43

Анонимен

преди 2 години

Някой ши яде хурката!

42

Анонимен

преди 2 години

През 1709 г руският император Пьотр Велики така надра *** на шведския крал Карл ХII, че оттогава Швеция обяви строг неутралитет и го спазваше цели 313 години. Държава Финландия никога преди Октоврийската революция на Ленин не е имало. Преди 1917 г Финландия е била северна провинция в Руската Империя. Тя дължи своята държавност на СССР. Тарас Бульба е казал: Аз те породих - аз ще те yбия.

41

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 42: "А кой е оторизирал Русия да гони,, нацисти" в Украйна"? Оторизира ги обстрелваното рускоезично население на ДНР и ЛНР. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Следва война.

40

Анонимен

преди 2 години

Ако не съществува САЩ и техните пудели Великобритания и Израел светът щеше да бъде едно прекрасно място за живеене,всички средства които се инвестират за оръжие могат да отидат в много по-благородни цели...

39

Анонимен

преди 2 години

Ех тези англосаксонци бе.. много загрижени и за викингите, и за славяните, и за елините, абе за всички ти казвам! Голямо сърце имат. Всичко дават да защитят света от големия тиранин.

38

Анонимен

преди 2 години

До 36за разлика от Украйна, там не е имало Майдан и неонацисти)))))))))Не е имало Майдан защото са в ЕС.А кой е оторизирал Русия да гони,, нацисти" в Украйна?По примера на Русия, някой ден Турция може да реши да нападне България защото тук фашисти тормозят мюсюлмани.

37

Ами

преди 2 години

До Малко за политика Те до последно говореха, че няма да нападат Украйна, но излъгаха! Сега всеки гледа да се подсигури.

36

X

преди 2 години

До АнонименЕгати мечката, която не може да превземе един участък 5 на 5 километра в Мариупол.Смешна армия се оказа руската.

35

До до гост щ

преди 2 години

Обратното важи с пълна силаДаваш пример за ИракАма там не било същотоСигурно и в Югославия не беше същотоДа не говорим за други случаиДемек американците като затрият милион хора е мироопазваща операция а Русия като си защитава националните интереси е агресия така лиМежду другото нещо да си чувал за Фолклендската войнаА стига с тая колониална политикаТо верно и ние си станахме чиста колонияВ Челопеч се фукат с големи заплати ама златото къде е

34

Анонимен

преди 2 години

някой замисля ли се тука че Путин има 6000 атомни бомби .Кой е по луд тези които дразнят Путин или Путин които само се отбранява.Една мечка притисната в ъгъла може да убие 50 човека без проблем.

33

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 38: Тук не е място за фейкове. Пробвай се във Фейсбук.

32

Малко за политика

преди 2 години

Русия не е заплашвала с нищо Швеция и Финландия, и, за разлика от Украйна, там не е имало Майдан и неонацисти, които да обстрелват рускоезично население. Но щом искат да влизат в НАТО - да влизат. Русия ги предупреди, че ще трябва да разположи повече военни и оръжия до техните граници и че с безядреният статут на Балтийско море е свършено. Каквото повикало, такова се обадило. Ще ги скубят американците както нас за Ф16, но това си е техен проблем.

31

Анонимен

преди 2 години

ТАСС сообщает: Президент Руская федерация нашли абесен в бункере.

30

Анонимен

преди 2 години

До Факт...Така ли се оказа? А с биолабораториите какво се оказа? А с нацистите какво се оказа? Оказало се било. По-скоро на такива като теб от някъде им Указват какво да пишат/говорят и след това се оказва, че се държите за опорки като удавник за сламка.

29

Анонимен

преди 2 години

Ядрени ракети трябва да бъдат разположени във Финландия до Путинбург. Путинбург ще бъде на 20 секунди от пълно унищожение. Руският народ беше предаден от Путин. По-скоро да го заловят и обесят като национален предател и агент срещу Русия.

28

БОЗО

преди 2 години

До Адмирации Кои ракети, тези които свършват вече ли?!

27

ахахха

преди 2 години

тея на майтап,въоражават яко украйна с Натовско оръжие,и сега на майтап на майтап,цяла украйна е пълна с Натовско оръжие,и ей така на майтап по границите на Полша и Румъние е пълно с натовски военни,и сега на майтап ще пратат военни и в Финландия,и гледайте как на майтап ще обкръжът Големия лош червен вожд Путин,и на майтап на майтап,ще стане голям майтап

26

Анонимен

преди 2 години

Така...обаче никога у нас не са се развявали руски флагове и не се е крещяло "Слава Росии" и никой не се е разполагал безплатно по курортите ни. С какво ни пречат руснаците? С това, че си оставят парите тук? За нищо не са ни муфтили.

25

Не съм аз човека но

преди 2 години

Не искам да казвам кой е прав и кой не е, защото не съм аз човека... но за мен е крайно грозно хората да се определят като "900 хиляди резервисти". Управляващите гледат на хората като "резервисти" и какво могат да извлекат от тях но иначе искат да говорят за мир... докато говорят така едва ли ще мога да кажа, че са по-добри от Руснаците!

24

Анонимен

преди 2 години

Путин направи грешка или просто е агент на Запада. По друг начин не мога да си го обясня.Да продаваш петрол и газ на Запада. Запад и да ти построи фабрики в които работят хиляди твои граждани. В Русия се произвеждаха автомобили като Мерцедес, Рено, Пежо. Русия заприлича на европейска държава. Особено Санкт Петербург прилича на обикновен европейски град. Вярно че на изток е зле но с времето имаха потенциал да развият и там. Но в болните им мозъци все сармати и Кинжали.