155

тя

преди 1 година

Не се страхувайте укри , руснаците не са като вас ! Но когато прелее чашата виждате какво става !

154

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости бе. Видя се колко струват зомбираните водкаджии. Единственото което ме притеснява е качеството на съветската техника. Цял живот е трябвало да се срещам с руска техника и руснаци и се плаша, че ако рекат да изстрелят ракета по Одеса има голяма вероятност да падне в Русе / разбира се ако е по дългобойна, иначе да му мислят румънците/

153

Анонимен

преди 1 година

До 166 - американската военна техника е като американския Форд - мре внезапно и безвъзвратно. Не подлежи на ремонт. 30 тона желязо за 2 души е него - супер бойна машина! Само за братята от Факултето!

152

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че НАТО/САЩ се стягат за война с Русия! Всички действия и мерки сочат за това - струпване на военна техника, засилено въздушно и сателитно разузнаване... Мерките по ембарго на руския газ и петрол ще бъдат осъществени когато бъдат намерени алтернативи с макар и временен ефект. Американски самолети ще се управляват от американски пилоти. Няма как украинците да се научат за 2 месеца. Целта е да се сложи ръка на руските ресурси посредством послушен руски президент! Да видим...

151

Анонимен

преди 1 година

И ко показаха, едно и също всяка година, някакви зомбирани *** набиват крак и крещят в транс, единствено някакви копия на Бентли ми харесаха, то не се знае и дали работи като хората или отвътре няколко крепостника въртят *** за да не се изложат рашките като загасне двигателя.

150

тя

преди 1 година

Предстои цял свят да намрази украинците ! *** нация , защо не се изтеглиха в мирните си територии , а дойдоха в Еврола ?!

149

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама ликвидосаните при руския въздушен удар в сградата на училище в Билохоровка са били въоръжени укро-нацисти, които са се набутали там. Дрончетата не лъжат. Дебнат ги през нощта, и ги ликвидирват като спинкат. Нека фашагите да продължават да се навират по повечко в обществени сгради, бягайки от казармите

148

do 144

преди 1 година

До Анонимен БЕкай на козата в двора си,,умнико'!

147

Анонимен

преди 1 година

Колко загрижени и хуманни станаха страните от западна Еврпа. Колко лицемерие има в това поведение. Забрабиха газовите камери. Американците и те, те които са виновни за толкова войни по света и те са хуманисти сега. Лицемери.

146

Анонимен

преди 1 година

Украинците изпуснаха момента.

145

Анонимен

преди 1 година

Русия 94-та се отказа от тая руска земя, включително и Крим срещу 1600 ядрени бомби. Подписа и договор, така че тая земя не е руска.

144

Демократ

преди 1 година

До Анонимен 145 - На това му се казва " СВОБОДА НА СЛОВОТО " - Това не беше ли една от основните ЦЕННОСТИ на ДЕМОКРАЦИЯТА , или искаш да чуеш само това което ти харесва ?!

143

Анонимен

преди 1 година

А колко е просто и лесно: само се предават и всичко приключва..

142

Мдаааа

преди 1 година

Чета, слушам как притиснат Хитлер се крие в бункера ... нарежда да се бият до последният германец и деца даже праща да се бият до като не си тегли куршума..... и гледам и слушам наркоманчето, също плещи от бункера, раздал е оръжие и на децата и той им нарежда да се бият до последният украинец... чакаме всеки момент да се пуцне кат идола си!!

141

Solar Power

преди 1 година

До СУПЕР: Димитър Благоев - Дядото (не очаквам да знаеш кой е): "Русофилството е невежество, което в крайна сметка води до национално предателство."

140

Анонимен

преди 1 година

До СУПЕР - ето това е болна русофилска г/няс. И шестима като него са му цъкнали одобрение. Сайта вярно се е превърнал в пумийна яма.

139

По същество

преди 1 година

Е как по-ожесточени атаки? Тя Русия е разбита... Не може повече. На 1 кръв са и скоро ще се сгромолясат... Противоречите си.

138

СУПЕР

преди 1 година

Байдън ще се разтопи по бавно от американските деца защото кожата му е с по ниско съдържание на вода, при една превантивна и масирана ядрена атака от страна на Русия. Ще гледа как умира цяла Америка !!!

137

МММ

преди 1 година

До ZZ top - ти не трябва ли да се казваш "Весьольае Ребята"? За какво тея упадъчни групи? Къде им е авиацията на "въздушно-космическите"? Опаздала? Или не въйлетала? Не знам дали украинците се крията, ама да попитам - "непобедимая" тропа ли вече на берлинските порти или още подсмърча пред Азовстал? Смехотворник!

136

Анонимен

преди 1 година

А не трябваше ли Руснаците да се "СТРАХУВАТ" - Нали Зеленски каза че ще пребие ?! Не чух дали щял да им вземе Москва барабар с Путин , но сигурно сигурно си мечтае ако не го е казал ?!