224

уфььь...пак ли тия..

преди 2 години

Бойко Ноев,Соломон Паси,Тагарев,Нянков и компания...сите са проНАТОВСКИцървули !!!Балдисахме от тяхните вопли за военни9 доставки...Ако им стиска толкова да хващат по една пушка и да ходят сами да громят Путин в Украйна...АМАнеИМстискааа....!!!!Голям го вадят,амаАКОможе НЯКОЙ друг да обере пешкира...

223

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е така, нашето старо руско желязо за нищо не става. По-добре да го даваме на Украйна и да си търсиме ново поколение. А това си е чист путинизъм.

222

Анонимен

преди 2 години

Не знам сащо се насажда все едно България военно е слаба държава. Не, не е слаба. Има голям военнопромишлен комплекс и е сравнително голем износител на оръжие. Българското оръжие вече се използва от украинската армия и то значително. Реално в НАТО няма по-добър военно-промишлен комплекс за поддръжка и производство на боеприпаси за украинската военна техника от българския.

221

Анонимен

преди 2 години

От Украйна ни пращат гума от БТР, след два дни връщаме им цял бтр......ремонт на ъехника

220

Анонимен

преди 2 години

'' 1 танк за няколко месеца го правят '' ................................ това ако е истина, и заради това ни спряха газта ... Кирил Петков се ос*ра

219

за всички

преди 2 години

България винаги е произвеждала и продавала качествено оръжие и муниции но за пръв път се вдига шум до небесата.

218

Далаверата върви..

преди 2 години

..... КВО повече.... ХАХАХААА.....!!!! ³

217

Анонимен

преди 2 години

Бойко Ноев да поведе доброволци като му е толкова голям

216

Анонимен

преди 2 години

защо давате думата на пропаднали министри от времето на костов

215

Анонимен

преди 2 години

А що да е позорна сделка. Сделката е направо брилянтна. Всички знаем, наше оръжие се предоставя на Украйна чрез американски посредници. На Простотокиро му трябваше ПР. Е не се получи съвсем, защото ние нашата техника не можем да ремонтираме поради липса на резервни части, та камо ли украинската. Няма да можем, но имаме желание! Все пак е нещо!

214

ЛЪЖАТ ТА СЕ ДЕРАТ

преди 2 години

ОТ ТИЯ ОЧАКВАМ ВСИЧКО- ПРЕМИЕР НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА, ШЕФ НА НАП ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП 1 500 000ЛВ, МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА ДАЛ ПП 250 000 ЛВ И ПП НЕ ГИ ЗАЯВЯВА В НАП, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ- ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИК С ДЕЛО ЗАВЪРШИЛО С ИЗВЪНСЪДЕБНА СПОГОДБА- ОТБОР МОШЕННИЦИ ТА ДРЪНКА

213

...

преди 2 години

Който не се "доверява" на президента Путин го грозят 13 години затвор,а при такава перспектива "одобрението" може да достигне и 100%...

212

Ами, просто е....

преди 2 години

КОРНИ СИ ОПЕЧЕ ДАЛАВЕРАТА.... А, Б. НОЕВ Е ВЪН ОТ ИГРАТА.... ХАХАХААА.... И НЕМА ДА ГУШИ ПАРИ ОТ ИЗНОСА...!!!.... ГОООЛЕМ ПРОБЛЕМ.... ХАХАХААА...!!!!

211

ВРЕМЕ Е:

преди 2 години

За "ВЪЗРАЖДАНЕ"... и бомби от ЦЕЛОТО НАТО... връз главите ни.... .... ХАХАХААА.... ЩЕТЕ, ЛИ???

210

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш бъди по-самоотвержена, украинските войници имат нужди, дай им...никой не те спира, не спира и всички останали евросексуални послушковци, но стига сте месили цял български народ. Ако решението на парламента е позорно, то е защото помагаме на страна във войната, а не защото не пращаме оръжие.

209

НЕ му се

преди 2 години

получава на КирчУ,както ще ремантираме танковете на Украйна,така ще се возим на самолет от Сафия до Скопие,така и ще караме ЕЛ ТРАБАНТИ,за които олекнахме с 36 млн.само той си вярва на глупостите които прави.

208

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

На руския президент Владимир Путин се доверяват 81.5% от руснаците, работата му се одобрява от 78,9%, сочат резултатите от проучване на VTsIOM.Степента на одобрение на работата на президента от 25 април до 1 май е 78.9%, рейтингът на доверие към президента за същия период е 81.5%. Дейността на президента не се одобрява от 13.2% от населението, а 15.2% от руснаците изразяват недоверие към негоАнкетата на инициативата VTsIOM-Sputnik беше проведена от 25 април до 1 май. В проучването са участвали 1600 души на възраст над 18 години. Методът на анкетата е телефонно интервю.

207

нова поговорка.

преди 2 години

Когато Мохамед много иска да отиде до Планината, която не го иска- Планината ще отиде до Мохамед. Както стана и с Крим и сега.

206

Анонимен

преди 2 години

С кого ще се ремонтира? Нема ора!

205

Не пут на Фенин

преди 2 години

До Не фен на Путин.- Аз като не искам да си инжектирам примерно хероин, "антиваксър" ли съм? Когато съм загрижем за Украйна, инфраструктурата и, територията и, народа и, а искам тази война да приключи и въобще да не бе започвала заради "украинския" Президент, нито искам Русия да се добижава още повече до нас, както и става - "путинист" ли съм?