5

Анонимен

преди 2 години

На забранени боеве прилича тая война. Двама се бият на арената, а озверялата тълпа ги насъсква един срещу друг. На това ми прилича изпращането на оръжие на едните и оплюването на другите. Зрелища да има, а в това време какво се върши, по-късно ще стане ясно.

4

По същество

преди 2 години

Русия е ангажирала около 10% от военния си потенциал в Украйна. Водят военни действия в Сирия, имат контингенти в Армения и Азербайджан, водят учения на Курилските о-ви. Украйна от друга страна е на 100% ангажирана и с директна помощ от 30+ страни. И въпреки това отстъпват и са на ръба. Откъде ще дойде украинската победа?

3

Безумци

преди 2 години

Да даваш оръжие и да викаш,че така ще настане мир е все 1 да гасиш пожар с бензин!Този казус е тест за морал,за интелигентност и дали е останало нещо човечно у хората или ще докажат,че и малкото мозъчни клетки са закърнели и имат силна вяра в политиците и платените,поръчкови статии

2

Анонимен

преди 2 години

Бойците на Руските фашисти вече свършиха другари, а Украйна няма достстъчно пръжие за бойците си. Про-Руските опорки не са полезни на никого, това няма да спечели войната на Кремъл

1

Анонимен

преди 2 години

миков, това с оръжията е горе - долу добре! ама скоро ще им свършат и хората, а тогава кой ще го използва туй оръжие?! или и с бойци ще почнем да ги снабдяваме?!