204

Анонимен

преди 2 години

Абе,толкова ли не вдянаха булгароФФФците,че никакъв ремонт на техника няма да има,а това е просто прикритие,при което зад доставката на някакви изтърбушени железа от Укрия,да се изнася обратно чисто нова техника от складовете на КолоНотериторията и покрай нея и всякакви други оръжия и съвсем "легално" за маттряла да отива в укрия!!!Кой ще "контролира" този "ремонт"???ОФФФциииии!Вас няма да пре.Карат - вече 30 години го правят,с невероятен успе!!!А вие спрягате глагола "бе-е-е-е.......

203

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

202

Анонимен

преди 2 години

В Столипиново чакат техниката от Украйна и викат: "Всеки танк ще стане гарсониера".

201

Не фен на Путин.

преди 2 години

Тоя по-голяма глупост не можа ли да изтърси -Отказът да дадем открито военна помощ,.. е проява на путинизма в България."? Ха? Просто много хора, не се ловят само на пропаганда! А дори да са против Путин, са на мнение, че повечето оръжия няма да променят изхода а само ще удължат трагедията с още повече разрушения и страдания за Украйна. Да наречеш такива хора "путинисти" е същото като да наречеш тези поставящи си всички доказани ваксини, но не си бият вредни буламачи в телата, -"антиваксъри"

200

Анонимен

преди 2 години

България няма да ремонтира украинско оръжие, а ще изпрати наше все едно е украинско, което е било за ремонт тук. Добре е измислено.

199

бебо

преди 2 години

депутатите да пратят магнитна въдица на Зеленски и няколко рибки с магнити с образа на Путин,за да може за лека нощ да показва как се лови Путин.

198

Анонимен

преди 2 години

Браво на правителството. Едно умно решение.

197

Z

преди 2 години

Улицата е отражение на НС и обратно. Никой не осъди лъжите и насилието на Костадинов да си позволява да се катери по фасадатана СО и да сваля знамето. СО е представител на българския народ. В НС се извърши подмяна на желанията на българите.

196

Никаква полза от Укр

преди 2 години

България правилно трябва да си гледа своите собствени национални интереси Украйна нищо няма и не може да даде на България. Никаква полза освен само вреди, ако я подкрепяме с каквото и да било.

195

Мехмедов

преди 2 години

Стига с тоя путинизъм, ве! Гледайте дереджето на българския народ!

194

КИРО = ИЗМАМНИК...

преди 2 години

ИЗМАМНИК ЛЪЖЕ.... КОЙТО ЛЪЖЕ - ТОЙ И КРАДЕ....КОЙТО КРАДЕ - МОЖЕ И ДА УБИВА.......КИРО НИ ГО НАТРЕСЕ РАДЕВ..... РАДЕВ НИ ГО НАТРЕСЕ НИНОВА.... НИНОВА НИ Я НАТРЕСЕ РЕШЕТНИКОВ..... РЕШЕТНИКОВ НИ ГО НАТРЕСЕ ПУТИН................ ГИРЛЯНДА ОТ НАВЪРЗАНИ СВ ИНСКИ ЧЕРВА.........

193

Анонимен

преди 2 години

Все бивши се изказват и дават идей, ама докато са на власт правят същото - нищо

192

Измишльотини

преди 2 години

Нойко боев се извъди голям спец!Дращи глупости, само и само да е под прожекторите.Смешен и жалък!

191

рибаря

преди 2 години

депутатите да гласуват рибоците да дадат заплатите си на Зеленски.

190

рибока

преди 2 години

депутатите да си дадат заплатите на Зеленски.

189

РИБОКА

преди 2 години

Депутатите да дадат пример като дадат като дарят заплатите си на Зеленски,а след това да му дават каквото искат.

188

хахахаааа

преди 2 години

всички русофилчета - марш в Кремъл, да пазите на лудия лилипут ***.

187

Край

преди 2 години

Обяснявам на Ноев защо българската армия е русофилска.1989 г. България има над 150 изтребителя напълно адекватни за времето си 40 от тях миг 29 - 33 г. по късно има 5-7 изтребителя останали от тогава и 8 на рискунка.1989 г. - имаме над 1500 танка от които 300 Т75 - 33г. по късно са останали около 150 бр. Т 75 само.1989г.- имаме ракети СС23 с обсег 480 км и 50 ракети Скът с 300 км обсег с възможности са ядрени бойни глави. сега са 0 НУЛА за БНоев - Зеро.

186

Анонимен

преди 2 години

Само пpocтите русофили не разбраха, че ще пратим оръжие на Украйна все едно е тяхно, но ремонтирано в България.

185

Путлер Освободител

преди 2 години

Радев и Корнелия, вьi молодци! Спаси и вам! Zиг хайл!