75

Да

преди 2 години

Вчера в Одеса с ракета е унищожен щаб на наемници и западни воени,няма оцелели.

74

Анонимен

преди 2 години

До 80- ми кът съм проС!? Пък ти кат си учил в Масачузетс, чети членоразделно и мисли!!! Честит ден на победата!!!

73

НЕ ИСТИНСКИТЕ

преди 2 години

ОКРАНЯНО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАПАДЕНИЯ. А ТЕЗИ КОИТО НАПРАВИХА ВОЙНАТА:ЗЕЛЬО С МИЛИАРД В СМЕТКАТА СИ. БАЙ-ДЪН ЗА ДА ЗА ВЛАДЕЙ ОКРАИНАИ ПО БЛИЗО ДА СЕ НАСТАНИ ДО РУСИЯ. И ДЖОСИТО ТЕХНИЯ СЛУГА. ДЕН ПОДЕДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА Я ОТНЕМЕ НА РУСИЯ. РУСИЯ Е СИЛНА И ЕДИНСТВЕНА.

72

До 79

преди 2 години

Кой къде бил? Що щяха руснаци на чужда територия? Някой пита ли ви колко народ избихте в Чечня?

71

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е да се гледа марша на тези убийци,мародери,мошеници,изнасилвачи.!Все едно централния софийски затвор дефилира пред НДК.

70

До 75

преди 2 години

Много рано си почнал с водката. Де Прусия де CNN. Да беше написал нещо членоразделно

69

Егати

преди 2 години

Къде бяхте когато 8 години се плашевха в Донбас? Когато ги бомбардираха? Когато обстрелваха с артилерия детски градини, нарочно през работно време? Къде бяхте ?

68

До 72

преди 2 години

Да как ги сваля, само дето тия по Масква не можа да свали. Странно . В русолизките сънища се случва. Но не само Масква потъва. Потъва цялата ви нещастна Расийка.

67

IYI

преди 2 години

Честит Ден на Победата!

66

Анонимен

преди 2 години

Ще възникне малък проблем с намесата на НАТО/САЩ, защото лидерът на свободна Европа Джоузеф Байдън е забравил срещу кого трябва да насочи ядрените си ракети - срещу Русия или Прусия? И защо комунистите от CNN предават парада от Москва? Искат да сеят страх в Европа? То това е останало от руската армия- 50-60 Хил. с оркестъра. Украинците ги смазаха още на третия ден, ама сега нарочно мрънкат за долари и евро. Хитри са ей!

65

Неразбрал

преди 2 години

Смятах, че Европа ще отговори с празничен гей парад?

64

Ехааа

преди 2 години

Руското ПВО са свалили 8 Украински ракети "Ураган"над Херсонска област!!!

63

До 64

преди 2 години

Кого си мислиш че лъжеш?

62

До54

преди 2 години

Страхуват се ОД д-----вия дет го видя на парада

61

До Факт

преди 2 години

Пушечно месо? А руските жертви по 10 на един украинец, те какво са. Като оставим на страна, че нискочел *** не е чел история и не знае как са побеждавал руснаците през ВСВ.

60

До 58

преди 2 години

Глупости. И латинските ти познания толкоз нефелни като историческите. И поляците са славяни и чехите. Кво общо имат с нещастните руснаци?

59

Факт

преди 2 години

Зеленски продаде народа си за пушечно месо на нато и сащ и скоро ще го обесят самите Украинци.

58

Логично е...

преди 2 години

...на девети май нацистките плъхове да се крият по дупките и да чакат въздушна тревога. Така се е получило исторически.

57

Ром"с

преди 2 години

На пресконферцията от Азовстал ..там съвсем друго говорят ...не това което тук пишат..те се оплакват ,че са изоставени ..че са гладни,ранени...нямат никаква помощ от Киев ...че искат да ги направят герои като загинат там...искат коридор с оръжие да излязат ,но в друга старна..щото се страхуват от отмъщение от ДНР ...сърдят се на Киев че са разрешили да изляат мирните -цивилните жители ...Можете в ютюб истината ..какво говорят,а не тези тук какво съчиняват под диктовката на Вашингтон

56

Анонимен

преди 2 години

До БZПТОВА , ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД, НЕ Е ОТКРИТИЕ, А СА ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ, ПОВТАРЯМ - ФАКТИ, ТЕРИТОРИЯТА НА ПОЛША ЗАЕДНО С РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В НЕЯ, Е БИЛО ОТКЪСНАТО ОТ НЕМЦИТЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 19 ВЕК ЧРЕЗ НАСИЛИЕ , А КАТОЛИЦИТЕ СА ВЗРИВЯВАЛИ ПРАВОСЛАВНИТЕ ИМ ЦЪРКВИ И ППОЛЯЦИТЕ НАСИЛСТВЕНО СА КАТОЛИЗИРАНИ ЧРЕЗ НАСИЛИЕ, ТОВА СА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ!