88

Анонимен

преди 2 години

Лъже , лъже като дърт окраинец.

87

П.К.

преди 2 години

Прогагандата извира отвсякаде, подплатена с милиарди долари. А всеки от нас да търси информация отвсякаде, за да си построи сам картината НА ИСТИНАТА.

86

1

преди 2 години

Мнозина очакваха днес путин да каже нещо съществено. Нямаше обаче какво. Войната се затегна,загубите на русия са огромни и се увеличават с всеки изминал ден.и му се наложи отново да повтаря отдавна втръсналите на всички лъжи.да беше пръ.днал по-голямо впечатление щеше да направи.сега ***.аран се е набутал в положение цуг-цванг и ни напред ни назад.жалко за украинците,хубава държава си бяха организирали,забогатяваха ден след ден и предизвикаха черната злоба и завист на мужиците.

85

СТИГА!

преди 2 години

НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЯМА ПОЛЗА ОТ КОНФЛИКТ С РУСИЯ, НИКОЯ, САМО ЗАГУБИ ПОНАСЯМЕ И СТРАДАТ И УМИРАТ ХОРА,ДЕЦА, ХАЙДЕ СПРАЙТЕ ТЕАТЪРА, СТИГА! СПИРАЙТЕ ТОЗИ ВРЕДЕН ЗА ВСИЧКИ СПЕКТАКЪЛ! СТИГА!

84

Анонимен

преди 2 години

До 87:Ан-Лор Бонел,но има и други.Аз в началото като търсих повече информация за конфликта си търсих на английски и попаднах на много интересни съвпадения как Хънтър Байдън започва работа в Украйна 2014 г. и точно тогава започва конфликта.Хубаво е да се чете.Чети:)

83

НАТО щяло да напада!

преди 2 години

Кремълските убийци, ако с такова измислено оправдание смятат, че ще се спасят пред Хагския трибунал, много се лъжат. Векове наред човечеството ще помни безогледните убийство на деца, майки възрастни и цивилни хора в Украйна от комунистическата руска пап.лач. А всичките разрушения ще бъдат платени от крепостните дем..они. Възмездието е неминуемо...

82

Укро фашисти

преди 2 години

И лаборатории с готово биологично оръжие ли няма в Украйна?!

81

Анонимен

преди 2 години

Те Русия щото въобще не се бъркат по света. Нали сложиха ядрени оръжия в Калининград, до Полша. А тук в България въобще не са се бърка ли. Името Държавна Сигурност идва от Русия : това е руска служба КДС, на български се пише ДС.

80

Анонимен

преди 2 години

Честна дума? Верваме. Западняците винаги са били рицари и джентълмени. Може да се разчита напълно на тях за всичко. Ето ние от три години платихме милиарди за едни скици, но сме сигурни че няма да ни излъжат и ще доставят и ламарините. А бе дръж се за Запада и те очаква светло бъдеще

79

profetey

преди 2 години

До Анонимен 80: Как се казва френската журналистка.

78

Анонимен

преди 2 години

Задължително ще каже така, какво друго да излъже?! Те са в мат, оръжието не стига до тях, техните не им дават да се предадат, руснаците ги чакат от другия край, а Америка и ЕС подклажда конфликта, който можеше да е потушен още в началото. Парите потъват в пясъка. Зеленски богатее, от началото на войната с 700 млн.долара, така писаха, а народът разпилян. Дано скоро всичко свърши, това е ад за всички.

77

Анонимен

преди 2 години

До profeteyДай някакъв контакт, готов съм да проведем културен сериозен разговор и да отговоря на всички въпроси които имаш. Телеграм, Вайбър или подобно.

76

Анонимен

преди 2 години

Има информация на всякакви езици какво е било в Донбас и по-добре да не лъжат тук украинците!

75

До67

преди 2 години

Аре ми разкажи, като съм руски папагал, чий го дири резерва ни от злато, в английска банка, защо на Либия златото е там, защо на Ирак е там? Отговори ми!!!

74

Анонимен

преди 2 години

"Френска журналистка: Украинското правителство бомбардира собствените си граждани в Донбас": поне 11 сататии с това заглавие са публикувани от 4 март насам (тук, тук и тук).В публикациите пише: "Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години: "Но това продължава вече осем години. 13 000 мъртви. "

73

xoxo

преди 2 години

Защото някой очаква да си признаят?И въобще има ли още щуки за какво казва Киев?

72

Анонимен

преди 2 години

"РИА НОВОСТИ" Е УМЕРЕН САЙТ, СЕГА ЩЕ ПРОВЕРЯ ДАЛИ НЕ СА ГО БЛОКИРАЛИ В БЪЛГАРИЯ

71

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3rТочно така. Конфликтът в Донбас без Путин нямаше да почне. Без Путин щеше да приключи още 2015-та година. Но на Путин му трябваха трупове и алея на ангелите, защото иначе представи си колко трудно щеше да бъде да се обясни на руското население за какъв *** руската армия е в съседна Украйна, за какъв *** Мариупол с размера на Пловдив е разрушен и за какъв *** се налага сега Русия да е под санкции след като точно бяха почнали да се очовечват.

70

Просветен

преди 2 години

Какво стана с пандемията? Къде е Ковид-19,20,21,22 и т.н? Направиха ни на ***! Някои запитва ли се от Нас , колко пари заваляха към Световната фармация? Още ли ще вярваме на Световните терористи облечени в демокрация?

69

До ХХХ

преди 2 години

Аз пък вчера си размърдах простия мозък и преброих 31 военни конфликта из цял свят в които е участвала РФ/СССР слид 45та година. Без много да има бази...