128

Моля

преди 2 години

Спрете да обиждате и да пишете лъжи! И от двете страни има пропаганда. Но има и независими журналисти. Не само Патрик Ланкастър, също и италианския журналист и фотограф Джорджо Бианки беше в Мариупол и от 8 години работи по репортажи от Донбас. Освен тях има клипове и на доброволци и на хора от Мариупол. Нито чеченци, нито ДНР са се отнасяли зле с хората. Оставете руснаците и украинците да се оправят. Има много омраза от украинска страна и то не от пострадалите хора. Проклятия. Което е карма.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142. Направи, ако обичаш, подобен анализ и за нашата страна.

126

Анонимен

преди 2 години

Причината за войната са болезнените имперски амбиции на Англия и САЩ да установят контрол над Черноморския басейн. Това има общо с Русия дотолкова, доколкото прагматичната англосаксонска идея е да се затвори контрола на енергийните пътища към ЕС от израелското(колко е израелско е друг въпрос) газово находище Левиатан до Балтийско море. Украинците в случая го играят предатели на родовата памет и затова ги бият

125

Анонимен

преди 2 години

Каква Украйна тя не съществува вече

124

До Профетей

преди 2 години

Еми сори като не искаш да се възползваш от предложението ми. В рамките на днес бг ти пак можеше да си останеш анонимен и както ти казвам да оставиш един имейл еднодневка колкото да получиш моя номер.Аз съм 100% убеден в правотата на Украйна в този конфликт и съм доста добре запознат със ситуацията включително съм бил и на терен в Славянск, Бахмут и Артемевск и следя руските медии. Готов съм за сериозен дебат по всяко време. 99% от нещата които се пускат в руска защита са откровени лъжи.

123

Анонимен

преди 2 години

9 май мина. Водкаджиите извадиха някакви железа, похвалиха се колко са голяма работа, отмениха авиопарада - лошо било времето / пилотите вероятно нямали видимост , фал може да стане/ и толкова. Светът не се уплаши, и лакеите не им ръкопляскаха, утре пак - война е . Всеки ден хвръкват стотици милиони приравнени в долари. Санкциите малко по малко пресоват вече не само бедните но и по заможните. Нормална ситуация. Русия е богата на залежи, но е бедняк по наличности. Резервите се топят. И ние чакаме

122

Анонимен

преди 2 години

До Реалист 134. За разлика от Русия Северна Корея няма несметни природни ресурси, приятелю.

121

Анонимен

преди 2 години

Ползвй каквото си искаш, на никой не му дреме какво мислят козяшките глупацци

120

Анонимен

преди 2 години

И американски микробиологични лаборатории у вас също не е имало.

119

profetey

преди 2 години

Разбирам, но ще си остана анонимен. Колкото за неутрален - смятам че донякъде съм с проруски възгледи (но по-правилно пробългарски). Мое мнение е че България е идеален кръстопът за търговия в посоки ЕС/Турция и Гърция и Русия/Западни балкани. Затова трябва да сме максимално неутрални и да сме приятели със всички, с условието "България над всичко" (дори ЕС и НАТО). Виж Турция какво правят. Неутралитет доколкото могат и руските инвестиции и туристи при тях се увеличават.

118

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говори факт са десетки видеоклипове качени от частни лица където показват избити деца старци майки е източната част на украйна

117

Лента.ру

преди 2 години

Путин се превърна в жалък диктатор и параноик !

116

Реалист

преди 2 години

Путин отново се опита да превърне целокупния руснак в завършен ***! Няма нормален мозък който да смята, че някой се опитва да нападне Русия! Че тя нали е ядрена държава! То Северна Корея няма кой да я нападне, та камо ли Русия! Така че тази пропаганда, как някой се гласял да я напада, е предназначена само за изгладените мозъци на руския мужик! От Кремъл още смятат, че каквато и лъжа да му пробутат, той ще се върже!

115

ПИНОКИО

преди 2 години

Вярно е туй ,ама хич не са се канили...

114

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 130: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

113

Малко за политика

преди 2 години

Има заловени военни документи с оригинални подписи, от които се вижда, че украинската армия и националистическите батальони са готвели нападение на Донбас и Луганск. Сто хилядна украинска армия е била струпана до т.н. разделителна линия. Имаше обстрел с тежки оръжия, забранени от Минските споразумения. Така че да не се правят на невинни украинците. Готвили са се за война и си я получиха.

112

Анонимен

преди 2 години

Рашките като чуят Z и получават оргазъм. Сещат се за нещо вибриращо на батерии _zzzzzz

111

До Профетей

преди 2 години

Предлагам всичко това, защото ми е интересен разговорът с човек който е неутрален и е открит за аргументиран културен разговор. Повечето хора са закостенели на мнението си и няма да го изменят. За да разбереш, че не съм някакъв *** ще спомена, че съм завършил СМГ и работя в сферата на информационните технологии.

110

До Профетей

преди 2 години

До Profetey Разбирам желанието за анонимност. Можеш да си направиш временен спам имейл. Ще ти пиша неанонимно своя телефонен номер и можем да се чуем. Аз ще наруша анонимността първи по твоя временен спам имейл.

109

Просветен

преди 2 години

Трябва да престанем да бъдем слуги на великите сили! Трябва да си върнем достойнството на Българи! Трябва са се опълчи на Всички, които се опитват да заличат Моята Родина България! Хора от света, с които кореспондират в соц.мрежите знаете ли какво знаят за България?- Те ми казват , че България е Родителите на Европа??!!!