65

Анонимен

преди 2 години

При другарят Миков всичко беше точно.Той казваше,ясно и вярно-светлият социализъм се строи със светла бира.Сега при Нинова всичко е като троен облак,ако ме разбирате,значи.Искаме си пак Миков-от тая Нинова само глава ни боли! Тая никак не ни уважава.При Миков всичко беше безпроблемно и безглавоболно.

64

Анонимен

преди 2 години

Това репчене Русия няма да ни прости.Имаше по-дипломатични начини на отказване - отлагане във времето например, но толкова рязка позиция на неадекватния Сашко, а зад него е Просто Киро,ще има като резултат връщане на заема. Германия го отнесе.Реално тя диктува музиката.Ще я последват останалите водещи държави и ръководството на ЕС: Урсулата, шефовете на ЕП,ЕНП. ПП се очаква скоро да падне. Дори с риск да се върне ГЕРБ. Да се готви БСП - за Нинова нормален изход няма. БСП е пред разпад.

63

Анонимен

преди 2 години

Селянката от Крушовица е изправена пред дилемата: загубата си е загуба, но в кой случай ще бъде по-малка? Ако остане в канинета, БеСеПе-то ще трябва да сподели с Подмяната всички негативи на управлението: влизането й в редиците на държавите, действащи открито срещу руските славяни: Германия,Франция, ВБр, полските католици и евреите на Европа: чехите и словаците.На практика ние се опълчаваме на освободителите си.Второ: простотията на Просто Киро-Кокорчо-неукия,но верен на Киро Ал.Николов.Това Ру

62

void

преди 2 години

Миков лъже и маже, все едно слушам Лавров... Русия иска плащане в рубли не защото и запорираха парите и за да не и се краде природния газ - нищо не пречи на западните страни да и запорират и рублите. Реално задължават клиентите си да обменят огромни количества долари и евро за да укрепват собствената си валута, защото в противен случай рублата поема стремглаво към дъното, опашки ще се извият пред банките, и не след дълго правителството ще падне а Путин ще бъде обесен или разстрелян или и двете.

61

Qanon

преди 2 години

Щом е така, значи времето ви всърши!!! Тежки предатели сте, мамка ви!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Украйна е снабдявана от всички когато сащ дава толкова много средства

59

Анонимен

преди 2 години

Много е ясно, ястребите от Герб ще свършат мръсната работа. Те ще гласуват "за" и така Корнела ще си измие ръцете за пред простия електорат, като гласува против. Хей, глупендри, баламите свършиха. България вече я няма, има територия управлявана от ония "големите демократи". Никога след 10-ти тук не е било толкова отвратително. Понятията се размазаха от Кобурга и оттогава всичко е мъгла. Управляваха и управляват крадци, простаци и ***-тарикати. Това е Минке!

58

Бсп

преди 2 години

Прав е но мисля, че корнелия ще излезне патриот и ще ни поведе кьм нови избори при сегашният глад на промяната те ще се случат сьс или без бспБсп може само да спечели ако излезне сега

57

Е, ЧЕСТИТО....

преди 2 години

ПУТИН, ЩЕ ГО ОПЕРИРАТ ОТ РАК НА СТОМАХА..... ХАХАХААА..... А, СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА..... ПОГРЕБЕНИЕ!!!!! /... ДО 3-4-месеца, де.... . /

56

Гост

преди 2 години

Коя държава е нацистка фашистка? Коя държава смята, че съседите и са измислени държави? Коя държава смята, че има свещено право да си налага мнението върху всички държави в Източна Европа за това в кой съюз могат да членуват? Коя държава започва война под предтекст да защити немскоговорящите пардон рускоговорящите в судетите и померания пардон в Украйна.

55

Э

преди 2 години

Ама защо всички "разбирачи" не потърсят сметка на Полша, че подарява закупеното от нас оръжие на Украйна. Все едно да си продам колата и после да пищя, че новият собственик я подарил.

54

Анонимен

преди 2 години

България ще продължи да снабдява Укропия с оръжия през трети страни, Миков, но няма да е за дълго. Далаверата ще приключи, щом СВО на РФ стигне до полската граница.

53

Иван

преди 2 години

От две години станах Путинист. Казах си да е жив и здрав още 2-3г, за да успее да довърши империята на злото-та светът един път за винаги,да си отдъхне от тая противна държава и от тоя генно модифициран, алчен народ.

52

До Алекс

преди 2 години

Добре де...толкова години живееш в България.Пиши на български ако може.Благодаря предварително.Мъча се с преводача така.

51

До анонимен 38

преди 2 години

За тебе 15000,малко ли са?! За цялата 10 г. война в Афганистан руснаците загубиха 10000 убити. Ако за теб 15000 за два месеца е малко, няма какво да кажа. За вас руснаци, русофили и всяка друга ***, човешкият живот не значи нищо. Но спокойно, ако това ще внесе покой в дребната ти душица и до 25-30000 ще стигнете.

50

Гост

преди 2 години

Только тот кто против Путин любит Россию. Путин сделал из России сторона изгой, сторона васал Китая.

49

Анонимен

преди 2 години

Иване,бъркаш Русия с България.

48

русский

преди 2 години

До До русский я не политик .я ЛЮБЛЮ РОССИЮ, БОЛГАРИЮ, СЕРБИЮ

47

Иван

преди 2 години

Аман от тези анонимни драскачи в защита на незащитимата руска опорка за" ограничена военна операция".Даже вече има определение "рашизъм" -прочетете в Уикипедия. 90%от тези писачи са от едни и същи източници -фабриката за *** на Кремъл, целящи да създадат впечатление, че българите подкрепят Русия. Не е истина, не бъркайте българите с продажници, като Румен Радев, Корнелия, Костя Копейкин, тоя пияндурник Миков и цялата продажна без родна ***.

46

Ангел

преди 2 години

Укронацистия ще умре. Да живее Новороссия