148

Анонимен

преди 2 години

За носталгиците по соца им препоръчвам Северна Корея за тези които не знаят преди 89г България и всички държави от соцлагера бяха като конслагер и се стреляше по границите по желаещите да напуснат този рай.Ако можеше да се излиза свободно в България щеше да остане само централния комитет на партията така че сме били близо до девет милиона не се дължи на прикрасния живот и грижата на БКП сега БСП.

147

Анонимен

преди 2 години

Що така бе?!? Аз като гледам БТВ-то ежедневно оставам с впечатлението че цъфтим и преблагоденстваме без изключение!

146

Анонимен

преди 2 години

Много подходяща снимка. Карането на колело в София си е екстремен спорт.

145

Снега се топи

преди 2 години

33 години в ръцете на ес и нато, ще се топим и още как. Какво ще кажете русофобчета, добре ли ви е да се топите. Единственият път за съществуването на България е с Русия!

144

българин

преди 2 години

Години слушам глупости за демографията.Истината е,че сега "са наред" поколенията,когато в семейството са се раждали-4-5 деца.След 1950 г. сме се раждали по 2 деца,след 1980 г по 1 дете,а сега е цяло чудо тук-там да се роди бебе.Така,че сега умираме повече.И това е трагедията на българина.Докато в българското семейство не се е говорило за женска професия,женска кариера,за равнопоставеност на половете и пр.дивотии,сме се увеличавали като народ.Сега просто ще си умираме.

143

Анонимен

преди 2 години

Надявам се по-скоро да изчезнем, българинът е едни тъпо, мързеливо мекотело, което само хаби въздуха и водата със съществуването си. Още максимум 15 години и ни няма!

142

Анонимен

преди 2 години

Първия който заговори за раждаемостта бе Т. Живков. БКП създаде указ и го кръсти " Тезисите за развитие на раждаемостта 1977г. А лозунга беше " БКП дава училища за децата" а на директорката и казва и деца ще ви направим.

141

Честито

преди 2 години

С родител едно и родител две . Тъй ще е.

140

Няма нищо,

преди 2 години

нали продажниците са добре, да не ви пука за народа... Като няма хляб ще яде пасти безглутенови! А като му писне на народа ще ви сложи на гилотината, където ви е мястото!

139

Гинеколог микробиоло

преди 2 години

Бг народа е кастриран химически и психически. Правят секс ама не фащат.Стрес и пълноценна любов не вървят заедно. Доцентъ Гинев

138

Анонимен

преди 2 години

Как така? България е непобедима.Вместо да има пари за народа ние помагаме на фашизма в Украйна.Парите отлитат за да ни унищожи нашето правителство от родолюбци,което води геноцид на народа в България.Скъпотия безработица.мизерни заплати и пенсии.идиалната формула за унищожението.На нас не ни трябва война тя се води от икономически което ще ни довърши.

137

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде! Само лъжи! Даже си идват обратно българите от Канада, Швеция и.т.н., ако не са ги озаптили местните полицаи! Местните жители си намаляват в проценти, а външните си правителстват! Останалите *** на територията след 30 г все още не са в състояние да избират истинските си политици и до тогава ще намаляват, няма друг изход територията да се оправи! Но цените са все още много ниски, предлагам 5 лв. за хляб и 10 лв за гориво и още напасване!

136

Анонимен

преди 2 години

Раждаемостта сред българите в момента е 2-3 пъти по-ниска в сравнение с 80-те години на миналия век, а смъртността е близо два пъти по-висока. Това ни донесе демокрацията.

135

Fallschirmspringer

преди 2 години

До МИРО// Това е плана Ран-Ът,в неговите заключителни прогнози се предвижда населението на България да е към 5милиона през 2040 година.Това число обаче им се видя много и една посланичка заяви" Вие не ни трябвате повече от 4 милиона посланикът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец, 1997 год."това беше през 1997 година и правителството на Костов прие активна програма,чрез промяна на здравната система да избие възрастните хора,но някои не позволиха това да се случи с родителите им

134

Анонимен

преди 2 години

В момента смъртността е близо два пъти по-ниска в сравнение с пика на Ковид-19 вълната през февруари тази година. Тогава имахме 3578 починали за една седмица по предварителни данни, а сега са 1804 по предварителни данни за третата седмица на април, която е последната с данни от НСИ, като всяка следваща седмица починалите са по-малко от предишната.

133

Херо мустафа

преди 2 години

Всичко върви по план! Скоро в тази натовска провинция ще останат само джигани и ще ги пратим на Източния фронт!

132

Мърфи

преди 2 години

България се развива по сценарий на Хичкок. Реалити шоу с водещ Кирил Петков . Продължава започнатото от Борисов .

131

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата и затрива бързо злобните и зли племена..

130

Българин

преди 2 години

А матриала чака да скачат цените на имотите.. хахахах

129

Социолог

преди 2 години

Сложете ми минус, ако имате познат умрял от ваксина!