63

Знаещ

преди 1 година

Митко, сигурно не си чувал за войната, започната от Русия срещу Финландия. Образовай се преди да пишеш, момче.

62

Митака

преди 1 година

Русия не е нападнала нито пък, ще нападне тези две държави . Нито пък нас или някоя съседна държава, ще пострада от Русия . Всички медии тук и Европа провеждат пропаганда. Но ако продължаваме да се държиме агресивно и да хвърляме подпалки в огъня накрая и ние ще изгориме . За жалост в парламента попадна соросоидната партия която на времето заграбиха цялата ни икономика и нарязаха заводите на скрап Много бързо забравихме Иван Костов и неговите питомници дето ни сасипаха .

61

НАТО...

преди 1 година

...е "готовА"? Хе, хе - грешката е вярна!

60

Ето ви новина

преди 1 година

Ердо каза на Финландия и Швеция за вас НАТО няма,на времето една грешка е направена със одобрението за приемането на Гърция.....

59

НАТО расте

преди 1 година

Благодарение на Путин, НАТО расте!88634

58

Бай Иван

преди 1 година

Време е да се отвърне подобаващо на руската агресия крайно време е НАТО да влезе в пряк бой с рашките и да приключват ,че много нагли станаха *** и компания

57

до 65

преди 1 година

Морски, объркал си се адски много! Империята на злото е отвъд океана и всички го знаят!

56

Morski

преди 1 година

2024 Русия Умре! Вчера по китайската национална тв - CCTV вече официално пуснаха как ще изглежда територията на вече разпокъсана та екс Русия! Краят на началото на империята на Злото е близо!

55

ДДРОнег

преди 1 година

Тази война е стратегическа грешка на путин, крайно време е околните му да го бастисат както Хрушчов навремето !!!

54

бг

преди 1 година

да се почва и да се свършва с империята на злото и човечеството да си отдъфне и да настъпи ера на мир и сигурност.

53

Бахмааму

преди 1 година

Ако украинци и руснаци ( армиите им ) се обърнат срещу правителствата си и ги зачаткат , то проблема ще бъде решен за няколко часа. Военните конфликти винаги са ставали заради политиците . Само развяват някакви договори , споразумения , клаузи , които всеки си тълкува както му е изгодно и изтъква някакви исторически събития , а самата история не е проблем , проблем са политиците които я използват.

52

За мишките и хората

преди 1 година

Като не познавате другите, не ги подценявайте. Не подценявайте историята им, защото сега точно такива като вас, но от друга "националност" се опитват да подценят нашата история.Има една хубава фраза: не прави на другите онова, което не искаш да ти направят на теб. Същото се отнася и до думите, които казвате.

51

За мишките и хората

преди 1 година

Дали някога е имало държава Украйна? Провери и вземи да почетеш малко.Бърза справка: 9-13. век - Киевска Рус (не е Украйна, ама тогава и Москва и Русия ги няма); 14-15. в. - Галицко-Волинско княжество (времето, когато Москва е под монголо-татарско владичество); 1648-1656: Хетманат Запорожке вийско (след това става автономна държава в Московието); 1917-1919: Украинска народна република; 1920-1991: Украинска съветска социалистическа република (пак не е като да си независим, но си е знак).

50

Анонимен

преди 1 година

Ще видим до кога ще има свят... Че май на зле отиват нещата. Защо САЩ организираха майдана и преврата? Едва ли за добро. Само и само да предизвикат Русия, да отслабят Европа. Вируси, войни, глад. Това си е направо план за унищожение.

49

Анонимен

преди 1 година

Оф, преди 1991 дали някога в истоята е имало държава Украина. Някога. Че не помня. И явно самата Украина не си гледаше суверенитета правилно.

48

Анонимен

преди 1 година

Борката ще ги довърши, кеф голямото шоу предстои, историята се пише от глупаците с наивността им

47

msm

преди 1 година

До Малко за политика - няма НДР и ЛНГ. Това са бунтовнически райони създадени от руССия на територията на независима и суверенна Украйна. Също Крим, много преди ЛНР и ДНР - руССия влезе със сила на полуострова, който също е част от суверенна Украйна! По същия начин Милошевич беше започнал да създава сръбски републики в Босна, Хърватска, Словения, разрушавайки и избивайки местно население. Това е агресивна политика за територии на болните фашизирани мозъци в моССква.

46

Анонимен

преди 1 година

Те Швеция и Финландия не от хубаво са се въоражили толкова добре. И колкото и да се мъчат да не нараняват крехката и ранима руска душа, всичко си има своите граници

45

Анонимен

преди 1 година

Путин за Сирия: Тук сме по покана на законноизбраното сирийско правителство! Скоро САЩ ще изпратят военен контингент с най-модерните им оръжия в Южна Украйна и акваторията на Черно море, по покана на законноизбраното украинско правителство! И тогава *** ще се нас.ере! А Лавров ще обикаля, като плъх ище лъже, лъже, лъже... и ще се нап.икава от страческото си изпускане!

44

Анонимен

преди 1 година

И ква стана тя? Заплашената Русия, която води войни от 20 години, сега ще се окаже заобиколена от всички страни! По-важното е, че никой няма намерение да напада Русия! Това са брътвежи на техния политически елит, за да се задържат на власт! Мултимилардерите трябва да са сигурни, че ще държат простоватото им население, невежо! Никой, ама абсолютно никой няма цел да нападне Русия!