127

Анонимен

преди 2 години

Язовци се молят на извънземни. Даааа и един мармот завива шоколад...

126

Анонимен

преди 2 години

Сега, той Елон ли е или Илон? Не че има значение. Всъщност от какво натрупа неземните си богатства? Все пак един амазон не мое да е часк толкова доходоносен.

125

Анонимен

преди 2 години

Тоя мошеник ли че ги спасява )духайте супата фашаги

124

Анонимен

преди 2 години

Илоне, спаси ни, бащичко. Укрите верно си мислят, че всички са им злъжни.

123

Анонимен

преди 2 години

До Хората видяхаИ ти откъде разбра бе.Повтаряш като папагал без да си поразмърдаш сивото вещество които нямаш. Не виждаш ли че тук в *** всичко е под контрола на руския фашизъм и когато ти повтарят нещо ти го приемаш за истина. Така е защото една щайка престъпници деситилетия живее от труда на хората. И са те превърнали в роб.

122

Това е положението

преди 2 години

Битият - бит, нататък го знаете...

121

За престъпленията на

преди 2 години

извергите от АЗОВ истината ще излезе наяве. лошото е, че у доста хора ще предизвика единствено когнитивен дисонанс, но пък, коне с капаци винаги е имало и ще има, или както казва автора на една интересна книга, която четох миналото лято: това са така наречените "полезни ***", защото без да им плащат, защитават повече от ревностно правовата линия на елита

120

Анонимен

преди 2 години

бай найлон да се натовари на една теслА и да ходи да спасява героите.

119

колко нахални са

преди 2 години

украинците да защитават страната си от монголоидни рушкиФашизоиди.

118

путик късия превзе

преди 2 години

ли склада?

117

Анонимен

преди 2 години

Този Волина е на много тежки наркотици щом говори за живот на друга планета. Без кислород мозъкът започва да се бъгва дори и без опиати, а тези там долу в Ямата или до Ямата са психясали. Да излизат докато не са загубили и последната човешка клетка! Дано не е прекалено късно след толкова психотропни вещества!

116

АМИ..

преди 2 години

Всичките там "герои" на пепел ще станат..Дано .

115

Анонимен

преди 2 години

Руснаците на два пъти ви предложиха да доброволно да излезете от подземията за да се приключи с това. Вместо това решихте да използвате цивилните като валута за да си купитеоще храна и вода за да удължите престоя си. Ако ви се мре в каналите, ваша воля. Илон не може да ви помогне с нищо.

114

Йоана Момнеле

преди 2 години

тези бозички са за мозъците на Американците - не на нас тези бандеровски тъпоуммммни циркове ! ..... Що не поломи Зеленски да го спаси - да им разреши да се предадат ? Това са Азовски военни престъпници, които тероризираха Руското население 8 години - всички ще изпукат в Сибир в трудовите лагери !

113

ББ

преди 2 години

хаха а кога *** ще се "похвалят"с убийствата на мирни колездачи купили си картофи,застреляни в гръб от пияни чеченци и сирийци моля?кога пуни ще публикува Истината за войната в Украйна...на 80...приеман и толериран...да превърнеш себе си и народите си в ...чудовища...убиващи мирни...жени и деца...путин се опозири...опозири и руските народи...мюсюлмани,чеченци и сирийци убиват православни украйнски мирни...позор за русия и народите им!!!

112

g.venov

преди 2 години

едни наркомани се обаждат на друг наркоман ,абе вия докога ще ни занимавате с откровенни простотий,за 12 лева на статия,кво ли не прави жена

111

Анонимен

преди 2 години

А мислиха ли като убиваха цивилни ? НЕ ! Е тогава да продължават да се молят на който и да е ! Няма кой да ги избави от тежката участ ! Сами си го направиха!

110

ББ

преди 2 години

пропаганда по гьобелс...Азов са там Доброволно...Украйна е Азов...путин и русия са мр.сни думи...ако има нужда някои от спасение...6-ти Американски...и Свободният Свят ще му окажат подобаващо спасение...опасни игри са...не е бой на клавиши...търпението на Свободният се изчерпа!!!...ще ни отнемете...24 часа макс!!!...ватенки!!!

109

Do Prosoto

преди 2 години

Ti viarno si "Prpstoto". Osven tova i ne vijdash dobre. Kiorav li si 4e ne vijdash zad nego drugia chovek ? Ili se bazikash - ne mi se viarva.

108

Надеждата умира посл

преди 2 години

Сигурно си представят, че Елон ще сформира частна армия и ще тръгне срещу оня чеченеца, дето се джавкат с него. Може би са делюзионни. По принцип това са най-страшните моменти в живота. Когато опреш до толкова страшни моменти, тогава си проличава колко си силен. Ние така сме се освободили от турско робство. Представете си - да се изправиш срещу султана... вас срещу Бойко ви беше страх да се изправите.