184

Gogo

преди 2 години

Най-накрая и ние като Орбан действаме в унисон с националния ни интерес! Благодарение на народа ни, Президента, Нинова и до някъде възраждане не си изцапахме ръцете с братска кръв! Избегнахме греха на братоубийството! Браво! Следващата битка, която задължително трябва да спечелим е като отстояваме националната ни позиция към Македония!

183

Анонимен

преди 2 години

Дайте краварския батальон страйкър на Укропитекия.

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217 Ние нямаме военна техника да се пазим, ако ни атакуват, какво остава да имаме да раздаваме на *** и пульо.

181

Анонимен

преди 2 години

По направлението Дуранкулак - София няма да летят самолети, а ракети." - Бойко Ноев........................Цитат на десния фашистт за уикипедия и историята.

180

Анонимен

преди 2 години

България ще помогне на братска Украйна срещу фашистка Русия. Нелегално ще им изпратим оръжия все едно са техните ремонтирани у нас. Ха-ха-ха.

179

Анонимен

преди 2 години

Укропитеците да искат оръжия от Афганистан краварите оствиха оръжие за сто милиарда за да има бъдещ конфликт срещу Пакистан, който също си гледа интересите, а не краварските интереси.

178

Анонимен

преди 2 години

Краварийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях и те за теб достойни, майко, бяха.

177

Истината

преди 2 години

Ако в България има укрофашаги(а то ги има с булдозер да ги ринеш), това ще е още една причина да бъдем атакувани.

176

Анонимен

преди 2 години

А защо да не изпратим оръжие и на бедния авганистански народ? Защо не го гласуваха до сега правителството?

175

Анонимен

преди 2 години

България, така или иначе ще изпрати всички възможни оръжия на Украйна. Не е нужно русофилите да знаят как. Все пак са предатели.

174

Анонимен

преди 2 години

Десните сигурно са полудели. Ще дават "куп старо желязо" на Украйна да се защитава. Десните вече планират и желаят България да бъде ударена с ракети. Те ще се скрият, защото са малко и имат вили в чужбина и провинцията, ще платят подкупи да не ги мобилизират. Подтикват към война. Техните прадядовци деснии фашисти направиха същото през декември 1941 година, когато обявиха война на САЩ и Великобритания, за да са съпричастни с европейските ни партньори Нацистка Германия и Фашистка Италия.

173

Край

преди 2 години

Демократ-натовците много мразят СССР ама 33 г. по -късно натискат да дадем единственото ни оръжие, което естествено е съветско на САЩ да го пратят да стреля по руснаци.

172

Анонимен

преди 2 години

Българските военни инженери са виждали танковете с модели, които в момента са разрушени в Украйна - само виртуално. Няма части за ремонт на тези танкове. Брилянтна измама е решението да се ремонтира военна техника. Няма как логистично да се случи.

171

Анонимен

преди 2 години

Тая ръка на снимката дето гласъва за война ще тиде ли на фронта?

170

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия и Северна Македония са двете държави, които най-много мразят България, но пpocтите русофили едва ли отчитат този факт... България отново доказа, че не е сигурен партньор в ЕС..

169

Анонимен

преди 2 години

Позорната измама ни превръща в логистична държава. И следователно във военна цел при неизбежното разширяване на войната. Под прикритието на отремонтирана военна техника много лесно и удобно ще се пълнят самолетите със смъртоносното оръжие, обещано от натовските държави на Украйна.Не сме способни да накараме управниците си да отстояват неутралитет и да настояват за мирно разрешаване на конфликта.Не си даваме сметка,че това са последните мирни дни за нас и света.Безнадеждно е, защото сме обречени.

168

Анонимен

преди 2 години

Тоя Бойко Ноев защо не отиде на фронта да громи Путин, а иска да замеси всички във война кой го е спрял да ходи в Азовстал?

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 Отказа да помогнем на нападнатите от Путин е путинизъм.

166

Анонимен

преди 2 години

Руската бойна фрегата гордостта на черноморския флот Адмирал Макаров е ударен с Нептун.Спасителни руски кораби бързат да спасят екипажа.Втори руски кораб гори и потъва.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 178 После като започнат да потъват самолетоносачи да не ревете.