55

Морски

преди 1 година

Този не си ли построи най- големите хотели между Равда и Несебър, докато беше на власт с НДСВ - Несебър Маре, Несебър - Бийч и Несебър - Сол. Ама и аз защо ли питам ?... Куче влачи рейс ... диря няма....

54

Краси

преди 1 година

Крадецът от яхтата!Превъртя дълга на РБ от долари в евро и загубихме милиард лв.Но,те с брат си си построиха хотели по черноморието !

53

П.К.

преди 1 година

ФЕБ и ЕЦБ и всички световни банкери не са ключът на инфлацията. Те са създателите и управителите на инфлацията по целия Свят. Чрез лостовете на инфлационната политика те управляват задкулисно премиери, президенти, цели държави. И най-важният техен лост, оръжието с които завладяват територии са ЗАЕМИТЕ, с които заробват завинаги управленци, политици, цели нации. И ние, като държава попаднахме в тяхната клопка.

52

КАЖЕТЕ СБОГОМ ...

преди 1 година

..НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ---ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСКАН ДО БЪЛГАРСКИТЕ ПРИСТАНИЩА , А ЩЕ БЪДЕ ПРЕНАСОЧВАН ЗА ТУРЦИЯ !

51

П.К.

преди 1 година

-...високите цени на енергийните ресурси ще бъдат с нас много, много дълго време.../// Не много, много дълго време. Те, тези цени никога няма да се върнат на старите нива.ЗАЩОТО ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ СЕ ИЗЧЕРПВАТ И СВЪРШВАТ.

50

въпрос

преди 1 година

Коя държава от Европа е най близко до Египет, Суадитска арабия Кувейт и Азърбайджан с излаз на море и Нефтохим и плаче за х.......в .....газ.

49

Анонимен

преди 1 година

Кироподобните изскочиха. Спомнете си как тованеш.що говореше на български...

48

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на газа е водорода,а на бензина е електричеството. Русия е двойно прецакана.

47

Анонимен

преди 1 година

Баце Велчев, не ми се обяснявай ами работи за народа да ти *** майката умряла - нали сте народни представители, направете нещо, щото идната зима ще висите от уличните лампи по площадоте на София и ще се чудите от къде ви е дошло.

46

Анонимен

преди 1 година

Миленчо, я си мълчи, че имаш яхта за конфискация..

45

..И 5-лв. ДА СТАНЕ .

преди 1 година

...БЕНЗИНА --ПАК ЩЕ КАРАМ КОЛАТА И ЩЕ СИ СВИРКАМ , ЩОТО ПАРИТЕ СА МИ В ЕВРО И ЗАПАДНЯКА МИ ПЛАЩА ЯКООО.....А , ВИЕ ИСКАХТЕ "ПРОМЯНА" А , КАТО ГЛЕДАМ....ПАК СЕ У ЛА""НАТА...ХА,ХА,....ОТ МНОГО АКЪЛ ЛИ ...ЩО ЛИ...???!

44

Анонимен

преди 1 година

Лъжат ни, че ембаргото срещу Русия е в защита на европейските ценности, за да ни ограбват определени хора и корпорации. България не може да купува с рубли руски газ директно, но може да го прекупува от други, купили го пак срещу рубли.Тези, които знаят истината, но я наричат лъжа, не са обикновени лъжци, те са престъпници, които заслужават доживотен затвор, само защото смъртното наказание е отменено - засега!

43

Анонимен

преди 1 година

Гладни рашки 100$/барела сънуват

42

3та световна

преди 1 година

този същия *** където си въобразява че е мулти милиардер и пре-таковал сънародниците си и се тупа по гърдите колко бил велик играч-бизнесмен?!?!....тааа този същия компетентния другар/мистър компетентен по всички въпроси една поръчкова Джурналистка по една поръчкова тАлавизия му прави интервю от джипката през 2020 май месец и му задава въпрос за прогнозите за ковид ситуацията и той тарикат-нострадамуса казва че кризата щяла да е кратка за 2-3 хмесеца но щяла да е дълбока...))) пълен ***!!

41

Анонимен

преди 1 година

глашатая на мафията

40

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам по скъпа газ отколкото евтина руска газ с бонус специална военна операция.

39

Глобалиста

преди 1 година

В управата на ФЕД и ЕЦБ е ключът към решаване на проблемите с инфлацията но за съжаления те няма да бъдат достатъчно смели в решенията си.Спестителите и работещите на фиксирани доходи ще бъдат пожертвани.

38

Питанката

преди 1 година

Тоя не представлява ли кремълската банка ВТБ? Същите, дето участваха в разграбването на К..Т..Б..?

37

Глобалиста

преди 1 година

Идва краят на консуматорското общество на запад. Няма да има бързо овладяване на инфлацията.Тя ще бъде двуцифрена дълго време .

36

Анонимен

преди 1 година

Брей, тоз много проницателен се извъди!