са ви наврелли тия окупатори и да им покажете ... там каквото можете да им показвате . КУРаж ....

138

ДДРОнег

преди 1 година

Обяснения на войната на путин има, НО ОПРАВДАНИЯ НЯМА !!!___Много ггодини ще ни трябват на всички, за да преодолеем последствията, а на тази война не й се вижда края :(

137

Рамбооо

преди 1 година

Толкова пари в ръцете на 1 човек-сатаната си знае работата.По света има толкова много нещастие, а някой си играе с пари и му се молят за помощ......

136

ВБЗ

преди 1 година

Илон Мъск.

135

кристина

преди 1 година

да се помоли на Путин, много от войниците на украинската армия се предадоха.. обаче онези в азовстал, не са обикновенни войници... те знаят, че тях ще ги съди народния съд на Русия, на Украйна и на Света!! Там са събрани доказателствата за мародерствата и унищожението на човечеството.. Путин е пътя, от него зависи бъдещето на всички..

134

Хаха

преди 1 година

Наемен убиец моли за помощ! Да ги cърба каквито ги е дробил, дошло е време за разплата

133

Обективен

преди 1 година

Йоанче , Мъск не планира,той вече купи Twitter и то още миналия месец.

132

Анонимен

преди 1 година

Абсурд е Путин да ги пусне! Нали цялата му война е точно за да избие максимален брой от украинските нацисти!? Чак като ликвидира и групата им северо-западно от Донецк, Русия ще вземе и Одеса и ще се отвори място за "преговори"!? Връщането на територии на Украйна обаче ще е само след 3-та световна война!Иска ни се да не е така, ама реалността не ни пита!

131

Анонимен

преди 1 година

Кимчо поздравява корейския велик народ

130

Анонимен

преди 1 година

Тоя с тая прическа ми напомня Ким Чен Ун, ако правилно му произнесох името.

129

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

В АЗОВСТАЛ НЯМА БОИЦИ,ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ,ТЕРОРИСТИ И ЗАПАДНИ "ИНСТРУКТОРИ" НАРЕДЕНО ИМ Е НИКАКВО ПРЕДАВАНЕ.В ПОДЗЕМИЯТА ИМА БИОЛАБОРАТОРИЯ НА ПЕНТАГОНА НА НЯКОЛКО ЕТАЖА.ОТ ТАМ ИЗГЛЕЖДА ТРЪГВА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ПО ХОРА И ЖИВОТНИ.

128

Реалист

преди 1 година

1000 бендеровци-нацисти барабар със Сергй Волина