30

Анонимен

преди 2 години

Всяка вечер Ан-124 Руслан каца и излита на бургаското летище. Дали изнасяме нещо!? Аз мисля лютеница и корнишони :)

29

Нинова вьн

преди 2 години

1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014...3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" ...6. Бъ

28

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЯСНО, БЪЛГАРИЯ ХЕМ РЕМОНТИРА ОРЪЖИЕ ХЕМ ИМ ДАВА ОРЪЖИЕ.

27

Чичо

преди 2 години

Смешен театър,пред очите на цяла България ! ,,Ремонт във военните предприятия на България" ???? Тези танкове,самоходни оръдия ПТ-САУ, и ,,Ванюши",който качвахме в украинския АН-124 от къде са се отзовали у нас досега???

26

Стефан

преди 2 години

Мака Ви и предатели!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Aбе пак пращаме оръжия, само че не директно, а първо даваме на САЩ и те го дават на укрите.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако правителството се бореше срещу бедността така както се бори срещу Русия щяхме да сме държава за пример. Аш косум, да им е честита на украинците новата колония - България. Продажно правителство. Раздават държавен ресурс на чужди, а утре като дойдат изборите пак ще плащат по 20лв в мaхалите и българина кучета го яли. Пари има, но нарочно държат народа гладен и теглят кредити от наше име да изчезват по разни НПО-та. Срам за ГЕРБ, ДБ, ПП, ИТН, БСП, ДПС.

23

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Браво.Отлично решение.Само да поясна ,че за старата съветска техника която използва Украйна са нужни части които само държавата производител може да ни достави. Тоест Русия да достави части за да отремонтираме счупени Украински танкове . ХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХА Никога няма да стане това !!!!

22

чичо Дечо

преди 2 години

И вълкът сит и агнето цяло. Обаче реално ще се получи така, ремонираме един автомат примерно, а и им връщаме два и то заредени с патрони. Иначе не даваме оръжие а само ремонтираме.

21

Анонимен

преди 2 години

Най- после- за такова елементарно нещо се кумиха цял месец! Сега ще е важно ако може ЕС да даде някой лев за ремонтите за да има повече ефект! Нали сме най- бедната страна или удобно ще го забравят сега... нещо спряха да ни го повтарят напоследък...

20

до 15

преди 2 години

И аз не вярвам колко много хора се хващат на глупостите на Коцето. Украйна никога не е искала оръжие от нас. Няма и да пращаме такова. Добре е хората вместо да слушат сляпо какви ги дрънкат от Възраждане да прочетата за какво става дума реално.

19

Въпрос

преди 2 години

Масрафа кой ще поема?

18

Тццттт

преди 2 години

Вместо да решава собствените ни проблеми в страната, парламентът решава за чужда държава, за чужд конфликт, под диктовката на чужд посланик. За какво ви гласувахме живота и бъдещето си? Честито! Отново на губещата страна. Паметта ви е къса и сте късогледи за истината.

17

От вътре

преди 2 години

Оставка, оставка, оставка, оставка

16

Анонимен

преди 2 години

Обичам либерасткия плач рано следобед. Особено след такъв голям фал. Честито! Радвам се, че разума надделя у родните политици.

15

Бсп срам и позор

преди 2 години

Офицялно вече сме вьв войната по нареждане на зеленскиЧестито ,, до ракети надали ще се стигне от руска страна но до цени в пьти над сегашните сьс сигурностДа ви е честита промянатаОчакваме следващото искане на зеленски за предоставяне на жива сила в помощ на украйнатаГответе се за фронта - да живее промяната на ценитеИ от азов да се сьобразят и да палвт по малко бьлгари за в бьдеще

14

Мижитурки

преди 2 години

По-мижаво и жалко от това правителство са само руските платени пък и много безплатни за съжаление коментатори водени от жалкия ни президент

13

Асоциален Примитив

преди 2 години

Пълна глупост! Какво искате, от Мордор да превземат Одеса и да се прехвърлят във Варна и Бургас? Това с оръжието започна да става смешно, ние не сме задължени с нищо на Русия. Не виждам защо трябва да се шуми толкова? Тогава САЩ ще го изкупуват от нас и ще го стоварват в Украйна. Русофилите вият заедно с джуджето от бункера и удължават агонията си с няколко дни повече. Така или иначе, оръжие ще се бълва към Украйна.

12

Анонимен

преди 2 години

Англия и Франция взети заедно имат около 400 танка. Украйна имаше над 3 хиля танка, колкото Турция, най-голямата армия в НАТО. Къде са сега тези танкове?

11

Анонимен

преди 2 години

Варна си има достатъчно зърно, нали Добруджа е отгоре, но разбирам заобикалния начин да кажеш, че продължаваме скрито да предоставяме оръжие на украинците, демек да не ядосаме "братушките" :))))