35

Глобалиста

преди 2 години

Еврото и долара губят стойност спрямо суровините.Рублата е друга бира.

34

Анонимен

преди 2 години

В момента европа жертва собствената си икономика за да задържи още малко умиращия долар на повърхността, долара спрямо рублата се срина за последните седмици в пъти, а еврото е още по-зле.

33

морски

преди 2 години

Каква индустрия имаме, че ни плашите с фалити?! Аз виждам безброй кръчми навред. Няма да фалират скоро, колкото и да плачат аблчните кръчмари.

32

Глобалиста

преди 2 години

Идващата криза ще е дълбока и ще засегне големи слоеве от обществото ни.Лесни решения няма да има.Идва глад и мизерия.България с тези доходи не е за стандарта на ЕС.

31

бачкатор

преди 2 години

Цените изобщо не ме интересуват,и 1о лв скоро да е бензина не ми дреме...Доволен съм че съм Евроатлантик със ценности!

30

Опала

преди 2 години

На яхта със Милен Велчев.

29

Анонимен

преди 2 години

До Глобалиста Ти мисли с какво ще се отопляваш в Петербург. Иде люта зима!

28

Глобалиста

преди 2 години

Да не Ви плаша но срине ли се икономиката може и да се наложи и корекция на курса на лева .Но това ще е само в краен случай.Първо ще се опитат да влезем в еврозоната което е по малкото зло.Заеми ще ни дават до време.

27

Анонимен

преди 2 години

Не може повече да се разчита на Русия като отговорен стопанин на ресурсите на Сибир. Време е тази окупирана територия да се върне на Китай.

26

Плюете соца...но още

преди 2 години

не сте усетили големите глад и мизерия.

25

Глобалиста

преди 2 години

А идва и излизане на битовите потребители на свободния пазар което ще остави голяма част от гражданите без отопление.

24

Глобалиста

преди 2 години

Процесите които са стартирани трудно могат да се овладеят в близките години.Трябва да се вземат крайни решения които се съмнявам политиците в БГ да предприемат.Лошото че всичко това се случва в условията на война в Европа.А и не виждам безболезнен начин да излезем от идващата стагфлация.

23

Пепи

преди 2 години

Е този в 2 две изречения, изсипа 5 глупости. Как да очакваш да отговори на засиленото търсене на газ, породено от желанието да елиминираш влиянието им, минавайки към зелена енергия. Да ти помогнат да им сложиш въжето на врата.

22

123

преди 2 години

Я го питайте тоз хубавец в коя банка работи май руска беше .

21

Глобалиста

преди 2 години

Хляба ще е към 4 лева кис мляко 2лв риба 15лв месо 20лв пилешко 15лв след октомври.Да ни е честита промяната.

20

ЦСКАр

преди 2 години

Да, цените ще са високи. Но не заради България, а заради Русия. Ние си плащахме изрядно както е по договор. Така ли е? Не ние тях, а те нас обявиха за НЕприятелска държава, така ли е?

19

Анонимен

преди 2 години

Биволското око и той изпълзя от дупката си и взе да дава съвети. Под "мъдрото" му управление България загуби повече от милиард с трансфера на дълга в евро, но той най- нагло си прибра скромната комисионна от стотина милиона.

18

ЦСКАр

преди 2 години

Добре бе, не защитавай украйнците. Погледни тези които обаче нападат Украйна какво правят последните години в Скопие и начина по който открито заличават историческата роля на България за азбуката на която пишат и религията която изповядват! Пак ли са прави руснаците, а?

17

Глобалиста

преди 2 години

За България вече е стартиран процесът по деиндустриализация .Очаквайте в близките месеци гняв и рев на жълтите павета.Това което се случи в енергетиката е непосилно за нашата икономика.Освен да се вземат дългове няма друг начин да се издържаме.Но дълговете ще са до време.Не искам да ви плаша за идващата зима при какви цени ще се отопляваме.

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е било в Украйна преди не знам си какво,ни за голи протестиращи там,ни ме вълнува!Само знам,че тука някакъв ме обижда и ми вика "копейка" и какво ли не.Да си се засили на задна и да си се връща там от където е дошъл!