450

Анка Британка

преди 1 година

Не сме получили заслуженото от ЕС, а и няма да го получим...ЕС не обича държавите, които може да манипулира, използва и изнудва...това е похват на по-силните...за нас са трохите, да не смятаме, че ще цъфнем и вържем като сме в ЕС..бедните никой не обича, а камо ли тези, които им играе по свирката...трябва ни човек който да лавира и да гледа за държавата, да черпи изгоди и от двата фронта...

449

тва се казва

преди 1 година

политическа джендер хамелеон възможно най-страхливо и позорно за смях станахме отново с червени пи диращини

448

Прожектор

преди 1 година

Рашков бе преизбран за МВР министър от пРезидента Радев още от служебните му правителства. Това означава, че Радев контролира не само НСО, но чрез своя МВР министър всички останали силови и разузнавателни структури. Вместо Радев да бъде предложен на импийчмънт заради проПутинската му политика, то правителството е контролирано и зависимо от него. Опитите на Кирил Петков да се еманципира от Радев са плахи и анемични. Саботирано отвътре, това правителство е безсилно да поеме ясни атлантически ангажименти за военна помощ на Украйна и за модернизиране на армията ни. Рашков вън !

447

Стамболов

преди 1 година

Последното решение на НС за Украйна по предложение на управляващата коалиция е едно закъсняло и измъчено НИЩО.Целта на Путин с тази война очевидно е не само прекрояване и подчиняване на Украйна, но и геополитическо прекрояване на източноевропейските страни. Това води до коренна промяна на реформаторските приоритети на България. Сега повече от всякога е нужно обединяване на ДБ, ПП и ГЕРБ около силно проевроатлантическо правителство.

446

Анонимен

преди 1 година

Хайде всички руски дружки за ръчички и с маршова стъпка към Руzzия да се порадвате на руско благоденствие!Не заслужавате да живеете в натовска държава и да папате с европейски пари!

445

Що се правиш

преди 1 година

ДБ както обикновено все нещо неразбрали при гласуванията и за нещо ще се хванат да мрънкат ... Ейййй угодия нямат тези умнокрасавци ...

444

123

преди 1 година

Че отива оръжие за украйна всеки знае.Но трябва да имате доблест а вие сте жалки особено комунистите и итн затова и електролита ви изчезва.Срам ме е от вас!

443

Анонимен

преди 1 година

НИЕ ВАС ЩЕ РЕМОНТИРАМЕ НА ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ.ТАКА ЩЕ ВИ РЕМОНТИРАМЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ КРИЕТЕ В БУНКЕРИТЕ НА АЗОВСТАЛ

442

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо русофилски сайтове под прикритие плюят по решението на парламента ? Та ние направихме това което украинците желаеха от нас!!! Ще ремонтираме техника която ще бъде използвана срещу путин....Отговора е защото просто искат да падне правителството За да попадне власта отново в ръцете на радев И хора като русофила янев или националния предател копейкин. Защото това правителство е русофобско И действа решително За разлика от Бойко който беше плах и течеше на 2 стана.

441

ИСТОРИЯТА ГОВОРИ

преди 1 година

На 05. 09.1944 съветското правителство с нота до БГ правителството обявява война на Царство България. В нотата са казва, че България е оказвала три години помощ на Германия във войната със Съветския съюз и продължава да прави това, което означава, че на практика България е в състояние на война със Съветския съюз.Т.е. "военно-техническата " и друга невоенна помощ, която България е оказвала на Германия, означава, че България е била в състояние на война със Съветския съюз, без да предоставя оръжие

440

Анонимен

преди 1 година

Да побързат с техниката че да не се окаже че ремонтираме руска

439

Анонимен

преди 1 година

Да си я докарат сами няма да жертваме нашите хора, това не е нашата война

438

Анонимен

преди 1 година

Аиде военните ни заводи ще спрат да работят щото са с руски лицензиии.

437

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков.... Иии...дойде едно писмо от Зеленски....,И ТО ТОЧНО В ДЕНЯ! ПЪЛЕН ЦИРК !

436

Анонимен

преди 1 година

До СМЕХ...???? да,за скраб е,или как ще я ремонтираме,с какви части,от къде?

435

Анонимен

преди 1 година

До АМИ , ПРАВИЛНО!А тази украинска техника за какво се използва ? Не служи ли за да бъдат нападани и убивани хора!? Не даваме оръжие,но им ремонтираме военната техника-ами то е все едно,че даваме оръжие! Пак се измъкнаха.....

434

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Щом ще ремонтираме украинската техника , ЗНАЧИ ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА НАШИТЕ ЗАВОДИ И ДОБРИ ЗАПЛАТИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ.КВО ЛОШО ИМА ?

433

СМЕХ...

преди 1 година

Прехвалената ни руска техника , даже и воюващите украинци не я искат.Става май единствено за скрап на Кремиковци.

432

ЛАЗО

преди 1 година

Бедна,жалка и оглозгана България,ремонтира военна техника на Украйна!Това е мощно оръжие за участие във войната!Смешници от класа!

431

ХА-ХА

преди 1 година

Голям майтап, ще ремонтираме военна техника на Украйна. КОЙ и с КАКВО?