148

Анонимен

преди 2 години

Цял свят знае ,че Украйна щеше да нападне всеки момент. Затова трябва да бъде унищожена тотално

147

Глух Пор

преди 2 години

А тренировачните военни бази на НАТО в украйна за забавление и разтуха ли са били?Нали Украйна бе създадена като държава само под условия че ще е неутрална и записано в Конституцията. Иначе нямаше да я има.

146

Star

преди 2 години

Та викате значи,че Украйна и Заападна Европа,заедно със САЩ били нападнали Русия ??? не съм чувал такова нещо,нито пък по световните медии се е споменавало такова нещо.

145

Не се разбра,

преди 2 години

НАТО и Щатите са няляли пари за обучение в Украйна за да нападат Русия , или за да се предпазят от нейната агресия! Всеки с глава на раменете си може да си даде отговор на въпроса!

144

патологични лъжци

преди 2 години

НАТО и Украйна не са планирали да нападнат Русия и Крим - но 8 години специализирно са се готвили за война със руската армия и НАТО е похарчил над 10 милярда за обучение на украинските военни. ТОва как да го разбираме?

143

Киев отрече

преди 2 години

Абе те отричат че са нацисти - ама татировките им друго говорят!

142

Анонимен

преди 2 години

До ГошоМалцинство са путинофилите които продължават да лъжат без спирка. Просто са по-активни и по-кресливи от нормалните хора.

141

Гошо

преди 2 години

Пред очите ни се развива твърдението: "Ако убиеш един човек, ти си убиец, но ако убиеш 100000, ти си герой в очите на много хора..."

140

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е евреин, а един от основните закони на този етнос гласи: Всички средства за постигане на еврейските цели са нравствени. Зеленски очевидно лъже ангро. Интересно дали спазва и хазарските Кабала ритуали?

139

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази Война донесе и добро - Био лабораториите в Харков , собственост на Сина на Байдън са сринати от Руската Армия - там се произвеждаше Ковид за Западна Европа и Русия . Та на фона на Милионите Загинали от Ковид , жертви в Украйна 100 000 са по-малкото зло .За това уважавам Руснаците .

138

Малко за политика

преди 2 години

Има заловени военни документи с оригинални подписи, от които се вижда, че украинската армия и националистическите батальони са готвели нападение на Донбас и Луганск. Сто хилядна украинска армия е била струпана до т.н. разделителна линия. Имаше обстрел с тежки оръжия, забранени от Минските споразумения. Така че да не се правят на невинни украинците. Готвили са се за започване на война и си я получиха.

137

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

136

Тролей

преди 2 години

Вярно е. На първо време искаха само да избомбят Луганск и Донецк, за да си върнат властта в тези две области на всяка цена, унищожавайки русофилите "***" там. Едва след това щяха да се заемат с Крим.

135

profetey

преди 2 години

Е това е проблема на света в момента. Няма независими. Журналист, организация - колкото и да се стремят да са обективни - накрая заемат позиция - прозападна или проруска и така едните ги отричат. Това е провал най-много на САЩ и ЕС че не направиха всичко възможно да запазят неутралитета и авторитета на международните организации и затова вече много хора не им вярват. А истината е първата жертва при война.

134

Анонимен

преди 2 години

Луд кой верва на тоя и на НАТО

133

Анонимен

преди 2 години

Хора, тея азиатци искат да ни вкарат в играта и да умират наши синове. Зелето и Путин да си гледат Азия. Дайте да ги гоним докато е време

132

Гост

преди 2 години

Чужденец не означава независим. Нито Ланкастър е независим, нито Оливър Стоун. Русия винаги се радва на западняци търсещи сензации. Отворете руската медия Медуза. Там са 100 пъти по-професионални и обективни.

131

Анонимен

преди 2 години

Сега не е време да се увеличават доходите, демократичния украински народ се нуждае от 11 милиарда евро месечно за да може Украйна да функционира като икономика, иначе рухва. Трябва всички в ЕС се мобилизираме и да отделяме от джоба си за да съпортнем демокрацията в Укрейн за да навредим на Путин и на Русия.

130

Анонимен

преди 2 години

Байдън подписа ледлиза. На 9ти май.

129

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравя мой познат женен от години за украинка каза: Слизам в Украйна в града на жената(Донбаски район) и се оказвам единствения черен мъж сред море от русокоси хора. Украинците е време да се преброят кой е рус и кой е хазарин.